Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhalde 4. kitap bir tek bana tuhaf geldi. Anlatımda oldukça fazla kopukluk dikkatimi çekti, hani oyunlarda lagdan dolayı kendinizi bir anda ilerlemiş olarak bulursunuz ya, işte bazı yerlerde bu hisse kapıldım. Ufak tefek yazım hataları var ama bunları hiç bir vakit takmayan birisiyim.

Ayrıca Witcher'ı ilk oynamaya başladığımda karakterlerin davranışlarını garipsemiştim, bir kez daha bu kitapla o hissi yaşadım.

Tabii dünyasını sevince ne olursa olsun kitap iyi geliyor. Başka bir banka kampanyasında Witcher Dünyası ansiklopedisini ve çizgi romanlarıyla seriyi tamamlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin hepsi çevrilinceye kadar kitabı almamak için kendimi zor tutuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

Serinin hepsi çevrilinceye kadar kitabı almamak için kendimi zor tutuyorum

Bence en az 1 yılı daha var tüm serinin çevrilmesi için (world of witcher da dahil), beklemek zor olabilir hocam, kolay gelsin

• 4'lü seti n11 dışındaki mağazalardan (bkmkitap.com kitapyurdu.com vs) alan arkadaşlar, çanta olmasa da setin içinde ayraçlar var mı?
  • "Merhabalar. Kitap hazırlık aşamasında hâlâ. Her sayfada ayrı ayrı kutucuklar, resimlerin altında ya da içinde özel metinler var. Bunların doğru yerlerine yerleştirilmesi vakit alıyor. O yüzden şimdilik kesin bir tarih yok. Ben de bekliyorum :) İyi pazarlar..."

İhsan Tatari'ye world of witcher kitabı ne durumda diye sormuştum, cevabı sizinle de paylaşayım dedim.

• Açıkcası başta çok hevesliydim ama sonra birkaç arkadaşım o kitabın o kadar iyi bişe olmadığını söylemesi üzerine araştırdım az pdf. ini buldum indirdim ama hayal kırıklığı oldu bende. Zaten figürleri yapan dark horse firmasının yapımı seri ile alakası yok. Evren hakkında ansiklopedi demişler ama en azından karakterler hakkında geniş bir biografi bekliyordum oda yok. Bol bol oyun içi SS almışlar altına boş bilgiler yazmışlar. Seri halindeki kitaplarda bile bundan fazlası var. Ben kesinlikle değeceğini düşünmüyorum şuan. Geralt, Yen, ciri vs. bunlarla ilgili ayrıntılı hiç bilgi yok ufak birkaç ss ile paragraf yazmış geçmişler kalanları hep siyasi harita gibi bölgeler halinde, sıkıcı geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Açıkcası başta çok hevesliydim ama sonra birkaç arkadaşım o kitabın o kadar iyi bişe olmadığını söylemesi üzerine araştırdım az pdf. ini buldum indirdim ama hayal kırıklığı oldu bende. Zaten figürleri yapan dark horse firmasının yapımı seri ile alakası yok. Evren hakkında ansiklopedi demişler ama en azından karakterler hakkında geniş bir biografi bekliyordum oda yok. Bol bol oyun içi SS almışlar altına boş bilgiler yazmışlar. Seri halindeki kitaplarda bile bundan fazlası var. Ben kesinlikle değeceğini düşünmüyorum şuan. Geralt, Yen, ciri vs. bunlarla ilgili ayrıntılı hiç bilgi yok ufak birkaç ss ile paragraf yazmış geçmişler kalanları hep siyasi harita gibi bölgeler halinde, sıkıcı geldi bana.

Ben inceleme videolarına bakma fırsatı buldum da, baya hoş gözüküyordu kitap, şu pdf dosyasını, veya indirme linkini paylaşabilir misin hocam?

Ben de detaylı incelemek isterim öyle bir imkanımız varsa.

• Arkadaş mobilden atmıştı pdf yi hocam site olarak değilde az bakıp silmiştim. Baya hevesliydim çıktığı gibi alırım diyordumda şuan gereksiz israf olarak geldi ama tamam baskı kalitesi kapak filan iyide alıp bir köşeye fırlatırsınız öyle içinde ilgi çekici sanatsal bişe de yok bol bol oyun içi SS vardı.
  • Bence world of witcher bir evren ansiklopedisi değilde kenarda kitaplıkta duran, koleksiyoncuların alacağı bir esere benziyor. Fiyatı bu kadar pahalı olmasa sırf witcher aşkına alınır ama şu şartlarda bende alacağımı pek zannetmiyorum.

