Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
252.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Grafikleri iyi olunca oyunun türü rpg'likten çkmıyor beyler

kimse de aksini söylemiyor zaten
  • Tamamlandığını duymuştum Cod 4-CRysis derken güme gitmesin ne vakit çıkacak oyun....
  • 31 Ekim de çıkıyor... Bu oyunda çok bug olacak gibi geliyor bana umarım yanılırım.
  • çıkmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: cy_x

çıkmış

evet çıkrı şu anda rapidden çekmeye başladım
  • Heyecan dorukta.. İki saat kaldı.
  • Ha? Çıkmış mı? Allah'ım TT öldürecem seni Acaba piyasaya ne zaman düşer. Hmm... SS Bekliyoruz @Ragdol
  • Peki bu oyun OBLİVİON gibi serbest gezme olanağı sağlıyor mu???
    Peki bu oyun OBLİVİON gibi serbest gezme olanağı sağlıyor mu???
  • Evet.
  • çıkmış ta 6.46gb yuh be
  • sonunda çıktı oyun yahu ... video'ları çok iyi gözüküyordu, hele dövüş kısmı çok çok iyiydi . ui fıstık gibi. konu desen , direk ünlü bir yazarın romanı ve kısa hikayelerinden yapılma. grafikler çok iyi . daha ne olsun, fıstık gibi bir prg oyun geldi sonunda.
  • bu oyun da oblivion tarzı gibi serbest dövüş tekniğimi var? Yoksa Kotor gibi düşmanın üstüne mouse ile tıklayıp dövüşmelerini mi seyredecez ? ona göre edinecem arkadaşlar ?
  • hmm adamın anlattığına göre , turnbase dövüş sistemi yok . adama bir vuruş serisi yapıyorsun , o seri sonunda doğru bir zamanlama ile başka bir kombaya geçiş yaparak adamın dövüş özelliklerini/ stillerini uyguluyorsun. baya bir aksiyonluydu dövüş sistemi videolarında. yani tıklıyorsun ve adam ölene kadar beklemiyorsun, doğru taktik ve stilleri uygulaman lazımmış . her şartta çekilmeye değer bir rpg olduğunu düşünüyorum , en azından bende öyle bir izlenim bıraktı preview'lar ve video'lar.
  • Yüklüyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

bu oyun da oblivion tarzı gibi serbest dövüş tekniğimi var? Yoksa Kotor gibi düşmanın üstüne mouse ile tıklayıp dövüşmelerini mi seyredecez ? ona göre edinecem arkadaşlar ?

Çifte palayla ameliyat yapıyorsun ameliyat.. Kombo demeye insan utanır o MOCAPlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 24 Ekim 2007; 10:58:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

Yüklüyorum..

vayy adii heriff artık ben anca akşama görürüm. allahtan sabahtan bakıp yeni birşey varmı diye download bırakmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich

quote:

Yüklüyorum..

vayy adii heriff artık ben anca akşama görürüm. allahtan sabahtan bakıp yeni birşey varmı diye download bırakmıştım

Ehehe.. erken kalkan yol alır hocam.

• quote:

Yüklüyorum..

quote:

bu oyun da oblivion tarzı gibi serbest dövüş tekniğimi var? Yoksa Kotor gibi düşmanın üstüne mouse ile tıklayıp dövüşmelerini mi seyredecez ? ona göre edinecem arkadaşlar ?

Çifte palayla ameliyat yapıyorsun ameliyat.. Kombo demeye insan utanır o MOCAPlara.

Bi öninceleme yaparsın artık

• quote:

Yüklüyorum..

quote:

ehehe haklısın kombo olmadı orada ama aklıma başka kelime gelmedi o duruma uyacak ... witcher'daki eleman bana drizzt karakterini hatırlattı baya.. dediğin gibi çift palalar falan

• sanırım kotor gibi anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla. Benim için çekilmez o zaman.. Kombo- yada nasıl nitelendirilecekse- izlemek istersem film seyrederim daha iyi..

aksiyonun bire bir içinde olmadıktan sonra neyleyim ben.

Kotor'u çok severek oynamıştım. Ama Star Wars olsun benim için çamurdan olsun Bu arada bu oyunda kullanılan motor Star Wars unleashed oyununda da kullanılmıyormuydu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 24 Ekim 2007; 11:18:24 >
  • Aksiyonun gözüne vuruyorsun işte hocam o kadar yanlış anlamayı nasıl becerdin yahu?

Kombo diyoruz, Mocap diyoruz, çift pala diyoruz. Tamamen gerçek zamanlı oyun, Oblivion gibi. RPG öğesini bilemiyorum ama aksiyon öğesi oldukça fazla Oblivion'dan.

Yükleme takıldı, bitemiyor.. Nazarım değdi sanırsam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.