Şimdi Ara

THEREALYABAN FRAGS (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
5.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f0rest

benim de kontrolüm çok iyi değil hem mousetan hem oyuna zaman ayırmamaktan kaynaklı. ben şahsen hızlı sevmiyorum. biraz daha düşürecem de cesaret edemiyorum ¯\_(ツ)_/¯ kontrol aynı ayara alışma ve oyuna odaklanma meselesi

bide benim mouse g300, dpi ayarlarken altta saniye rapor diye bişi var default olarak 500 ama 1000 falanda var, nedir bu ne işe yarar? senin ki kaç?
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    500 veya 1000 kullanabilirsin farkı hissedilmez. 500 daha stabil olur benim 500

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fraglar hocam. 1 sene önce olsa da FMF tayfasından bir kaç kişi tanıyorum güzel oynuyorlar. Güzel haşat etmişsiniz İlk video LAN turnuvası falan mıydı? Bu arada ESEA güzelliğini koruyor mu hala? Hiç oynamadım ama oynamak istiyorum
  • Gorkemq kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. online turnuvaydı, fmf iyiydi ya farklı bir skorla mağlup olmuştuk:D fazla esea oynamıyorum takımlar dengesiz oluyor ve türklerle oynamak biraz sıkıntı çıkarıyor :) yine de fena değil. güzel maçlar da oluyor

• https://www.youtube.com/watch?v=CnxNYBBM4Y4

öylesine bir video. bekleme kısmı biraz sıkıcı oldu:/ iyi seyirler

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=CnxNYBBM4Y4

öylesine bir video. bekleme kısmı biraz sıkıcı oldu:/ iyi seyirler

Bişey sorucam. Böyle 1v1 durumlarda a ramp kutu arkası,ninja gibi daha güvenli bi yere geçmek daha iyi değil mi arkadan vurulmamak açısından?
  • olabilir, çok fazla düşünmedim. her zaman mantıklı olanı yapmak iyi değil, tahmin edilebiliyor:D bana short infosu geldi. adam da hemen gelmeyince hemen gelmeyeceğini düşündüm. öyle işte...

• Guzel movieler gelmis yine hocam, elinize saglik :) Bir ara girelim beraber tekrardan, gecen ayni maca denk gelmistik, ama karşıya atmıştı şansa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raimai kullanıcısına yanıt
    sagol hocam. okuldan dolayi fazla girmiyorum. denk gelirsek oynariz

• Güzel mouse hakimiyeti hocam. En çok ona dikkat ettim açıları güzel kontrol ediyorsunuz.

• ustayı izlerken bu hale geldim bitince üzdü yeminlen daha uzun yapsan ağa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 25 Eylül 2016; 12:49:57 >
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

@monarchisoliders

yok estağfirullah öyle usta falan noluyoruz :D teşekkürler. fazla frag birikmiyor maalesef. uzun movie yapmak için bayağı oynamam lazım
  • rampadaki arkadaşa acıdım engelli sanırım :/ allah yardımcısı olsun ne diyelim
  • engelli rampası :(

mikrofondan ping girdiğini söylüyordu :(

• Yine akıyorsun.
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    sagol. attigimiz turnuva maci hala aklimda cok zevkliydi:D sincaplara devam mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 26 Eylül 2016; 16:07:20 >
  • quote:

sagol. attigimiz turnuva maci hala aklimda cok zevkliydi:D sincaplara devam mi

Aynen o maç bayağı zevkliydi. 2. kez karşılaştıktan sonra biz daha turnuvaya katılmadık zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 26 Eylül 2016; 20:44:21 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=6SYUjAw3wE8

• f0rest kullanıcısına yanıt
    kusura bakma da 4k (1v3) bu :) smoke geldi diye site ı bırakan ct de ibretlik :)
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    çaktırma 1v4 diyelim biz ona:D ctdeki adam connectordan rotateleyen. siteda 1 kişi heavenda 1 kişi vardı:)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.