|
The Witcher 4 tam prodüksiyon aşamasına giriyor: Cyberpunk 2'de ekip büyüyor
-
-
I ❤️ CD Projekt RED
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyunun veya evreni SJW ayağına bok etmezler umarım. Oyunu pislik içindeki kötülük dolu doğu avrupa kokusu atmosferi harika inşallah her köyde alakasız yerlerden fırlayan siyahi, asyalı, arap çıkmaz.
%100 Karakter yaratarak ilerlediğimiz bir witcher olacak, seslendirme umarım hem kadın ve erkek için güzel olur. 2027 mayıs gibi çıkıcak sanırım 2026 çıkacağına hiç inanmıyorum.
Dövüş sistemini korumaları iyi olur fakat yeterli değildi, zamanında bile kısırdı yeni dövüş stilleri büyü geliştirmelerini çeşitlendirmeleri şart. Her büyü için detaylı dallanıp budaklanan skill ağacı getirsinler istediğimiz gibi şekil vereceğimiz karakter yaratabiliriz böylelikle.
-
Geralt olmayacak diyolar. Eğer doğruysa almam da oynamam da.
-
Geralt hicbir zaman olmayacakti. Sadece eski oyuna dal uzatmak icin gösterirler ))
-
Geralt yan karakter olacak bir nevi vasemir gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu oyunun dövüş mekanikleri Ghost of Tsushima gibi olsa var ya... Umarım ona benzer olur. Kılıç kullanmak çok tok bir his veriyordu Ghost of Tsushima'da. Doğu Avrupa yorumunuza da katılıyorum, bu oyunu bu kadar harika yapan o atmosferdi zaten
-
GoT oynarken kesinlikle düşünmüştüm, feci olur of ki of açıkcası dövüş sistemine ve skill sistemini güncellesinler salsınlar benim için yeterli
-
Karakter yaratma olayı zaten direkt sjw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hazır yamuk yumuk karakter vermeleri yerine kendimiz yapalım ona razıyım.
-
Witcher dünyasına aykırı bir durum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cyberpunk 2 nolur TPS olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X