Şimdi Ara

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU) NEXT-GEN DUYRULDU! (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
897
Cevap
16
Favori
40.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu saatten sonra düzelteceklerini sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun o zaman :)
  • CD projekt destek'e yazdığımda ilgileniyoruz demişlerdi ama dün gelen update ile de bir düzelme olmadı.

Ne kadar zor olabilir ki şu sorunu çözmek cidden anlamıyorum. Bu saatten sonra hayır beklememek lazım. Görünen o ki ek paketleri ingilizce oynamak zorunda kalacağız.
  • bir sonraki update ne zmaan çıkacak bilen var mı? düzelsin artık şu tr sorunu
  • Oyunu Almanya store’dan indirmiştim. Versiyon 1.60 . Sadece ek paketi seçip altyazı sıkıntısı var mı diye baktım. Görev listesinde veya altyazıda bir sıkıntı görmedim. Acaba ilerleyen görevlerde mi oluşuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Oyunu Almanya store’dan indirmiştim. Versiyon 1.60 . Sadece ek paketi seçip altyazı sıkıntısı var mı diye baktım. Görev listesinde veya altyazıda bir sıkıntı görmedim. Acaba ilerleyen görevlerde mi oluşuyor?

hocam hearts of the stone dlcsinde daha ilk saniyeden hiç bir türkçe alt yazı gözükmüyordu  THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU)  NEXT-GEN DUYRULDU! THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU)  NEXT-GEN DUYRULDU!

resimlerdeki gibiydi. diyaloglar bomboştu görev ekranında saçma sapan hatalı isimler yazıyordu. ve sadece hearts of the stone ve blood and vine dlcsinde vardı bu sıkıntı. ana oyunda yok yani. gerçi seninki almanya store'muş belki o yüzden sorunsuzdur. bizimkisi tr store

• aptisamilsoy2 A kullanıcısına yanıt
    Böyle bir sıkıntı görmedim. Yani herşey normaldi görev ekranında. Silip Almanya bölgesinden indirip deneyin sıkıntı yaşayan arkadaşlar. Boş boş beklemektense denemekte yarar var.

• quote:

Böyle bir sıkıntı görmedim. Yani herşey normaldi görev ekranında. Silip Almanya bölgesinden indirip deneyin sıkıntı yaşayan arkadaşlar. Boş boş beklemektense denemekte yarar var.

ciddimisin hocam? valla çok iyi olur ya. cd projectin düzeltçeği yok. peki almanya stordan yüklemek için almanya stordan satın almak gerekmiyor mu? yani ben mesela tr stordan aldım nasıl yükleyebilirim? yardımcı olursan çok sevinirim
  • quote:

Sansürsüz versiyon olduğu için ben de öyle yapmıştım. Bölgeyi Almanya yapıp öyle indirdim ama ek pakette görev isimleri vs yine yukarda atılan resimdeki gibi? One x'den bahsediyorum bu arada. Akşam tekrar bakarım emin olmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 4 Nisan 2018; 14:12:23 >
  • orctzl O kullanıcısına yanıt
    Sorun sadece one x temi yaşanıyor acaba?

• Bende normal xbox one var ve bu sorunu son 5aydir yasiyorum.gerci yeni update geldikten sonra denemedim. Silmistim cunku.simdi bi arkadas almanya stordan indirin duzelir diyor diger arkadas denedim olmadi diyor.hangisi dogru? 70kusur gb bosa indirmek istemiyorum tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aptisamilsoy2 -- 4 Nisan 2018; 14:27:14 >
  • quote:

Hocam bu sorun sadece ek paketin oldugu goreve girince oluyor yani ekpaket yukluyken ana oyunu oynadiysaniz dilde problem gozukmemesi normal.siz dlc gorevine girip denediniz mi?

• Aptisamil- Oyunu açtım sadece hearts of stone seçeceğinden yeni oyun başlattım. Yani ana hikayenin haricindeki moda girdim. Onun haricinde oyunu sil. Bölgeni almanya olarak değiştir ve oyunu indirmeye başlat. Ondan sonra tekrar tr store’a dönebilirsin . Tek bir store’dan aldığın oyunu herhangi bir bölgeden ücret ödemeden indiriyorsun.

