Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu kısımda;
    The Witcher Kitap Serisi Ana Konu
    İntikamcı Ciri değil,oğlu derken ciri'den doğabilecek bir erkek veliahtten mi bahsediliyor yoksa başka bir durum mu var? Falka'nın bir de oğlu var gibi bahsetmiş hani ciri değil oğlu gibi geldi cümlenin gelişi. Birde neden Emhyr eski kandan oluşan bir düzen kurmak istiyor bu eski kan elfler değil mi? Neden yeni düzeni onların üzerine inşa etme gibi bir çabası var bildiğim kadarıyla elflere ufak bir toprak vaadi vererek zaten kendi yanında savaşa çekmişti.Bir şekilde kendine özerk bir elf bölgesi kurduracak zaten.Birtek burası biraz karıştı. Birde vilgefortz, geralt'ı fena benzetti hiç öyle olacağını sanmıyorum şuan merak içindeyim. Yennefer'da kayıplara karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 20 Mart 2018; 2:0:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trise

quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Valla felaket şeyler oluyor 2.kitapdan sonra favorim oldu nerdeyse onunla aynı tadda denebilir.

4. kitapta neredeyse 3 kitaplık olay oluyor

Baya iştahlandım şimdi ama bir süre daha okuyamayacağım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ay çevrilmesini beklemişken nasi hala sabredebiliyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Orijinalden alıntı: Trise

quote:

Valla felaket şeyler oluyor 2.kitapdan sonra favorim oldu nerdeyse onunla aynı tadda denebilir.

4. kitapta neredeyse 3 kitaplık olay oluyor

Baya iştahlandım şimdi ama bir süre daha okuyamayacağım...

Tamamen aynı durumdayız hocam, iştahım artsa da bir süre daha elimi süremeyeceğim malesef..

• quote:

Bu kadar ay çevrilmesini beklemişken nasi hala sabredebiliyon

İşler güçler malesef. Şimdi başlasam yarım yamalak olacak. 1 gün oku, 2 gün okuma derken kitaptan hiç zevk almayacağım. O yüzden az sabredicem.

• 4.kitap bitti Çok iyi olmuş özellikle 3.kitapda ki durağanlıktan sonra çok iyi geldi. Şimdi 4-5 daha bekle ki yenisi gelsin.
  • Arkadaşlar serinin 4 kitabınıda uygun fiyatla alabileceğim bir yer biliyor musunuz?? (ANKARA)
  • berkan_NN B kullanıcısına yanıt
    Dört kitabın olduğu takım İdefix ve D&R'da 108, Kitapyurdu'nda 98 TL civarında.(Kargo badava) Hepsiburada'da dört kitabın tamamı satılmıyor, ileride elbet satarlar ancak oradan da serinin ilk üç kitabı+son kitabı+kargo ile birlikte 95 TL gibi bir fiyata alabilirsin. Daha da uygununu göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Dört kitabın olduğu takım İdefix ve D&R'da 108, Kitapyurdu'nda 98 TL civarında.(Kargo badava) Hepsiburada'da dört kitabın tamamı satılmıyor, ileride elbet satarlar ancak oradan da serinin ilk üç kitabı+son kitabı+kargo ile birlikte 95 TL gibi bir fiyata alabilirsin. Daha da uygununu göremedim.

Saol hocam yanıt için
  • quote:

4.kitap bitti Çok iyi olmuş özellikle 3.kitapda ki durağanlıktan sonra çok iyi geldi. Şimdi 4-5 daha bekle ki yenisi gelsin.

Hacı Naptın ne ara okudun su misali

• -Bane kullanıcısına yanıt

Çok detaya girmek istemiyorum. Spoiler olacak çünkü diğer kitaplardan. Hepsi de bayağı şok edici gelişmeler. O yüzden basitçe anlatayım.
    Ithilien'in Kehaneti kadim kandan gelenin, yani Ciri'nin çocuğunun dünyaya hükmedeceğini söylüyor. Emhyr'in tek ilgilendiği nokta burası. Ciri'nin kadim kandan gelmesinin yada güçlerinin olmasının yada kehanetin White Frost kısmıyla ilgilenmiyor. Emhyr inanılmaz zeki bir adam ve kitapta olan olaylardaki herşeyde parmağı var neredeyse. Detaylar daha sonra ortaya çıkacak yavaş yavaş. Vilgefortz ise inanılmaz güçlü bir büyücü. Eşi benzeri yok onun. Geralt Vilgefortz için elinin kiri yani. O olayda şaşılacak hiçbir şey yok. Sonraki kitaplarda çok şeyler olacak Vilgefortz ile ilgili.

• The Witcher Kitap Serisi Ana Konu

Aranıza yeni katıldım , bir hızla ilk kitabı yarıladım hikayeler daha baştan oyunla ilgili o kadar detayı netleştirdiki keşke ilk kitapları okuyabilsem dedim. Geraltın verdiği cevaplar çok hoşuma gidiyor oyun serisini geçen sene yazında bitirmiştim özleşmişim...

Edit: Kitapturdu ile aldım , Seninbankan 50/30 iade ile 67Tl ye geldi set...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 23 Mart 2018; 19:52:5 >

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin hocam, ilk iki kitap kısa kısa hikayelerden oluşsa da ( kendi içinde başka bir keyfi var onların da bence) 3.kitap ile birlikte tek bir olay örgüsü olacak, şimdiden keyifli okumalar :)

• Oromë kullanıcısına yanıt

Tamam hocam, kaptım az çok. Zaten yeni düzeni kurmaya çalışıyordu Emhry demek o yüzden çocukla ilgileniyor diğer kitap baya gelişmeler olacak o zaman heycanlandım şimdiden , sağol açıklama için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

4.kitap bitti Çok iyi olmuş özellikle 3.kitapda ki durağanlıktan sonra çok iyi geldi. Şimdi 4-5 daha bekle ki yenisi gelsin.

Hacı Naptın ne ara okudun su misali

Valla dayanamadım hacı Kendimi frenleyerek gittim günde bir bölüm diye felaket sardı 3.kitap gibi durgun değil aşırı akıcı. Şimdi de w3 NG+ başladım death march'da

• Oromë kullanıcısına yanıt
    Sen bütün kitapları bitirdin mi hocam?
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Ben de kitapları bitirip ng+ devam edeceğim
  • Benimde kitapyurdundan dün sipariş verdiğim kitaplar bugün geldi. Artemis bugün biter, pazar günü rahat rahat başlıyım :) Oyunu ilk çıktığı zaman ön sipariş ile alıp oynamıştım. Kitapları bitirincede oyunu ek paketleriyle ve türkçe olarak bi daha oynarım :)
  • Trise kullanıcısına yanıt
    The Swallow's Tower'a kadar okudum. Türkçe'si çevrilmeye başlayınca bıraktım. Ama diğer kitaplardaki hikayeleri de biliyorum. The Witcher 2 oyunu zamanlarında çok araştırmıştım. Türkçe kitaplarla birlikte baştan başladım ben de.

• The Witcher Kitap Serisi Ana Konu

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu

Bunları okuyan var mı?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.