Şimdi Ara

The Witcher 2 Ekran Sorunu(Videolu)...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu sorunsuz yükleyebiliyoruz.Oyunu sorunsuz açıyor menüler falan sağlam ama oyuna girdiğimiz zaman heryer turuncu gözüküyor.Altta hafif gölgeli admlar gözüküyor ama yapmıyor.Videosu aşağıda :

http://www.youtube.com/watch?v=hFVhSJR8ePI

• muhtemelen ati kullanıyorsun. ekran kartındaki ayarların oyunlar sekmesinden 3d kısmındaki tüm seçenekleri default yap (use application settings yapacaksın). o da olmazsa ekran kartı sürücünü güncelle.
  • EVt ekran kartım ati radeon HD 6770M.Dediğin ayarlara nasıl ulaşıcam pc den bi söylermisin?Ati ekran kartları daha afrklı oluyo sanırım...
  • masaüstüne sağ tıkla amd vision engine control center'a giriş yap. sonra oyunlar kısmındaki 3d ayarları kullanıcı denetimine bırak
  • Tamamdır hallettik teşekkür ettim.3D ayarlarını yüksek performansa getirdim ve sorun düzeldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysaykomatrix

Tamamdır hallettik teşekkür ettim.3D ayarlarını yüksek performansa getirdim ve sorun düzeldi..

performansa getirirsen görsel kalite düşer ki witcher 2 görsel olarak en iyi 2-3 oyundan biridir. eğer performans sıkıntın varsa öyle yapmalısın aksi takdirde balansif veya kaliteye getirmelisin. ama en doğrusu witcher için uygulama ayarlarına bırakman çünkü senin yaşadığın sorunun aynısını ben de yaşamıştım oyunu ilk yüklediğimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 20 Kasım 2011; 13:03:47 >
  • Aslında benim bilgisayarımda aynı özelliklerde 3D ayalarını yüksek seviyede kalitede tuttuğumda hiç bir sıkıntı çıkarmadan girebliyorum.Sorun benim arkadaşımın pc sinde.Onun ekran kartı ati benimkisi ise Nvidia.Ati ekran kartları gerçekten çok oyunda sorun çıkartıyo.Nvidia dan şaşmamak lazım kanımca...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.