Şimdi Ara

The Wolf of Wall Street (2013) | DiCaprio-Scorsese (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
7.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper olmuş 3 saat sanki su gibi aktı gitti.
  • izleyenler sinema da mi izledi ?

• Adam hapisten çıktıktan sonra satış konusunda seminer vermeye başlıyor. Bu yani.
  • 1080p bluray tam olarak ne zaman çıkar ?
  • Dün izledim, gayet iyi filmdi. Filmin 3 saat olduğunu salondan çıkana kadar anlayamadım. Çok akıcı gidiyor. Şimdiye kadar izlediğim filmler arasında en fazla açık sahnesi olan film sanırım. Filme gelen sevgililerin ikinci yarıda çıkmasını da buna bağlıyorum. Filme neredeyse 40 kişi ile başladık, film bittiğinde 10 kişiydik.
  • Filmin 2. yarısı o kadar da akıcı geçmiyor. Buraya yazıyorum Leo bu sefer de oscar'ı alamayacak. Gaza getirme rolü ve yatak performansı oscar'ı almak için yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

Yorumlar iyi ama DVDSCR ile harcamak istemiyorum filmi. Sabır...

İzleyin hocam ben de normalde hayatta 720p'den aşağı bir film izlemem arkadaşımın çok övmesi üzerine izledim harika.

Film 3 saat bu nasıl biter diye düşünmüştüm fakat o kadar akıcı bir film ki 3 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile. DiCaprio, Jonah Hill, John Bernthal oyunculuklarıyla filmi daha da güzel yapıyor. Konunun işlenişi, açık sahneler bir dakika bile filmi bırakasınız gelmiyor. Gerçek bir hikayeyi bu şekilde yansıtmak ise çok başarılı.

Son olarak yanlış hatırlamıyorsam Jonah Hill bu filmde DiCaprio'ya partner olmak için alınabilecek en düşük ücreti almış 60bin dolar bunun yanında DiCaprio 10 milyon dolar kazanç sağlamış. (Aynı zamanda yapımcı.)

• oscar alır diyen arkadaşlar american hustleyi izledimi acaba ?
  • dün gittim güzel filmdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel filmdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

oscar alır diyen arkadaşlar american hustleyi izledimi acaba ?

American Hustle bence alamaz,film ağır ilerliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

oscar alır diyen arkadaşlar american hustleyi izledimi acaba ?

American Hustle bence alamaz,film ağır ilerliyor.

hani arkadaşlar arasında konuşursunya bir filmin tutmasını istiyosan filmin her yerine çıplak kızları erotik sahneleri doldur bak nasıl izleniyor diye,bence bu film resmen bunu kanıtlamış tamam anlatmak istediği uçuk bir eğlence anlayışı hızlı yaşama ama bazı sahneler gerçekten çok alakasız
  • Hocam Bu Yaşanmış Bir Olay Bu Erotik Sahneleri Kendi Keyiflerinden Koymadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AqiS53

Hocam Bu Yaşanmış Bir Olay Bu Erotik Sahneleri Kendi Keyiflerinden Koymadılar

tamamda hani yaşanmış bir olayı anlatırken bazı kısımları geçersin vermek istediğin mesaj verilmiştir abartmaya gerek yoktur.ilk 1 saatten nasıl bir yaşam sürdüğü ofisteki çılgınlıklar çalışma tarzını felan çözdüm yani tamam erotik aynı yeri defalarca vurgulamaya ne gerekvar
  • Hocam Bence Abartıyorsunuz Zaten Film 3 Saat Toplasan 10 Dk Erotik Sahneden Oluşuyor Zaten Bu Film Erotik Sahnelerden Dolayı Tutulduğunu Savunmuşsunuz Ama Tam Tersi Bu Sahneler Yüzünden Baya Bir Eleştri Almış Ben Bu Filmi DiCaprio Olduğu İçin İzledim Başka Biri Oynasaydı Filmin Yarısında Kapatmıştım.American Hustle'da İzledim Bence İkisi de Alamıyacak Oscarı Bana Sorarsanız Çoktan Vermiştim Ama Son 4-5 Yıldır Oscar'ın Cılkı Çıktı.
  • Beyler tüm sahneleri mevcut mu? Açık seçik vs. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Beyler tüm sahneleri mevcut mu? Açık seçik vs. ?

açık seçik sahneler var mı diyorsan epey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepDarkSleep

Filmin 2. yarısı o kadar da akıcı geçmiyor. Buraya yazıyorum Leo bu sefer de oscar'ı alamayacak. Gaza getirme rolü ve yatak performansı oscar'ı almak için yetmez.

Ya sanki hep hak edene veriyorlar da bu sefer de alamayacak diyorsunuz, zaten hak edene verilse bu zamana kadar alırdı.
  • Adamim benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Di Caprio filmde ki performansıyla oscar'ı alır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.