Şimdi Ara

THEGAME MU SEASON II 1.02e (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UnicGR

oyundan pm atin. yüksek kasalım beraber 6 res MG var bende.
    oyundaki nickin ne Womanizer ? başladın mı ?

nick aynı mı oyunda da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnicGR

oyundan pm atin. yüksek kasalım beraber 6 res MG var bende.
    oyundaki nickin ne Womanizer ? başladın mı ?

Yok kardeşim eskisi gibi sarmıyor artık o yüzden oynamıyorum. Forumda da eski günleri yad ederim diye öyle geziniyorum.
  • yalnız ortam çok güzel reis , gel derim.
  • @UnicGR senden iyi reklamcı olur ha.. TheGame admini ne veriyosa sana 2 katını vereyim bizim oyununda reklamını yap
  • Ranking kısmımı çalışmıyor bendemi açılmadı?

THEGAME MU SEASON II 1.02e
  • Arkadaşlar Türk mü online arayan varsa FrienzMu 9 Yıldır açık server herkes türk bekliyorum herkesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivassaray

Arkadaşlar Türk mü online arayan varsa FrienzMu 9 Yıldır açık server herkes türk bekliyorum herkesi.

Ya dostum artık var ya iyice suyunu mu çıkarttınız yoksa b..kunu mu bilemiyorum artık ama ciddiyim FrienzMu postlarını görmekten sıkıldım yerli yersiz her yerde FrienzMu. Kurulduğu yıldan beri bir kaç defa girdim oynadım sürekli olarak oyuncu olmadım Bilgehan'ı tebrik ediyorum Türkiye gibi bir yerde (yanlış anlasışmasın oyuncu anlamında) 9 yıl açık kalması ciddi anlamda tartışmasız bir BAŞARI. AMA GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM ŞURADA 1-2 POST OKUMAK ESKİ GÜNLER HATIRINA BİR ŞEYİ GÖRMEYE OKUMAYA GELİYORUZ "9 YILDIR AÇIK FRİENZMU" HER YERDE BUNU OKUMAKTAN BUNALDIM ARTIK. SABİT BİR KONUNUZ VAR MI YOK MU BİLEMİYORUM AMA AÇIN ARADA BİR POST ATIN Kİ GÜNCEL KALSIN ORADA KALSIN HER YERE ETİKETLEMEYİN..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.