Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreD34

Yamayı yükledim ancak oyuna girdiğimde oyun yükle seçili olarak sadece enter ve esc ye basabiliyorum.Fareyi ve aşağı,yukarı tuşlarını kontrol edemiyorum neden acaba ?

Shift'e basılı tutman gerekiyor sonra mouse çıkması gerek.Steam'ın Cd key zımbırtısı yüzünden oluyormuş.Ayrıca da O Cd Key'i göstermemesini seçmen gerek.
  • Oyuna bugün başlamak nasip oldu oyunu oynayalı daha 3 saat oldu ve şu beyaz çiçek toplama bölümündeyim Yama için çok teşekkürler Allah razı olsun.
  • Geri bildirim formunu birçok harf hatasıyla doldurdum ama sorumlu kişi sanırım ilgilenmek için bu aralar pek fırsat bulamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet Ryuzaki

Geri bildirim formunu birçok harf hatasıyla doldurdum ama sorumlu kişi sanırım ilgilenmek için bu aralar pek fırsat bulamıyor.

Yardımların için teşekkürler yanlış anlama, kendisi memlekette olduğundan geri bildirim yazan yok ama farkındayız. "İzliyoruz"
  • Grimm kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılacak bir durum yok zaten. Oyuna başladığımdan beri benim dışımda hata bulup geri bildirim yapan yok sanırım.
  • Hangi versiyonu kullanıyorsunuz?
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    v3.0 kullanıyorum.
  • Yamanın full sürümünü beklemek gibi bir bencillik yapacaktım fakat dayanamadım indirdim.Steamde önceden duran saveimi kullanamadığım için üzüldüm fakat geri bildirimde bulunmaya çalışacağım.
  • yama için teşekkürler elinize sağlık.
  • Az önce oyunu son yamayla bitirdim. Muazzamdı. Sizin yamanızla daha da güzel oldu. Yakalayabildiğim tüm hataları bildirdim. Çok hızlı geçen, yakalayamadığım hatalar da oldu. Oyunda bir kelime hariç çevrilmeyen kısım göremedim. Hataların hepsi harf hatası idi. Bu güzel oyunu tamamen anlayarak bitirmemize olanak sağladığınız için tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Az önce oyunu son yamayla bitirdim. Muazzamdı. Sizin yamanızla daha da güzel oldu. Yakalayabildiğim tüm hataları bildirdim. Çok hızlı geçen, yakalayamadığım hatalar da oldu. Oyunda bir kelime hariç çevrilmeyen kısım göremedim. Hataların hepsi harf hatası idi. Bu güzel oyunu tamamen anlayarak bitirmemize olanak sağladığınız için tekrar teşekkür ederim.

Herhangi kritik bir hata olmaması iyi oldu. Sana ve tüm yardımcı olanlara teşekkür ederiz.Finali de en kısa zamanda yayınlarız.
  • Benim elimde de oyun gog versiyonu var. iki oyunuda onlar çıkarıyor diye onlardan almıştım. bu hafta yamayı bunun üzerinde deneyeceğim. tekrar tekrar emekleriniz için sonsuz teşekkürler
  • Full Combat Rebalance ile uyumlu mu yama ? Bu arada teşekkürler yama için yakında test edeceğim inşallah.Hazır yeniden başlamışken modları da deneyeyim demiştim bi denemeye değer bunu buldum.2. oyunda da vardı güzeldi onda da.Acaba bu modla yamayı birlikte kursam sıkıntı çıkar mı ? Mod galiba skill tree'nin açıklamalarını değiştiriyor.
  • quote:

Az önce oyunu son yamayla bitirdim. Muazzamdı. Sizin yamanızla daha da güzel oldu. Yakalayabildiğim tüm hataları bildirdim. Çok hızlı geçen, yakalayamadığım hatalar da oldu. Oyunda bir kelime hariç çevrilmeyen kısım göremedim. Hataların hepsi harf hatası idi. Bu güzel oyunu tamamen anlayarak bitirmemize olanak sağladığınız için tekrar teşekkür ederim.

Bunu duymak hoş oldu :)

Çok büyük sıkıntı olmaması harikulade.
  • yaw bu konudan çok uzak kaldım. Neyse şimdi indirim sabaha biter nasip olursa yarın akşamda yamayı indirir bide ben başlayım şuna. Bu arada elinize sağlık arkadaşlar teşekkür ederiz
  • ellerinize sağlık verdiğiniz emekler için teşekkür ederim.. yamayı denemek için steam den hemen kurup 2 gündür oynuyorum bundan önce olmayan bir bug canımı sıktı acaba yamadan dolayı mıdır diye merak ediyorum.. 2. bölümde bataklığa gittiğimde bir animasyon başladı geralt saklanıp yüz ifadesinin değiştiği işte o animasyon bittikden sonra geralt yerde uzanmaya başladı hareket etmedi canı yok ama enerjisi doluyo gözüküyordu önceki saveleri açtım nerede açarsam açayım geralt yerde uzanıyor oluyor sebebini bilen var mı acaba ?? arkadaşdan save dosyasını aldım onda da bataklığa gittiğimde uzanmaya başladı ben böyle bug görmedim kafayı yiyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbilkerk

ellerinize sağlık verdiğiniz emekler için teşekkür ederim.. yamayı denemek için steam den hemen kurup 2 gündür oynuyorum bundan önce olmayan bir bug canımı sıktı acaba yamadan dolayı mıdır diye merak ediyorum.. 2. bölümde bataklığa gittiğimde bir animasyon başladı geralt saklanıp yüz ifadesinin değiştiği işte o animasyon bittikden sonra geralt yerde uzanmaya başladı hareket etmedi canı yok ama enerjisi doluyo gözüküyordu önceki saveleri açtım nerede açarsam açayım geralt yerde uzanıyor oluyor sebebini bilen var mı acaba ?? arkadaşdan save dosyasını aldım onda da bataklığa gittiğimde uzanmaya başladı ben böyle bug görmedim kafayı yiyecem

Sanki biri daha böyle bir sorun yaşadı. Mağaradan çıkarken geralt öyle yatıyordu önceki mesajları kontrol et derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah hocam.. umarım samanlıkta iğneyi bulmuş olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhtesemZ

C:\Windows\System32\javaw.exe -Xmx256m -DTW.language=3 -DTW.install.path="C:\Program Files (X86)\Steam\steamapps\common\the witcher enhanced edition" -jar TWEditor.jar bu sekil yaptim oldu basina %windir% koymuyoruz direkt bu sekilde oyunu nereye kaydettiyseniz "C:\Program Files (X86)\Steam\steamapps\common\the witcher enhanced edition" bu bölüme kayit yerinizi yazin ve enterleyin bu sekilde cözdüm save editörü acmayi bu sorunu yasayanlar icinde iyi oldu bakanlar ins cözer sorununu bu sekilde

C:\WINDOWS\system32\javaw.exe -Xmx256m -DTW.language=3 -DTW.install.path="E:\Steam\Steamapps\common\The Witcher Enhanced Edition" -jar TWEditor.jar
    kayıt yerime göre yazdım ama hata alıyorum bu iki dosyayı bi yere atmam mı gerekiyor ondan mı alıyorum acaba hatayı ?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.