Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.622
Cevap
213
Favori
837.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam iksir,yağ ve zırh vs. bunları üretmek için önce şemalarını temin etmeniz gerek. Kimi şemaları satıcılardan kimisini ana ve yan görev veya hazine avı ile bulursunuz. Endişelenmeyin oyunda ilerledikçe istemediğiniz kadar çok şema bulacaksınız.

Zırhlar için birçok fırsatınız olacak, oyun boyunca birkaç tane büyük/efsanevi ustaya denk geleceksiniz. Size şemaları temin etmeniz için görevler vs. verecekler, dağ bayır gezip görevlerden görevlere atlarken o kadar çok zırhınız olacak ki seçmekte zorlanırsınız.

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Valla teşekkür ederim bu mesajınızdan sonra biraz rahatladım, o zaman geldiği gibi oynamaya devam edeyim. İlerledikçe bakayım duruma, henüz skellige kısmına yeni geçtim, burdan sonra daha da çok var sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öyle böyle derken oyuna alıştım ve bitirdim.
    Normal zorluk seviyesinde başladım ama son karakterler dahil hiçbirinde zorlanmadım, sanırım daha yüksek zorluk seviyesinde başlasam daha keyifli olacakmış.
    Yine birkaç sorum var, tecrubeli arkadaşlar bir göz atarsa çok memnun olurum:
    1)Kurt okulu zırh teçhizatını 3. seviyeye kadar yaptım. 4. Kısmın şemalarını bulamadım onları bulurum bir şekilde ama esas sorum şu;
    Bu zırhın çelik kılıçları da varmış. 1.seviye kılıcı yaptım ama 2.seviye çelik kılıçı yapamıyorum çünkü gözükmüyor. Diğer tüm Kurt zırhlari ve gümüş kılıcı 3 seviyeye getirdim. Hatta kılıcı imalatında 3. Sınıf çelik zırhını şeması da var ama 2. sınıf kurt çelik kılıcını şeması gözükmüyor bu yüzden imal edemiyorum.
    Görevlere baktım eksik birsey yok hepsini toplamisim ama bu 2. seviye çelik kılıç ortalarda yok gözükmüyor.
    Şu novigraddaki elf kılıççıdan bakıyorum, yine 3.seviye gözüküyor ama 2. seviye yok. Halbuki diğer tüm kurt ekipmanın 3e yükselmiştim.
    Nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar bu kılıcın 2. seviyesi niye gözükmüyor?
    2) Oyunun birden fazla sonu mu var ?
    Benim bitirdiğim şu şekilde (spoiler icerir,spoiler sekmesini telefondan kullanmayi beceremedim o yuzden böyle yazdim kusura bakmayın lutfen )
    Ciri babasına geri dönüyor ve biz yennefer ile mutlu mesut yaşıyoruz.
    Başka son varsa hangi seçimlerden sonra geçerli oluyor ?
    3) şimdi eklentileri oynayayım diyorum, ondan sonra da ng+ başlarım diyorum. Böyle mi yapmalıyım yoksa ng+ yaptıktan sonra mı eklentileri başlayayım?
    Biraz uzun oldu ama şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 26 Ocak 2022; 19:42:17 >

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt

Hızlıca yanıtlamaya çalışayım;

1) Haritada görülen tüm soru işareti ve görevleri temizlediysen kılıç şemalarını da bulmuş olman gerekirdi, bir glitch olmuş olabilir. Tüm set şemalarının nerede bulunacağını gösteren videolar var, netten onlara bakman işine yarayabilir.

2) Evet, senin tamamladığının dışında iki son daha var. Buna oyunun belli yerlerinde verdiğin kararlar sebep oluyor;

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Emhyr’in verdiği parayı kabul edip etmeme, Ciri’yi çeşitli durumlarda destekleme, birlikte kar topu oynama, bulduğunuz gizli bir mekanı darma dağın etme, Ciri’nin arkadaşının mezarını ziyaret etme vb.

