Şimdi Ara

TheCertainCrimes Geçmiş Olsun Battık :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oynıyacak Oyun Ve Char Kalmadığına Göre PvP Krallığına Devam Edelim Sağolun Arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CertainCrimes

Oynıyacak Oyun Ve Char Kalmadığına Göre PvP Krallığına Devam Edelim Sağolun Arkadaşlar

Geçmiş olsun. Bencede pvp güzel ama uskonun zevki daha bi başka
  • bir tane mi aldın shard7 ?
  • geçmiş olsun bilader.

bende geçen +6 windforce yaktım. olur böyle takma kafana
  • Oyun İçin Üzülmem 2 Sene Önce Çok Uçuk İtemlerim Heba Olmuştu
    PvP Serverda PlayerlıkLA Üstün Olmakda Sarıyor
  • Knight alemi hayatın ışıklarını hakiki anlamda karartıyor ALLAH herkes'e şu oyundan kurtulmayı nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.BaRiS

Knight alemi hayatın ışıklarını hakiki anlamda karartıyor ALLAH herkes'e şu oyundan kurtulmayı nasip etsin

Kardeşim zevk için 2 3 Saati Geçmedikden Sonra Oynarsan Hiç Birşey Olmaz..
    Zeki Adam Para Vermeden Bir Yerlere Gelebilir.
    TonLa Para Döküp Oyundaki Playerlık veya zevkden Haberi Bile Olmayan User'larda Var.
    Ben K.E Zamanındada Oynadım Fire Drakede de Oynadım Üst Seviyede Karakterlerle ,
    Fire Drake Başlangıcında İyiydi Oyun Bozdu Kendini Sonradan.. Moradon Expansion İse Tam Bir Fiyasko Oldu Oyun Gitgide User'larını Kaybetti
    Chaos Expansionda Oyuna Geri Dönenlerin Çoğu Legal Olarak Kasmakdan Üşendi Plat Pre + HF Çekip Koxper Oldular.
    Ama Bu Kadar Fiyaskonun İçinde 1 TL Vermeden Oyundan Bu Kadar Zevk Aldıysam Bırakmadan Önce Başkalarıda Böyle Yapmalı..
    Bir Oyunun Başında 8 9 Saat Kalmak Saçma Geliyor Bana.
    Oynamasını Bilen Adam Her Türlü Zevkini Alır
    Herşey +9 İtemlerden İbaret Değil Yani . Bıraktım Usko Yu Arasıra Girip PvP Serverlarda Vs Atıp Çıkıyorum Bu Yetiyor.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanımaKastımVar -- 1 Kasım 2010; 22:28:33 >

• batttıııııııııık :D:D:D
  • item basmak bole ıste bızamanlar sansın yawer gıder sonra bı batarsın elındekılerde gıder ben ıtem basa basa 40 gb fln tıcaret yaptım sonra bı 1 2 tane ıtem gecmedı dıe delırdım hepsıne 8 alıp 9a denedım :S :)))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.