Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [İSTANBUL] iPhone 5 Beyaz - 16 GB - Çalışır Durumda - Sorunlu (350 TL) Satın Al 1 Temmuz 2017 17:17 1 1 [İSTANBUL] iPhone 5 Beyaz - 16 GB - Çalışır Durumda - Sorunlu (350 TL) Kullanmakta olduğum iPhone 5'i yeni telefon aldığım için satıyorum. Yurtiçi cihazıdır. Garanti süresi doldu. Cihazı 3-4 ay önce motordan düşürdüm. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi kasası ezik-çizik doldu. Ekranı da kırılmıştı, yan sanayi bir ekran takıldı 140 TL'ye. Güç tuşuna basmak biraz zor oluyor. Assistive Touch ile kullanıyorum. Kamerasında bir kaç nokta toz var ama içte olduğu için temizleyemiyorum. Sadece düz beyaz bir şeyleri çekerken belli oluyor. iOS 8 yüklü. Yanında sonradan aldığım usb kablo ve şarj aletiyle birlikte verilecek. Kutusu yok. Ekranına 20 TL'ye kırılmaz cam taktırdım.Fiyat: 350 TLTAKAS VE PAZARLIK KESİNLİKLE YOK İstanbul/Bostancı'dan elden teslim önceliğim. Başka şehirden almak isteyenlere önce havale sonra kargo dışında satış olmaz, boşuna sormayın.İletişim: PM Kısaca sorunları:- Ekranı değişti- Kasa kozmetiği kötü- Güç tuşu çok zor basıyor- Kamerasında toz var temizlenmesi gerekAlan kişi bu sorunları bilerek alsın lütfen. Fiyatı o yüzden ucuz tuttum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya, Muratpaşa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Reeder A8i Q2 - 1.3 GHz Modeli Tablet (İNDİRİM) [SATILDI] iPhone 6S Plus 16GB 1 Aylık SATILDI [SATILDI] iPhone 5 Beyaz
quote:Orijinalden alıntı: speedman ana ekran butonu ne durumda? herhangi bir sorun var mı Yazdıklarım dışında hiç bir sorunu yok. Ana ekran tuşu da ekran değişirken değişti. Sorunsuz. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Reeder A8i Q2 - 1.3 GHz Modeli Tablet (İNDİRİM) [SATILDI] iPhone 6S Plus 16GB 1 Aylık SATILDI [SATILDI] iPhone 5 Beyaz