Bildirim
The Witcher (2019 - ) | Netflix (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Boşuna söylemez bence bunları. Pilot bölüm senaryosu hazırlanmış. Başka karakterler eklenebilir tabi ama öylesine söyleyeceğini sanmam. -
Mark Hamill, Vesemir rolü için göz kırpmış Lauren S. HissrichtwitterLauren S. Hissrichhttps://twitter.com/LHissrich/status/971099577712484352?s=19
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Mark Hamill'e de yakışırda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2019’da izlermiyiz sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan
Mark Hamill, Vesemir rolü için göz kırpmışLauren S. HissrichtwitterLauren S. Hissrichhttps://twitter.com/LHissrich/status/971099577712484352?s=19
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Dizinin ikinci bölümünde ölür
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimal izleriz. Bu yıl kimlerin oynayacağı belli olur. 2019 yılı sonlarında izleriz diye düşünüyorum.
Netflix yapıyor ve Witcher dizi oluyor.
Cd projekt para kazansin iyi bari
2020'den önce gelmeyecekmiş;
http://www.darkhorizons.com/witcher-series-at-least-two-years-away/
Masrafdan kaçınmadan yüksek kalitede ve iş bilir oyuncularla diziyi yaparsalar, ki netflix yapabilir. Game of thrones die bişi kalmaz.
Witcher evreni, Game of thrones ve lord of the rings evrenlerini solda sifir birakir. Kitaplarını okuma fırsatim oldu. Ayrica oyununuda oynadım. Fırsat buldukçada başdan başlayıp tekrar oynuyorum. Tabi farklı sonla bitmesi için.
daha oyuncuların kim olduğu belli değil bari o belli olsaydı da üzerinde biraz konuşsaydık.. -
O zaman işi ciddiye alıyorlar demektir. Zaten böyle yapmalılar.
Kardeş sen de abarttın Witcher evreni güzel tabi ama LotR başka bir yerde. GoT evreninden iyi olabilir ama daha doğrusunu kitap serilerini okuyanlar bilir. Bence bu tür karşılaştırma yapmasak daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 19 Nisan 2018; 12:40:53 >
Benim şahsi düşüncemquote:
Kardeş sen de abarttın Witcher evreni güzel tabi ama LotR başka bir yerde. GoT evreninden iyi olabilir ama daha doğrusunu kitap serilerini okuyanlar bilir. Bence bu tür karşılaştırma yapmasak daha iyi olur.
Benim için yüzüklerin efendisi en son sırada. GOT dan bile aşağıda.
Herkesin zevki ve beğenisi farklıdır diyelim.
Eywallah. Witcher serisinin ilk 3 kitabini okudum LotR de okudum ayni şekilde, neden bilmiyorum witcher daha cok sewdim. Bunda Belki witcher oyunlarinin etkisi olmuş olabilir.quote:
Herkesin zevki ve beğenisi farklıdır diyelim.
Dediğim gibi herkesin zevki farklıdır. Witcher oyunları o evreni çok iyi yansıttığı için sen de daha duygusal bir bağ kurmuş olabilir. Umarım dizisi de oyunları kadar başarılı olur.
takip -
@Kulturpat Netflix'in uyarladığı #Witcher dizisinin tamamı Polonya ve Doğu Avrupa'da çekilecek. Dizinin 2020'de yayınlanması hedefleniyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X