Şimdi Ara

The Witcher (2019 - ) | Netflix (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.479
Cevap
54
Favori
152.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 3 kitabıda bitirdim muazzamdı oyunla bağdaştırınca tabiki olmuyor ama oyun serisini, kitapları okuduktan sonra oynasaydım daha çok hayran kalabilirdim zira kitaplar bitince bir boşluk yarattı 2 gündür arıyorum...

4. kitabı 2018'de çıkıcakmış galiba.
  • Daha oyuncu kadrosu bile seçilmedi sanırsam. Çekimleri falan da eklesek 2019 sonundan önce görmeyiz herhalde.
  • @demarkegaming Witcher dizisinin yazarı Lauren Schmidt, Geralt'ın ahlaksız yaşamının ve kötü alışkanlıklarının olacağı bir evrende yer alacağını ve yapımında asla yumuşatma olmayacağını açıkladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güven vermiş ama göreceğiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekledigim tek dizi
  • New day, more maps, (much) more coffee. Time to break this pilot! #TheWitcher

• geralt'ı lannister reyiz oynarsa efsane olur

• pilot bölümün senaryosu bitmiş

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    İyi güzel ama artık dizide hangi oyuncuların yer alacağını açıklamaya başlamalılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 21 Ocak 2018; 22:13:56 >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    gelir yakında bence

Senaryo kadar önemli oyuncu seçimleri bence. Özellikle oyunu oynayanlar normal olarak oyuncuları oyunlardaki karakterlerle karşılaştıracak. Umarım Netflix diziye ciddi önem gösterir

• The Witcher serisi sayesinde video oyun dünyasına muazzam bir aksiyon RYO armağan eden CD Projekt ekibinden sonra markanın adı dizi ile yaşatılmaya devam edecek. Netflix yapımcılarının üstlendiği The Witcher dizisinin pilot bölüm senaryosu, dizinin senaristi olan Lauren Schmidt'in Twitter üzerinden paylaştığı bilgiye göre bitti. Yani hikayenin girişi ve karakterlerin kimler olacağı çoktan belirlenmiş durumda. Oyunun sağladığı başarıdan sonra isminden oldukça fazla söz ettiren The Witcher dizisinin nasıl bir hal alacağı veya nasıl bir şeye benzeyeceğini oldukça merak ediyoruz. Oyunların tam tersi olarak sadece Andrzej Sapkowski'nin romanlarını konu alacak olan dizinin çıkış tarihi veya kaç bölüm olacağı ise henüz açıklanmadı.

Witcher dizisinin pilot bölümünün senaryosu tamamlandı

Film yerine dizi projesi olarak başlatılan The Witcher evreninin bölümler halinde sürecek olması tüm hayranları memnun ediyor. Tek bir sinema filmi yerine ana karakterimizi maceradan maceraya koşarken görmek oldukça eğlenceli olacaktır. Son olarak Daredevil ve Defenders gibi dizilerin de senaristliğini yapmış olan Lauren Schmidt, umarız tüm Witcher seven hayranları memnun edecek bir senaryo ile karşımıza çıkar.

Mobil olduğum için hepsini ekleyemedim

kaynak

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Witcher dizisinden yeni haberler var
    http://www.merlininkazani.com/witcher-dizisinden-yeni-haberler-var-sinema-99139

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya umarım klasik Amerikan dizi oyuncularından cast yapmazlar ve tabiki Defendersin senaristi ifadesi maalesef insanı korkutuyor

Açık ara en merak ettiğim dizi ve umarım Netflix hakkını verir

• Geralt reyizi kim oynayacak onu açıklasınlar artık.

• Keşke bilgi verseler,en çok merak ettiğim dizi şuanda.

• GoT gibi birşey beklememek gerekir. Potansiyeli yüksek ama büyük beklenti hüsran yaratabilir.

• siyahi yapmazlar herhalde ama şöyle liste hazırlamışlar

Siyahi Geralt yapmazlar yani olmamalı Bence en iyi aday Zach Macgowan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 9 Şubat 2018; 17:45:33 >
  • Hep aynı şeyleri söylüyoruz gibi görünebilir ama bunları tekrarlamamızın sebebi eminim hepimizin Witcher dünyasını çok sevmesi. Hem kitapları hem oyunları ayıla bayıla tüketen biri olarak Witcher'ın potansiyelinin ne kadar büyük olduğunu görmem, dizi duyurusunun ardından heyecanlanmam için gayet yeterliydi. Görmediğimiz şey hakkında konuşmak tabi ki yanlış. Zaten kötü bir yapım olmasını ben de istemem. Çünkü çıkar çıkmaz izleyeceğim bir dizi olacak yine yukarıda bahsettiğim sebepten ötürü. Sadece beklentilerimi ve gördüklerimi dile getiriyorum. Açıkçası kötü bir yapım olması beni üzer. Senarist konusu ve yapımı Netflix'in üstlenmesi şu an için en korkutucu olanı. Oyuncu seçimleri açıklandıktan sonra korkacağımız yeni şeyler eklenmez umarım. Ancak dizinin yazar ve Polonya tarafıyla da bağının bulunması tabi ki en önemli artı. Ama Netflix her gün sıradan ve kalitesiz içerikler çıkardıkça arkadaşların dediği gibi beklentiler azalıyor. Umarım herkesi şaşırtan yüksek bütçeli ve Witcher dünyasına yakışan bir dizi olur.

• Dizide olacak önemli karakterler açıklanmış

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.