Blackeagle- Bende one x de oynadım sıkıntı yok.

Orctzl- acaba oyunda save dosyam olmadığı için sıfırdan başladığım için sorun olmamış olabilir mi? Aklıma tek bu seçenek geldi.

Akşama resim paylaşırım

Edit: Bir de benim oyun goty versiyon Yani dlc’leri ayriyetten indirmedim. Hepsi tek pakete dahil. Acaba farkı olur mu bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profxxx -- 4 Nisan 2018; 15:9:12 >
  • quote:

Aptisamil- Oyunu açtım sadece hearts of stone seçeceğinden yeni oyun başlattım. Yani ana hikayenin haricindeki moda girdim. Onun haricinde oyunu sil. Bölgeni almanya olarak değiştir ve oyunu indirmeye başlat. Ondan sonra tekrar tr store’a dönebilirsin . Tek bir store’dan aldığın oyunu herhangi bir bölgeden ücret ödemeden indiriyorsun.

Orctzl- acaba oyunda save dosyam olmadığı için sıfırdan başladığım için sorun olmamış olabilir mi? Aklıma tek bu seçenek geldi.

Akşama resim paylaşırım

Eyvallah hocam.bende xbox one normal surum var.bende oyunu baska bi profilden sifordan save ile ayni senin gbi sirf dlcden baslayarak denemistim ama o zmanda da gene sorun olmustu.simdi indirip bi deniyim bakalim eyvallah

Edit: benim oyun goty degil :( belkide ondan boyle sorunlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aptisamilsoy2 -- 4 Nisan 2018; 15:18:41 >

• quote:

Aptisamil- Oyunu açtım sadece hearts of stone seçeceğinden yeni oyun başlattım. Yani ana hikayenin haricindeki moda girdim. Onun haricinde oyunu sil. Bölgeni almanya olarak değiştir ve oyunu indirmeye başlat. Ondan sonra tekrar tr store’a dönebilirsin . Tek bir store’dan aldığın oyunu herhangi bir bölgeden ücret ödemeden indiriyorsun.

Akşama resim paylaşırım

Edit: Bir de benim oyun goty versiyon Yani dlc’leri ayriyetten indirmedim. Hepsi tek pakete dahil. Acaba farkı olur mu bilemiyorum

Aynı bende dediğin gibi hearts of stone seçeneğinden yeni oyun başlattım. Benim harici 2 arkadaşım daha var zaten oyunun hesabını ortak kullanıyoruz. Onlarda da one x var ve durum yukardaki arkadaşın attığı resimdeki gibi. Görev isimlerinde MISSING_OBJECT vs yazıyor. Ana oyunda sorun yok. Oyunu ve ek paketleri önce TR store'dan indirip denedim baktım sorun var sildim. Konsolu Almanya yapıp Almanya store'dan da indirip denedim sonuç yine aynı.

Yazdıklarınla tek farklı olan şey bizim oyunun bildiğim kadarıyla versiyonunun GOTY versiyon olmaması. Oyunu standart almıştık diye hatırlıyorum, indirime girdiğinde de ek paketleri aldık. Çok garip o yüzden birşey diyemiyorum.

Son gelen 400 mb'lık güncelleme sonrası da acaba düzelmiş midir diye hemen açıp denedim ama yine sorun devam ediyor.

• orctzl O kullanıcısına yanıt
    Tüm sorun yaşayan arkadaşlar goty versiyon değil mi acaba? Goty versiyona sahip olan kişiler bir kontrol etse güzel olur.

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Bende önce normal oyunu alıp sonra dlcleri almıştım.Sorun bende de var.
  • Goty olupta sorun yaşayan yok galiba :) ona göre storeden goty versiyon alacaktk bu sorunu görünce vazgecmiştim.

• Sadece hearts of stone seçip girdim. İlk sahne ve görev listesi.

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT (XBOX ONE ANA KONU)  NEXT-GEN DUYRULDU!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Sadece hearts of stone seçip girdim. İlk sahne ve görev listesi.

bende goty yok normal sürüm var.senin dediğin gibi almanya stordan indiriyorum şimdi.bitince deneyip sonucu söylerim.ama açıkçası umudum yok :(

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.