|
The Witcher 4 [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Beklenen trailer geldi.
IGNyoutubeThe Witcher series returns with a new protagonist. CD Projekt Red's new RPG saga replaces Geralt with Ciri as the playable character to lead us into a new fantasy saga. From the developers of The Witcher 3: Wild Hunt and Cyberpunk 2077, CDPR give us our first glimpse into the world of The Witcher 4 as Ciri takes on a fearsome monster called the Bauk in this trailer pre-rendered in a custom build of Unreal Engine 5. #IGN #Gaming #TheGameAwardshttps://www.youtube.com/watch?si=9m_BmdCMQ8xiknGN&v=yWMu6JeT2g8&feature=youtu.be -
Böyle fragmanları özlemişiz. Oyunda kesinlikle geralt ile ilgili görev vs koyarlar. Merakla bekliyor olucam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu trailerda Witcher dizisi vibe var,10 yıl sonra daha sıradışı yenilikler görmeyi beklerdim şimdilik hype söndü.
-
yeni bir witcher biz oluşturalım deniyor ama bence yanlış hikayeden koparız kendi hikayesinide oyuncuların çoğu sevmez.
bence harika bir seçim oldu ciri
witcher olarak vesemir ve gerald dan eğitim
büyücü olarak yennefer ve triss den büyücülük eğitimi aldı
ayrıca kendisi kadim kan , gücünün sınırlarını tahmin bile edemiyoruz bence efsane bir hikaye geliyor e içinde azda olsa gerald da geçecek daha ne olsun :)
-
@The Frost çift konu var, dallanmaya sebep olur.
-
A witcher, hide your men 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanliş hatirlamiyorsam 4.oyunu zaten acilmişti. bu konu sonraki oyunlar için acilmişti ? Neden 4 diye degiştirildiki :) Bence Diger konuya odaklanmak iyidir. Bu konuyu arkaplana ceksen iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 15 Aralık 2024; 3:53:25 > -
Benim devraldığım konuyu oyun resmi olarak duyurulduğunda Absnthe açmıştı. Bu konuyu açan arkadaş daha oyundan hiç bahsedilmiyorken konuyu açmış ve duyurulduğunda da konuyu beslememiş. Üstüne gelip Absnthe'nin açtığı konuya yorum bile atmış normal bir şekilde. Daha önce konu açtığını bile söylememiş. Hatta hala daha o konuya yorum atmaya devam ediyor, bir de üstüne son mesajdan 3 yıl sonra bu konuya da yorum atmaya devam ediyor. Sen çağırmasan haberim olmayacaktı. :)) Bu konu daha eski fakat maalesef konu sahibi arkadaş konuyu besleyemediği için karışıklığa sebep olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam, @TORU-NAGA @XanthiN @The Frost @Absnthe
Bölünme olmaması adına aşağıdaki daha aktif, mesaj içeriği daha yoğun, daha fazla ilgi çekmiş konudan devam edilebilir:
https://forum.donanimhaber.com/the-witcher-a-new-saga-begins-duyuruldu-21-03-2022--152328018
Bu başlığı da affınızı ve anlayışınızı dileyerek izninizle kilitliyorum.
İyi günler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X