Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kitap anlatılış biçimiyle ağır mı? betimlemeler falan fazla mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

kitap anlatılış biçimiyle ağır mı? betimlemeler falan fazla mı yani?

Normal seviyede.
  • Yurtiçi koargo evde yoktunuz yalanını söylemezse bugün gelecek banada
  • Kitap geldi arkadaşlar

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 13 Mart 2018; 14:31:29 >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, artık konuda spoiler buttonu ile dolaşmak lazım Benim emanette yarın gelir anca.
    Dün sipariş vermiştim az önce geldi benim kargo da. Çantanın basım kalitesi yine yüksek ve güzel olmuş. Sevenleri üzmeyecektir. İyi okumalar sipariş veren arkadaşlara.
    Hayırlı olsun hocam, ben daha bekliyorum, gelemedi bir türlü :(

Spoiler butonu uzun bir aradan sonra foruma geri dönüyor desenize :)

Sabırsızlanıyorum okumak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ki de geldi

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Ne güzel Kitapyurdu %60 indirim olmasa N11'den alırdım. Kitapyurdu hiçbir şey yollamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 13 Mart 2018; 18:48:49 >
    Çok güzel iyi okumalar. Ama çantanın üzerindeki yazılar sırıtmış biraz. Sadece resimli baskı olsa 10 numara olacakmış inşallah benimkide yarın gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Hayırlı olsun, artık konuda spoiler buttonu ile dolaşmak lazım Benim emanette yarın gelir anca.

Aynen herkese hayırlı olsun Ama bu aralar okuyabilecek durumda değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 13 Mart 2018; 23:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Ne güzel Kitapyurdu %60 indirim olmasa N11'den alırdım. Kitapyurdu hiçbir şey yollamıyor.

%60 nasıl hocam? Bende %37 + bana özel %5 var.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Seninbankan kampanyası.

• kitap dün gelmiş yanında çanta ayraç falan vermişler pegasus yayınlarına teşekkür ederim kitaba ait ilk gözüme çarpan şey yazı fontları değişmiş gibi. neyse askere gitmeden önce mutlak okurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda geldi

• Fotoğrafını atabilir misiniz hocam? Merak ettim de.
  • arkadaşlar sizden bir şey rica edebilir miyim,3.kitabı ilk çıktığında alıp okudum,üzerinden o kadar zaman ve olay geçti ki hiç hatırlamıyorum ne oldu ne bitti,4.kitap bugün elime ulaştı ama 3 ü hatırlamadan başlamak da istemiyorum,zahmet olmayacaksa özel mesajdan veya spoiler la bana 3. kitabı özetleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

arkadaşlar sizden bir şey rica edebilir miyim,3.kitabı ilk çıktığında alıp okudum,üzerinden o kadar zaman ve olay geçti ki hiç hatırlamıyorum ne oldu ne bitti,4.kitap bugün elime ulaştı ama 3 ü hatırlamadan başlamak da istemiyorum,zahmet olmayacaksa özel mesajdan veya spoiler la bana 3. kitabı özetleyebilir misiniz?

Bende aynı duygular içindeyim ama ben 3. Kitaptan başlayacağım müsait bir zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

arkadaşlar sizden bir şey rica edebilir miyim,3.kitabı ilk çıktığında alıp okudum,üzerinden o kadar zaman ve olay geçti ki hiç hatırlamıyorum ne oldu ne bitti,4.kitap bugün elime ulaştı ama 3 ü hatırlamadan başlamak da istemiyorum,zahmet olmayacaksa özel mesajdan veya spoiler la bana 3. kitabı özetleyebilir misiniz?

Şurdan bakabilirsin hocam hatırlatır az çok;

Ben de aynı şeyi düşünüyordum, önce ikinci kitabın son hikayesini ve üçüncü kitabı tekrar okuyacağım, sonra dördüncü kitaba başlamayı düşünüyorum. Tabi önce başladığım metro serisini bitirmem gerekiyor, okuyacak kitap çok ya, hem de beşinci kitap veya world of witcher çevrilene kadar vakit geçmiş olur, bu sefer forumu geriden takip edeceğim sanırım

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.