Şimdi Ara

The Wolf of Wall Street (2013) | DiCaprio-Scorsese (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
7.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harika harika harika 3 saat boyunca gram sikilmadan izledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel film

• Öncelikle belirteyim film +18. Aşırı uç sahneler var. Ailecek seyredilemez. Seyretmeyenler için...

Film 2 ana bölüme ayrılıyor. Komedi kısmı ve hayatın gerçekleri. Yersin, içersin, yaşarsın ama sonuçlarınada katlanman gerekir. Filmi boş boş seyredip "vay be" diyenlerdenseniz hiçbirşey anlamamışsınızdır. Film hayatı anlatıyor. Bırakın esrarı, alkolü, cinsel içeriği. Ana tema hayat. Bir çok seyreden sıkıcı bulmuş ama yaptığın her şeyin birde sonucu varıdır. Yasal olmayan paralar kazanıp güzel bir hayat geçirerek sonlansaydı bir çok gencimiz kendine bu filmden örnekler alarak kolay yoldan para kazanma hevesine girerlerdi. Seyrettim çok eğlendim bir baktım daha yarısında, 3 saatlik bir film. Bir çay, kahve molası verebilirsiniz.
    Bir yerde bir laf edildi, "insanlar para kazandığını sanır sanal paraları olur, gerçek para kazanan ise sen olursun" gibisinden bir lafdı. Küçük insanlar hiçbir zaman kolay zengin olamazlar. Esas leo ya kızdığım gerçek karısını aldatması oldu. İyi kötü her daim kendini seven, yanında olan karısını sırf daha güzel olduğu için başka kadınla-kadınlarla aldatması hiç hoş değildi. Neyse dedim bu kadında leo yu seviyor. İşler kötü gitmeye başladığı an tekmeyi bastı leo ya.
    Gençler siz siz olun güzelliği için birisiyle evlenmeyin.

En iyi oyuncu oskarını alamasa bile leo çok çok başarılı işler çıkartmış. Her sene kendini çok daha geliştiriyor. Adam oynadığı karaktere bürünüyor. Oskar hakkı bence. 10 numara film. Kesinlikle seyredilmeli.

• 15 yıllık limon hapları yuttuktan sonrasını 3-4 kez izledim en güzel sahne burasıydı bence biraz daha az cinel içerik olsaydıda ailecek falan izleyebilseydik
  • Film yaptığı iş, nasıl yükseldiği, işin zorlukları gibi konulara önem vermemiş bu da karakterlerle bütünlük kurmayı çok engellemiş. Hadi Leonardo'nun oynadığı Jordan Belfort neyse de yanındaki karakterle acayip ucuz oldum ben. Hele o Donnie'yi hiç sevemedim. Bir anda hisse satarak milyoner oldular. Bu adamlar gerçek hayatta bu kadar kısa sürede mi yükseldi? Film zaten uzun ama bunun yerine parayı nasıl yediklerini, nasıl eğlendiklerini anlatınca içi çok boş kalmış. Tabii bu filmin türüyle de alakalı bir durum kara komedi değil de dram ağırlıklı olsaydı Scarface tarzında çok daha iyi bir film olurdu. Bu haliyle 7/10.
  • K0BE_24 kullanıcısına yanıt
    Film bi otobiyografiden alinma. Ve evet gerçekte de 24 yaşında milyoner oluyo. Nasıl yükseldiği de gayet açık aslında. Borsacılık eğitimi alıyo sonra borsa kapanıyo. Adamda %50 komisyonla ve becerisiyle para kazanıyo. Ama burası biraz kısa geçilmiş. Ama film vermek istediği mesajlada izlenilebilirliğiyle de oyunculukla da çok başarılı bence