• Kitapyurdu twitter üzerinden anket yapıyor. Set alacak arkadaşlar için oy verelim uygun fiyattan yararlansınlar..

• Merhaba beyler 3. kitaba geçtim ama 2. kitap Biraz Fazlası bölümü ile ilgili 2 detaya takıldım

1) tepede yazılı 14 şehitten biri Triss idi ama biz oyunda Triss karakterini daha sonrada görüyorduk , oyun kitaplara uygun yazıldı diye biliyorum açıklaması var mı? (Daha sonraki kitaplarda varsa şu kitapta var diye yazıp cevapsız bırakabilirsiniz)

2) Bu tepeye çıkıyoruz bir kadınla görüşüyoruz 14 ismi okuyor vs bizi sürekli takip ediyormuş vs hiç arkana bakmadığın için görmüyorsun diyen altın sarısı saçlı kadın sonra rüyadan uyanıyoruz ordaki kadın kim tanıyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Merhaba beyler 3. kitaba geçtim ama 2. kitap Biraz Fazlası bölümü ile ilgili 2 detaya takıldım

1) tepede yazılı 14 şehitten biri Triss idi ama biz oyunda Triss karakterini daha sonrada görüyorduk , oyun kitaplara uygun yazıldı diye biliyorum açıklaması var mı? (Daha sonraki kitaplarda varsa şu kitapta var diye yazıp cevapsız bırakabilirsiniz)

2) Bu tepeye çıkıyoruz bir kadınla görüşüyoruz 14 ismi okuyor vs bizi sürekli takip ediyormuş vs hiç arkana bakmadığın için görmüyorsun diyen altın sarısı saçlı kadın sonra rüyadan uyanıyoruz ordaki kadın kim tanıyor muyuz?

Kitabı okuyalı çok olduğu için ikinci soruyu net hatırlayamadım ama, ilk soru ikinci kitap bittiği dönemde sorulmuştu, orada cevaplamıştım, cevabı aynen buraya kopyalıyorum hocam, faydalı olur umarım

Mobilde butonu kullanmayı bilmediğim için şimdiden uyarıyorum, SPOILER VAR AŞAĞIDA.

Hocam sodden savaşında triss ölmüyor, kurtuluyor. Savaş sonunda 14'ünün öldüğü söyleniyor, hatta Triss için tepedeki on dördüncü(Fourteenth of hill) deniyor ama 12 ceset bulunuyor. O 2 kurtulan kişinin de triss ve yennefer olduğu söyleniyor. Tepede ölülerin isimleri yazılı,triss ve yenneferin de öldü sanıyorlar ve onların da isimlerini kazıyorlar.

Kaynak:

Üşenenler için bölümü de atayım:

Although there are fourteen graves, there are no more than twelve bodies. Triss Merigold is said to be among the fourteen, but she survived if not unscathed. The fourteenth is generally considered to be Yennefer of Vengerberg. The names of the fallen (including Triss and Yennefer) are carved on a stone obelisk. Each year at Belleteyn, fires are lit to commemorate those killed on the hill.

• Idefixte 4 kitap set 85₺.

Maddi durumdan ötürü henüz alamayacağım ama arkadaşlar haber vereyim.
    Kargo bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 5 Nisan 2018; 21:3:32 >
  • Şuan 4.kitap HepsiBurada 18lira kargo ile birlikte 19lira kaçırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackTim

Şuan 4.kitap HepsiBurada 18lira kargo ile birlikte 19lira kaçırmayın.
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 10 Haziran 2018; 0:47:5 >
  • Keşke metis yayınlarının yüzüklerin efendisi için verdiği harita gibi bir harita hazırlayıp verseler bir kitabın yanında
  • Bütün serinin olduğu kutulu bulursam kapıcam 1 adet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackTim

Şuan 4.kitap HepsiBurada 18lira kargo ile birlikte 19lira kaçırmayın.
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 10 Haziran 2018; 0:48:18 >
  • Romanın birinci kitabına pek yükselmediğim halde ucuzluğu görünce bende kaptım bi tane.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Triss'in Sodden Savaşı'nda ölme olayı nasıl açıklandı, 4. kitabın ilerisinde açıklanıyorsa ya da henüz açıklanmadıysa cevap vermeyin, önceki kitaplarda açıklanmıştı da ben mi unuttum?
    Bir de yemekte Yennefer Triss ile ilgili aranızda yaşananları biliyorum dedi Geralt'a, ne olmuştu ben onu da tam hatırlayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.