Şimdi Ara

TheKinQ, JrChesta, newherochu, Spider_Dance, Mince49...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hepinize çok teşşekür ederim. Bu yukarıda saydığım isimler gunz oynarken bana çok yardımcı oldu ve daha bir çoğu. Gunz'a ara veriyorum yani bırakıyorum bu arada newherochuya ayrıca GunzP ilgisi için teşekkürler. JrChestaya oyundaki hareketler için TheKinQ'e oyun bilgisi yardımları için Mince49'a gunz online hayat offline ve de spider_dance' da video ve dagger style için ayrıca teşekkürler hepinize hoşçakalın.

NoT: Hero online'a başladım ama DH nin sadece o forumu kötü bi queste yardım istedim belki 1 haftafdır gelmedi cevabı ama oleeey oyuna geri dönücem diyen birinin konusuna bakılı

• Güle güle kardeş inşallah geri dönersin..
  • cok sanmıorm ama özlerm sizi
  • Dönersin ben sana söylüyüm, Kaç tane online oyun değiştirdim ama su an tekrar gunz kasıyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 11 Mayıs 2008; 9:53:34 >
  • bnde ama bi sro bide wow sardı onlarda oynamak bnm için mümkün deil
    geri dönersen yine kasarız beraber
  • Ben hemen her oyunu denedim su an türkiyede yaygın yaygın olmayanalrdan da bi sürü denedim adını bile hatırlamadığım oyunlar.. en cok saran gunz oldu ama olsun :D
  • bnde öle dedim gunz bırakılmaz ama hero da cok sarıo
  • bak ismime dikkat et bn bu foruma üye olduğumda hero oyunuyordum bütün online oyunlar sıkmıştı yeşillik diye geziyordum sonra fark ettim HERO berbat bir oyun lvl sistemi bile saçma bilmem ne N bilmem ne K
    ama zevkler ve renkler tartışılamaz sana iyi oyunlar benim dediğim gibi rocker xD
    Ama yanlız forumca filan başlarsak ki çok zor sohbet ortamı olur gezeriz oynarız neyse konu sapmasın sana iyi oyunlr
  • oyunu bırajıorm ama önmli böle güzel büyük bi cw olursa bi ara bakarım yani haberdar edn
  • Eyvallah kardes... Insallah bir gün geri dönersin... Saglicakla kal!
  • saol
  • Gunz'ı kimse bırakdım diyemez.
    Çünkü bırakamaz geçde olsa geri döner.

Ayrıca saol
  • bn teşekür ederm de bakıcaz artk
  • Bence bırakır GunzTR açılırsa Ki inanıyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz, Geri gelir :D
  • şu GunzTR yi bilmiorm bi bakarım gelincede dönermiyim bilimiorm
  • 1-2 aya açılıcak ama kesin bilemiyorum tabi.
  • hero sarmas seni grafikleri de kötüü sen yine devam et Gunza
  • acılsn tr bibakıcaz yne ama o zmna kdr hero
  • dogru karar almıssın hıc donme oyuna !
  • SUS 2 dk bilgisayarkolik ! Beyler hayorlı uğurlu olsun oyuna DÖNDÜM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.