• Bu sahne cok komikti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudhudavendi -- 3 Mart 2016; 14:29:24 >
  • 2. defa izleyeyim dedim bitiremedim. Yukarıda belirtildiği gibi senaryoda biraz daha derinlik olsaydı oscarlık bir film olabilirdi. Yine de çok güzel bir film zaten Leo'nun oynadığı bir film kötü olamaz.
  • adRenaliN57 kullanıcısına yanıt
    ben hiç bi filmi ikinciye izleyemiyorum zaten. ama kendi adıma bi belgesel olmadığı için konusu gayet yeterliydi en azından ben alacağımı aldığımı düşünüyorum. (broker veya ekonomist olmak isteyen biri olarak)
  • Ben çok film izledim ikinciye. Konusu yeterliydi ama daha iyi olabilirdi.
  • filmi 3 güne bölerek izledim.Aşırı abartı ve sıkıcı olmuş.
  • Aslında şu film ile Middle Men tamamen aynı gibi. Sadece bir tarafta yönetmen ve oyuncu popülerliği hakim bu nedenle yüksek puanda ve çok konuşuluyor.

Tavsiyem bu filmi sevdi iseniz Middle Men filmini de severek izlersiniz.
  • Filmi izlemeyi uzun zamandır erteliyordum. Birkaç gün önce izledim. Gereğinden fazla açık sahneler olmasa aile içinde eritirdik bunu ama epey abartmışlar. Bu arada Türkçe dublajı gerçekten güzeldi. Film epey sürükleyici ve eğlenceli olmuş. Ayrıca insanı çok fena gaza getiren bir yapısı var. Kötü bir gün geçirdiyseniz açın izleyin ve kafanızı dağıtın.
  • Biraz geç oldu ama sonunda izleyebildim.

Para borsa ucuz yoldan para kazanıp milyoner olmak bu tarz şeylere değer vermem hatta sevmemde ama sıfırdan baslayıp milyoner böyle luks hayat yaşadığı görunce insan ister istemez ozeniyor yani filmi beğendim hatta bayağı beğendim Leo iyi iş çıkarmış bu tarz bi filme hayat vermeside cabası.

Beni en çok etkileyen su oldu inanılmaz bi becerisi ve azmi var zaten milyon dolarlar böyle kazanılıyor bu is yetenek istiyor gerçekten ve halka seslenisi yani mikrofonu eline alıp şirkettekilere hitap etmesi 'etkilemek' bu da bir yetenek bu insanın içinde olmalı yoksa bu kadar iyi olamazsınız.

Diğer kısımsa kişisel zevkler yani yaşanılan özel hayat tabikide kimseyi ilgilendirmez ama bu kadar rakam para telefon insanlar yani bu kadar dert anca böyle çekiliyor seks ve uyuşturucu tamam seksi kabul edelim erkeğiz hormonlarımız tavan dışarı atmamız lazım ama uyuşturucu kabul edilebilir bir şey değil ustune ustelik dönemin sakinleştiricileri yani extacyleri ve ustune kokainman oluşları vucut bunu nasıl kaldırabilir ki bi yerde patlarsınız tıb ki geç gelen limonların patlaması gibi tabi anlattığım kısım uyuşturucu kullanma özentiliği onun dışında uyuşturucu kullanma sahneleri iyi ve guzel beğenerek ve gulerek izledik yalnız b.kunu fazla çıkarttılar o ayrı uçak sahnesinde hostesleri becerip koltuğa kemerle bağlanması falan çok iyiydi olayı ozetliyor yani.

Bu tarz filmler hakkında pek bilim yok teknik terimde bilmem Filme Amerika fırsatlar ulkesi para kazanma olarak baktığımızda hemde 3 saat uzun bir zaman(Yuzuklerin Efendisi'ni izliyoruz herhalde dedim) dilimine sahip olmasına rağmen çok beğendiğimi söyleyebilirim Leo ve Martin iyi iş çıkarmış.

• Sürekli ertelediğim filmlerdendi. Hikayesi güzel, ilginç ve senaryosuda akıcı. Margot R. harikulâde adeta başka bir varlık gibi görünüyor filmde.

Puanım 10/8.3

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.