Şimdi Ara

THEREALYABAN FRAGS (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
5.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reis bende denemiştim yayın yapmayı bak o pingin 80-81-82 diye gidip tekrar 80'e düşmesi bile fps'yi düşürüyor.
  • laglı hissettirmesi ondan mı oluyor diyorsun? sonuçta laptopta çok performans beklemiyorum ama codec vs ayarlarıyla ilgili bir incelik var mı diye merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    İn çık in çık yapıyor ekran titriyormuş gibi olur bazen geri atar.
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

up

Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama eğer biraz daha zaman ayırıp kısmen profesyonel ya da bu işlerden anlayan birileriyle çalışırsan, youtube videoların alır başını gider. Bir çok mal yayıncıdan çok daha iyi oynuyorsun.
  • Khaosss K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. tıp okuyorum, maalesef zamanım yok. önceden yine biraz oluyordu fakat son 2 seneye girince bayağı boşladım:) fazla bir iddiam yok eğlencesine yapıyorum. oynamak ve paylaşmak hoşuma gidiyor

• TheRealYABAN - POV #2 FACEIT PUG (40-6-18)
    https://www.youtube.com/watch?v=dRLADc2qG38

biraz uzun oldu, sıkıcı kısımlar var. kusura bakmayın. iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 18 Temmuz 2017; 9:07:02 >
    abi sıkıcı değil eline sağlık ama bir hatanı gördüm :3 2 raund ak mi,abi sen benim gözümde ustam gibi bir konumdasın senin pov sayesinde ben köşe falan tutarak çıkmayı falan öğrendim kaptırcan korkusu ile raund izledim :d
  • monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    sağol. armor hasar almayınca helmet ucuza geliyor ak çekiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 18 Temmuz 2017; 18:28:53 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=2Jp6S0f2NhE

• tactical eco rush 101
    https://www.youtube.com/watch?v=gDglupCx8LU

son eleman seni vurmadan nasıl çözeceğini düşündüyse artık...
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    vurmaya çalışsa da çözemezdi büyük ihtimal. çaresizlik :D

• Hocam arada bir bakıyorum videolarına da şu dikkatimi çekti. Aynı 1.6'daki gibi rahat oynuyorsunuz go'yu. Aim alma, spray vs. Ben 1.6'daki rahat oyunumu bir türlü go'da göremedim. Bu çözünürlük kaynaklı mı, cross kaynaklı mı bilmiyorum.
  • hocam ayar farklılığından olabilir, ekipman farklılığından olabilir. oyun zaten farklı 1.6ya gore daha hizli. ben de 1.6daki rahatligi yakalayamadim. mesela 100 fpsde 120hz ile oynuyodum ama goda 800x600 100-150 fps laptopla oynuyorum yetersiz geliyor. bir de 1.6da sirf kendimi gelistirmek icin oynuyodum teknigimi oturtmustum. goyu eglencesine oynuyorum. benim sebeplerim bunlar herkesin sebebi farkli olabilir onu kesfetmek sana kalmis

edit: mesela goda 100 hz monitor ile oynadigim tek video ve aim alma stilimi 1.6ya en cok benzettigim video esea pug videosu. düşük sistem dengemi bozuyor+istemeden spray yapıyorum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 25 Ekim 2017; 12:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekipman olarak Genelde hep Logitech mouse(G5, G500, G9X, şuanda da G402) kullandım. 1.6 döneminde örneğin hediye Deathadder gelmişti fakat alışamadığım için kullanamadım. Bende aynı şekilde acaba Hz-fps uyumsuzluğundan olabilir mi diye düşünüyorum. Gözünü seveyim tüplü monitörlerin, ne güzeldi 1.6 döneminde. :) Şuanda IPS monitörle 980 ekran kartı ile oynuyorum, 300-400 fps'yi 60hz'de deneyimliyorum maalesef. En kısa dönemde 144hz monitör almak şart gibi görünüyor. Sıkıntı bence monitör ve çözünürlük. 1.6'da 640x480 oynayan insanız, şaşalı geliyor bunlar. :)
  • arkadaşlar youtuberlığa başladım nasıl olmuş? :) tutarsa inş birkaç tepki videosu ve overwatch şüpheli yorumlama videosu çekmeyi düşünüyorum :)) iyi seyirler abone olmayı beğenmeyi unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

arkadaşlar youtuberlığa başladım nasıl olmuş? :) tutarsa inş birkaç tepki videosu ve overwatch şüpheli yorumlama videosu çekmeyi düşünüyorum :)) iyi seyirler abone olmayı beğenmeyi unutmayın

ilkay baba boynuma dolaa
  • von Goethe v2 kullanıcısına yanıt

• Hadi yine iyisin ilk disslike benden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.