Bunların tamamı için de videolar var, onlardan destek alabilirsin fakat oyuna yeniden başlaman veya ng+ yapman gerekecektir.

3) Önce eklentileri oynayıp sonra ng+ yapmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Sağol çok teşekkür ederim cevaplar için,
    1. Kılıç sorununu hallettin. 3. kısım setin diğer parçalarını alıp kılıcı almamışım. Nedense aklımda herseyi aldım diye kalmış. Görevlere kısmında da çıkmayınca mecbur netten baktım yerini gidip öyle aldım. Hatta 4. Sınıfı da o şekilde gidip aldım dün.
    O zaman farklı sonlar için ek paketleri bitireyim sonra yeniden başlarım. Zaten yeniden başlamadan olmayacak gibi daha karakter puan dağıtımında yarışın ile açılmadı kullanılacak kabiliyetlerin.

• Bende yeni başladım oyuna çok güzelmiş fakat kafamı karıştıran 54ncü seviyedeyim şu an yapacak ana görev gözükmüyor ikincil görevlerde sadece gwent kart oyunu görevleri kaldı gwent oynamayı çözemediğim için sarmadı kontrat görevimde yok acaba ben ana hikayeyi bitirdim mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Witcher 3'ün meşhur efsane müziği The Fields of Ard Skellige 1995'lerde rüzgarlar estiren Secret Garden grubunun Nocturne parçasına o kadar fazla benziyor ki özellikle bazı kısımları yer değiştirip dinlerseniz ayırt edemezsiniz.

İşin ilginci aralarında hiçbir ilişki yok ve kimse herhangi bir yerde bu benzerlikten bahsetmemiş, belki de Nocturne efsanesinin şanı unutulmuştur ve bilinmiyorda olabilir.

Neyse, CD Projekt Nocturne'u araklamış ama iyi ki de araklamış, Witcher evrenine bir müzik ancak bu kadar yakışabilirdi, sadece The Fields of Ard Skellige değil, tüm parçalarının üzerine kurulu temelleri Nocturne'ye dayanıyor ve benzer duyguları yaşatıyor.

Witcher 3 - The Fields of Ard Skellige
    Savathoryoutube
    The Witcher 3: Wild Hunt OST - The Fields of Ard Skellig (Extended)
    https://youtu.be/NknjE2SBPxw?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Secret Garden - Nocturne
    escLIVEmusic1youtube
    Nocturne - Secret Garden - Norway 1995 - Eurovision songs with live orchestra
    https://youtu.be/6qqOI04uo_c?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• The World of the Witcher (Witcher Evreni) kitabının ingilizcesi

https://www.mediafire.com/file/25pidmtmsnfv0be/WOTW.pdf/file

Upload benim değil. Beğenirseniz Türkçe'sini almayı düşünebilirsiniz.

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

• Art of the Witcher 3 Wild Hunt PDF (upload benim değil)

https://www.mediafire.com/file/7cwykl9fytqxpkw/W3WH.pdf/file

• ALLAHHHHHH

• YIKIN BURAYI

• Yeni Witcher Duyuruldu!!! Oyun artık Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Witcher hayranlarını Ana Konuya bekliyoruz

The Witcher [PS5 Ana Konu][New Saga] | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

• Abi bu oyuna next gen update bekliyoruz. Sandıkları terketmeyin... :)

• Cyberpunk faciasından sonra çıkmaz o oyun. W3'e yeni nesil güncellemesi getirsinler önce.

• Aylardır next gen bekliyorum. Daha Witcher 3 oynamadım. Yeni oyuna sevinemedim bile getirin artık şu güncellemeyi.

• Unchartedx kullanıcısına yanıt
    Ben de aldım duruyor öyle. Başlamadım.

• Yapacağınız işe

• Şu habere şaşıran bir tane insan bulamazsın.

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt

Ramazan’da her ne kadar dayanayım desen de illa birileri çıkıp kendilerine küfrettirmenin yolunu buluyor, CDPR yine bizi şaşırtmadı The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Konu nedir?

• 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.