Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 THEOREMA Newton Erkek Saat TÜRKİYEDE TEK (İNDİRİM) // Tissot Bayan Saat (İNDİRİM) Satın Al 3 Eylül 2016 23:30 1 1 THEOREMA Newton Erkek Saat TÜRKİYEDE TEK (İNDİRİM) // Tissot Bayan Saat (İNDİRİM) Theorema marka erkek kol saati. Üstünde 6 tane pırlanta var. Kutusundan hiç çıkarılmadı, ilk kullanan siz olacaksınız. Prestij saatidir. Almanya'dan alındı, Türkiye de satan yok ilk ve tek sahibi siz olacaksınız. Uluslararsı garanti belgesi, pırlanta belgesi, kullanma kılavuzu her şeyiyle birlikte verilecek. Kinetik saattir hareketle şarj olur. Resimdeki etiket fiyatı olan 980 Euro gerçek fiyatıdır. İnternette de en ucuz 460 Dolara satılıyor, o da yurtdışında. Ankara içi elden teslim olur. Şehir dışı önce havale sonra kargo şeklinde olur. Komisyonu ekleyip gittigidiyor ilanı da açabilirim. İletişim için mesaj atabilirsiniz. Model No: GM4004-6 Özellikleri: COLLECTION:Newton SKU:GM-4004-6 COLOR:Silver DIAL COLOUR:Black CASE MATERIAL:Stainless Steel MOVEMENT:Automatic CASE WIDTH:44.0 mm CASE DEPTH:15.0 mm STRAP TYPE:Stainless Steel STRAP COLOUR:Silver WATER RESISTANCY:3 ATM GENDER:Men's Fiyat: 1600 TL --> 1300 TL İsteyene komisyonu eklenerek gittigidiyor ilanı veya sahibinden GET açılır. TISSOT İSVİÇREDEN ALINMA BAYAN KOL SAATİ Saat "Firmenich" diye bir İsviçre firmasında çalışan akrabama firma tarafından hediye edilmiş. Saat firma çalışanlarına özel olarak Tissot tarafından üretilmiş bu yüzden arka kapağının üstünde firmanın adı yazılı. Şirket için özel üretim olduğu için dünyada sınırlı sayıda, belki 1000-2000 adet var. Yaklaşık 1 sene kullanıldıktan sonra kutusuna konmuş ve saklanmış. Ön yüzü altın kaplama, ve hiçbir çizik yok. Arka yüzünde dediğim gibi kapağında firmanın adı yazıyor ve çizikler var. İsteğe bağlı değiştirebilirsiniz kapağını. Ama arkada olduğu için saat kolda takılıyken hiç gözükmez. Pilini yeni orjinal piliyle değiştirttim. 3-4 sene gider dedi saatçi. Fotoğraflar saate aittir, arka yüzünde bahsettiğim çizikleri görebilirsiniz. Garanti belgesi ve kullanma kılavuzu, orijinal kutusu ile birlikte verilecektir. Garanti süresi doldu. Ankara içi elden teslim, diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde olur. İsteyene komisyon eklenerek gittigidiyor veya GET ilanı açılır. Özel üretim olduğu ve internette satılmadığı için paha biçemedim fiyatı öylesine yazıyorum. Fiyat konuşulur, gelen tekliflere göre değerlendirilir. İletişim için özel mesaj atınız. Fiyat: 800 TL --> 300 TL Tam model numarası: T49.6.121.33 (Ben internette bulamadım belki siz bulursunuz) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Reeder A8i Q2 - 1.3 GHz Modeli Tablet (İNDİRİM) [SATILDI] iPhone 6S Plus 16GB 1 Aylık SATILDI [SATILDI] iPhone 5 Beyaz