Şimdi Ara

THEREALYABAN FRAGS (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
5.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Keleşi 1e1 aynı kullanıyoz verdim şukunu

eyv:D

quote:

Görüyon işte bok gibi kullanıyom

hoaydaaaa
  • ø kullanıcısına yanıt
    senin mesaj araya kaynamış kusura bakma. merak ettiğin veya anlatmamı istediğin bir şey varsa söyle yardımcı olmaya çalışırım. tüyo videosunda ne anlatabilirim bilmiyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

senin mesaj araya kaynamış kusura bakma. merak ettiğin veya anlatmamı istediğin bir şey varsa söyle yardımcı olmaya çalışırım. tüyo videosunda ne anlatabilirim bilmiyorum :D

Karşına aniden adam çıkıyor sakince kafasına yağdırıyorsun :D bunu bir türlü çözemedim, ben panik oluyorum ve spray dağılıyor gidiyor.

Ne anlatılır bilmiyorum ama bende öyle net sprayler yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 14 Şubat 2017; 9:19:44 >
  • ø kullanıcısına yanıt
    dediğin durum daha çok pozisyon ve movementle alakalı. mesela benim videoda 0:55te kötü pozisyonda olduğum ve hazırlıksız yakalandığım için sprayin nasıl dağıldığını görebilirsin. izlerken sakin görünüyor olabilir fakat oynarken öyle değil. algının açık olması gerekiyor. neyle karşılaşacağını ne yapacağını her an düşünmelisin. ve özgüvenin yerinde olmalı. ben sadece mousu özgüvenli tuttuğumda bile aimimin daha iyi olduğunu hissediyorum:D

https://www.youtube.com/watch?v=QP4i3vUHLUs
    movement için örnek bu videodaki nuke fragı. uygun movement ve counter-strafe olmadan olmaz

işin mekanik kısmını ise antremanla halledebilirsin. başka yapabileceğin bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 14 Şubat 2017; 20:32:08 >

• quote:

dediğin durum daha çok pozisyon ve movementle alakalı. mesela benim videoda 0:55te kötü pozisyonda olduğum ve hazırlıksız yakalandığım için sprayin nasıl dağıldığını görebilirsin. izlerken sakin görünüyor olabilir fakat oynarken öyle değil. algının açık olması gerekiyor. neyle karşılaşacağını ne yapacağını her an düşünmelisin. ve özgüvenin yerinde olmalı. ben sadece mousu özgüvenli tuttuğumda bile aimimin daha iyi olduğunu hissediyorum:D

https://www.youtube.com/watch?v=QP4i3vUHLUs
    movement için örnek bu videodaki nuke fragı. uygun movement ve counter-strafe olmadan olmaz

işin mekanik kısmını ise antremanla halledebilirsin. başka yapabileceğin bir şey yok

doğru pozisyon, özgüven ve antreman

eyvallah hocam, artık supreme olabilirim :D

• ø kullanıcısına yanıt
    kim tutar :D

• https://www.youtube.com/watch?v=HJpgDSRoKiE

yeni kayıt ve render ayarı kullandım. 1080p izlemenizi tavsiye ederim
    derslerden dolayı yaza kadar video yükleyemeyeceğim. veda videosu olsun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 24 Şubat 2017; 21:11:56 >
  • dostum ben de kendi kendime 20-30 saniyelik videolar depoluyorum hard diske. yeri geliyor 2-3 saat ugrastiriyor. cidden eline emegine saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juti95 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim gerçekten öyle hlae ile kayıt alması virtual dubı renderı falan derken 2 saati buluyor. youtube açarsan izlemek isterim

• yok hocam rankim lem zaten oyle sivrilen bi oyuncu degilim genelde oyun icinde. youtube isine ciddi zaman ayirmak lazim, malum dersler vs. mumkun olmuyor. benim tavsiyem sistemin ve baglantin yeterliyse twitch yayinlari denemen. bu aralar yuksek seviye oyun oynayan yayinci eksikligi var gibi cs yayinlarinda. @f0rest

• juti95 kullanıcısına yanıt
    haklısın çok isterim fakat saydıkların bende de yok maalesef :)

• HWA.Viresse vs PENTA
    https://www.youtube.com/watch?v=zFVH8UrCZGw

• f0rest kullanıcısına yanıt
    videoların boyutunu küçültmek için program kullanıyor musun ? bir de kayıt için hangi programı kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 1 Mart 2017; 3:32:51 >
  • kayıtta hlae ve lagarith codecli virtual dub kullanıyorum. render mp4. ayrıca program kullanmıyorum. en son 25 saniyelik video 150mb oluyor. virtual dub sonrası 12 gb falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 1 Mart 2017; 7:42:55 >
  • quote:

kayıtta hlae ve lagarith codecli virtual dub kullanıyorum. render mp4. ayrıca program kullanmıyorum. en son 25 saniyelik video 150mb oluyor. virtual dub sonrası 12 gb falan

okulun internetini kullanıyorsun o zaman ?
  • hayır:D biraz ters söyledim sorry virtual dub sonrasi 12 gb oluyor. en son sony vegasta renderledikten sonra 150 mb. upload ettigim sey 150mb yani

• quote:

hayır:D biraz ters söyledim sorry virtual dub sonrasi 12 gb oluyor. en son sony vegasta renderledikten sonra 150 mb. upload ettigim sey 150mb yani

tamamdır ben yeni uyanmıştım ondan ters anlamış olabilirim. teşekkürler.
  • https://www.youtube.com/watch?v=GU80JxK_f0E

bi öncekine veda videosu dedim ama olsun :D

• f0rest kullanıcısına yanıt
    alah c*nt
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.