|
The Witcher 3'ün yeni nesil sürümü belirsiz bir tarihe ertelendi
-
-
Witcher 2 ye baslamıstım bitirene kadar cıkar diye umit ediyordum kötü oldu bu haber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölümsonucanavarı sitesi için olduğu gibi burada bir bölüm açın da siz de kurtulun bizde. Sırf kampan ve indirim haberleri için bölümsonucanavarı sitesini takip ediyorum.
Zaten o siteye bir içerik üretmeyi uzun zamandır bıraktınız.
-
Oyun dünyasında çok itibar kaybettiler.
-
Cdpr adam değildir...
-
Ayıp.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçekten saygımı yitiriyorlar. 2020'de duyurdular şunu ya 2020. 2022 ilk çeyreği bitti. Zaten bir defa daha erteleyip buraya getirmişlerdi işi. Yaptıklarına bak. Bekler yeni şekilde oynarım diyordum ama bitireceğim oyunu. Daha önceden oynamamıştım bu aralar çıkacağını duyunca bekleyeyim dedim ama boş. Bunların keyfi beklenmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada şirketin eleştirilecek bir tarafı yok. Zaten Saber çalışıyormuş. İşler istedikleri gibi gitmediği için bu kararı almışlar. Gereksiz eleştiri yapmayın.
En başta doğru araştırıp verselermiş o zaman, verdik yapamadılar demek kolay.
-
Kingdom come deliverance oyna çıkana kadar
CDPR itibar üstüne itibar kaybediyor bir projeye başlıyorsun eğer çıkış tarihini öngöremiyorsan paylaşma yakın zamanda de geç arkadaş çok mu zor şu next gen versiyonu kaç defa ertelendi üstüne bir de belirsiz'e düştü. inş. bu işi beceremedik next gen versiyon iptal ettik demezler söz konusu cdpr olunca herşeyi beklerim.
-
CDPR kendi ayağına sıkıyor yakında iflas ederler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Witcher 2 hic oynamadım direk 3 ün hastasıyım. Nasıl 2 idare eder gibi mi Series X konsolda oynayacağım.
Saber, Rusya da olan bir studyo. Buyuk ihtimalle savas yuzunden baska seyler oldu aralarinda
-
Kesinlikle 1 şans ver oyun aşırı derecede içine çekiyor ve cok farklı sekillenen secimler yapıyorsun kesinlikle deger
9.75₺ şu an indirimde. Aldım hocam sağol.
İyi en azından bu sefer tarih vermemişler gelişme var gibi. Adamlar ne zaman tarih verseler patlıyor en güzeli tarih verme yapıyoruz de geç ürünün hazır olduğunu düşündüğün zaman piyasaya sür.
-
Rockstar Games gibi olsunlar. Oyun tamamen hazır olamayana kadar oyunla ilgili tek haber çıkmıyor. Ama rockstar olmak için 40 fırın ekmeği yemeleri lazım.
Ohoo bu iş de yılan hikayesine dönecek demek ki. O değilde o iğrenç diziden niye kozmetik koyacaklarmış ki. Berbat dizi lan. Witcher severler özellikle uzak dursun. Netflix ırzına geçmiş o evrenin.
Almayız bizde. İndirimdeki 38 lira fiyatı bile çok buna. Oynanmıyor konsolda. Skandallarla anılırlar artık .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Oyun dünyasında çok itibar kaybettiler.
|
En başta doğru araştırıp verselermiş o zaman, verdik yapamadılar demek kolay.
|
Benzer içerikler
- tabii premium ne kadar
- whatsapp durum kaç saniye
- final cut pro fiyat
- instagram koyu tema
- otomatik engelleyici nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X