Şimdi Ara

The Witcher 3'ün yeni nesil sürümü belirsiz bir tarihe ertelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Oynamasak inanacağız hocam. Gayet güzel çalışıyor nesi var. Texture geliştirmeleri yapılıp 60 fps'e çıkar en fazla ne olacak zaten. Şu an gün doğumunda batımında oyun Xbox One modunda bile nasıl görüntüler veriyor.

Oynanmıyor ne demek yani bari ölçülü yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşım oynanmıyor . Ben on dk dayanamadim. Ne oyunlar oynadık 30 olsun 60 olsun fps çok mühim değil orası ama oyun konsola iyi aktarilmamis belliki. Neyini gömeyim ne çıkarım var benim de öveyim yada. Bari şekilde göz kanatıyor oyun . Keşke duzeltseler ama yapmıyorlar bir türlü yapsınlar alıp oynayalım o ayrı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt
    Valla siz göz kanatan oyun görmemişsiniz diyorum geçiyorum. Optimizasyonu gayet iyi oyunun. Ağız tadıyla atınıza binip sürüyorsunuz savaşıyorsunuz sabit 1080p 30 fps çalışıyor. Tırtıklanma yok bir şey yok göz kanatıyor diye bir laf atıp gidiyorsunuz :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 16 Nisan 2022; 13:10:43 >
  • muztafaali63 M kullanıcısına yanıt
    aynen bir tane oyun yapsınlar her sene aynı oyunu yeni nesil cihazlara getirsinler(parayla yükseltme) sonra da online için plus adı altında para söğüşleme şeyler gelsin. rdr belki de r* en iyi ve en son icraati olarak kalacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Birader bu oyun Ps4’de bile tıkır tıkır çalışıyordu 5de denedim yine tıkırında sadece grafik ve kare sayısı yetersiz güncellemenin ertelenmeside firma için büyük bir ayıp ancak dediğin gibi bir durum yok.

• L.Hamilton kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hepinizin kendi fikri. Ben gamepass versiyonunu denedim 10 dk dayanamadım. Sizin bu savunmaniz neden onu anlamadım? Getirsinler yeni nesil güncellemesini oynayalım. Eski nesil versiyonu çalışan ne oyunlar oynadım sorunsuz ama örneğin ubisoftun wildlandsi breakpointi bu witcher fln oynanacak gibi değiller .

Muhtemelen Xbox’ın uyumluluğuyla alakalı bir problem

• Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

Onu bunu bilmem adamlar yapiyor. Tarih boyunca rdr kadar büyük ölçekli oyun çıkmasını geç ,yaklaşacak seviyede oyun çıkmadı. Adamlar yapınca GTA yapıyor, RDR yapıyor bı zahmet her platforma çıkartsınlar borumu bu.

• Çöp firmanın rezil oyunu

• muztafaali63 M kullanıcısına yanıt
    soyulmaya devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3'ü o kadar çok bitirdim ki grafikleri yenilense bile artık oynamak istemiyorum. Oyunu en az 5 defa bitirmişimdir.

• Witcher3 en iyi oyundur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.