Şimdi Ara

The Witcher (2019 - ) | Netflix (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.479
Cevap
54
Favori
152.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizide canavarları nasıl yapacaklar acaba, umarım düşük bütçeli animasyonlar olmaz. Bana her bölümde ayrı kısa hikaye olacak gibi geliyor. Tıpkı oyundaki ek görevler gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Kadroda Mads Mikkelsen ve Eva Green olursa mükemmel olur ama Netflix'in o oyuncuların isteyeceği parayı vereceğini sanmam. Malum, Sense8 bile iptal oldu,

Hocam iticilik abidesi çirkin Eva Green olmasın ya.
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Çok çekici falan değil ama yetenekli bir oyuncu hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eva Green yerine Katie McGrath isterim ben.

Mads Mikkelsen ve Katie McGrath ikilisi olursa tadından yenmez

The Witcher (2019 - ) | Netflix ------ The Witcher (2019 - ) | Netflix

• Keşke bu diziyi HBO yapsaydı
  • Bana göre kitaplarda ve oyunlarda betimlenen geralt karakterine göre mad mikkelsen biraz yaşlı kaçıyor. Şimdi geraltta yaşlı diyeceksiniz fakat insan yaşı hesabıyla düşünmememiz gerekir. Adam witcher sonuçta. Oyun odaklı bir dizi olmayacak fakat ilk kitaptata yazar geralti betimlerken 'yaşlı biri değildi fakat saçları beyazdı' gibi bir ifade kullanıyor.
    Anson Mount'un olmasını çok isterdim fakat oda imkansız oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 27 Haziran 2017; 22:20:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önemli olan karakteri iyi oynayan birini seçmek. Bir de üstüne tipi benzeyen olursa ne ala(Oyunu kast etmiyorum). Yen, Tris ve diğer karakterleri oyunda görmesek neye benzediklerini nereden bileceğiz? Kitaba göre en iyi şekilde yansıtsınlar yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 28 Haziran 2017; 1:40:3 >
  • Charlie hunhamm (sons of anarchy) çokmu bebek yüzlü kalır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün yayınlanan Death Note fragmanından sonra Witcher tv serisi için bi endişelenmedim değil.

Zenci Geralt görmeyelim bari. Şaka bi yana oyundaki karakterlere benzetme çabasına gireceklerini düşünmüyorum.

Bunu bir nebze sineye çekebilirim fakat Witcher dünyasını, atmosferini iyi yansıtmalarını bekliyorum.

Umarım güzel bir seri ortaya çıkar.
  • diziden ses soluk yok mu?, bence netflix witcher da ki potansiyeli gördü, game of thrones tarzı popüler aynı zamanda kaliteli bir içerik yaparlarsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

diziden ses soluk yok mu?, bence netflix witcher da ki potansiyeli gördü, game of thrones tarzı popüler aynı zamanda kaliteli bir içerik yaparlarsa çok iyi olur

Eğer ciddi bir iş yapacaklarsa 2019dan önce gelmesi zor. En erken 2018 sonu gelebilir. Ben de merakla bekliyorum

• quote:

diziden ses soluk yok mu?, bence netflix witcher da ki potansiyeli gördü, game of thrones tarzı popüler aynı zamanda kaliteli bir içerik yaparlarsa çok iyi olur

şöyle bir güncelleyelim o zaman Netflix'in sitesinde dizi açıklaması:

The Witcher Geralt, a monster hunter changed, he fights to find his place in a world where people often prove to be the most evil of the beasts!

Mutasyona uğramış canavarları avlamakla uğraşan cadıeril Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

şöyle bir güncelleyelim o zaman Netflix'in sitesinde dizi açıklaması:

The Witcher Geralt, a monster hunter changed, he fights to find his place in a world where people often prove to be the most evil of the beasts!

Mutasyona uğramış canavarları avlamakla uğraşan cadıeril Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır.

cadieril ne ya😣

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Efsanevi bisey olacagi kesin.

• Yok mu yeni haber? Gelsin artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yok mu yeni haber? Gelsin artık...

Bence ciddi bir iş olacaksa 2019'da gelir büyük ihtimal. Bu yıl haber gelmeyebilir. 2018'de birçok şey belli olur. Sabırla bekleyelim

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Bir tarih ya da cast verseylerdi en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala en ufak haber yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineHakim

Hala en ufak haber yok

daha çok erken

2019 diyorlar zaten
  • Abiler.Dizinin gidişine göre karakterlerin önemi değişir.Kitaplar gibi sürekli farklı bir macera ile gececekse.Diğer karakterler çok önemli değil.Sürekli değişecekler.

Ancak Yennefer ı Cirillayı falan çok göreceksek onlar önemli geri kalanlar zaten pek tanınmamış isimler olacak.

Geralt Mad mikkelsen Yennefer ise Eva green olmalı olmak zorunda tutulmalı değiştirilmesi teklif dahi edilmemeli.

Trissi de uyumlu bir ablamız oynar inşallah
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.