Şimdi Ara

Thermalright'ın yeni işlemci soğutucusu Silver Arrow SB-E, Avrupa'da (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
12.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Noctua NH d-14'e 4-5 derece fark atmış videoda. Bu şimdiye kadar gördüğüm en ciddi fark bu ikili arasında ki.

1 hafta önce alacaktım nh-d14. silver arrow sb-e nin avrupada satıldığını duyduktan sonra biraz daha bekleyeyim demiştim.
    bu video'dan sonra iyi ki beklemişim dedirtti :) inşallah en kısa sürede satışları Türkiye'de de başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drysdale

quote:

Noctua NH d-14'e 4-5 derece fark atmış videoda. Bu şimdiye kadar gördüğüm en ciddi fark bu ikili arasında ki.

1 hafta önce alacaktım nh-d14. silver arrow sb-e nin avrupada satıldığını duyduktan sonra biraz daha bekleyeyim demiştim.
    bu video'dan sonra iyi ki beklemişim dedirtti :) inşallah en kısa sürede satışları Türkiye'de de başlar.

ben videoyu inandırıcı bulmuyorum. Orada göstermiyorlar sonuçta NH D-14'ün direk test yapıldığını. Yani bekleme boşuna bence. Bu cooler ya gelir ya gelmez... Şu an Thermalright'ın hemen hemen hiç cpu coolerı yok Türkiye'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 15 Mart 2012; 22:58:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drysdale

quote:

ben videoyu inandırıcı bulmuyorum. Orada göstermiyorlar sonuçta NH D-14'ün direk test yapıldığını. Yani bekleme boşuna bence. Bu cooler ya gelir ya gelmez... Şu an Thermalright'ın hemen hemen hiç cpu coolerı yok Türkiye'de.

gelmeyecek olursa durum belli zaten.... nh-d14...

• Ağaoğlu yapmışa benziyor
  • valla 1150 gr cok degil mi ya ne kadar denirse valla bana o zamanla anakarti yamultur gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Nasıl ses yapar biliyor musun? Ev titrer, ev...

hadi sen bi dışarı çık hava al
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

Nasıl ses yapar biliyor musun? Ev titrer, ev...

hadi sen bi dışarı çık hava al

Aynen ya video incelemesi var gerci almanca veya birkac video daha var
    hicbirinde nerdeyse ses cikmiyor tek sorunu(bence) agirligi olacak zamanla sorun cikartir gibime geliyor
  • Piyasadaki çift kuleli soğutucular arasındaki açık ara en sessizi budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer ramin ilk slotunu kapatmazsa aldım gitti
    maximus IV gene-z
  • quote:

Orijinalden alıntı: aga61

eğer ramin ilk slotunu kapatmazsa aldım gitti
    maximus IV gene-z

Msi gd65 ile kapatıyor ama Asuslarda ram slotları CPU'ya daha uzak oldugundan sorun çıkmaması lazım. Gskill sniper yükseklik olarak tam denk geldi, bundan yükseği sorun çıkarır.
  • quote:

standart fan neyinize yetmiyor diyebilirim ama yıllardır intel cpu kullandıgımdan olabilir amd kullanan arkadaslar çileli olabilir durumdan genede kasanın icindeki hava sürkilasyonu düzgün deilse bunu koysanda çok bisi deistirmez.

İnan dostum bende yıllardır AMD kullanan biri olarak , intelciler için bunu diyorum...

Soğutucuların geneline bak en başta intel lga ... bilme ne soketlerine uyumlu diye başlar , en sonda amd'lere de olur der biter...

Şu an phenom II x4 960T kullanıyorum... Boşta 27-28 derece yükte 36-37 derece... Stok fan için tek eleştirim sesli çalışıyor... Onun dışında abartı o.c. yapmayacaksanız gayet yeterli...

Ama dediğin gibi , kasa içi sirkülasyon kötü ise , şap soksan fayda etmez... Benim kasadan örnek vereyim , geçenlerde sese + değer katıyor diye airduck denen zımbırtıyı çıkardım , bir süre öyle kullandım , sıcaklıklarda yeminle 6-7 dereceye kadar fark oldu... Çünkü airduck direk cpu fanının önüne kadar gelir ve fanın kasa içinde ki havayı değilde , dışarıdan temiz hava almasını sağlar... Ama bu kadar fark ettireceği aklıma gelmezdi....

(Bu arada AMD en son geçen yüzyıl ısınıyordu... 6-7 yıl önce aldığım ve birkaç ay önce değiştirdiğim athlon x2 64 3800+ 'da da ısınma yoktu... Yükte max:43-45 derece idi... Kirini , tozunu 6 ayda bir alın bişeycik olmaz )

• Teknoloji ilerledikçe kasadan yer kazanmak için daha etkin ve küçük soğutucular bekledikçe tam tersi oluyor.

Thermalright'ın yeni işlemci soğutucusu Silver Arrow SB-E, Avrupa'daThermalright'ın yeni işlemci soğutucusu Silver Arrow SB-E, Avrupa'da

bu mereti bırak kasayı, evimden içeri sokmam.

• herkez anakarta zarar olur diyo bu adamlar cahil bi biz akıllıyız valla :)
  • bu kadar ağır bir işlemci soğutucusunun anakarta zamanla hiç bir eğilme esneme yamulma gibi zarar vermeyeceğini kim garanti edebilir.bu kiloluk soğutucuyu anakarta takıcam neymiş çok iyi soğutuyormuş.kaldıki soğutuyor diyelim yinede ben alıpda takmam.işlemciyi 10 derecedemi tutuyor ne yani.bedavaya verseler samimi söylüyorum takmam.o kadar teknoloji gelişti diyoruz bu ne ya.valla satsak hurdacıya iyi para eder
  • birde bana öncelikle çok çok çok sessiz bir işlemci soğutucusu tavsiye edebilek varmı.yani soğutması stok fanlardan iyi olsun.öyle süper soğutmasına gerek yok.ama sessiz olsun gece oyun oynarken mümkünse duyulmasın.çokmu bişey istedim acaba su soğutma istemiyorum.öncelik süper sessiz sonra tabiki o.c de yapıcağımız için soğutması etkili olucak.para önemli değil.
  • Soğutucu oldukça güzel zaten full tower kasalarda kullanımı daha rahat olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

birde bana öncelikle çok çok çok sessiz bir işlemci soğutucusu tavsiye edebilek varmı.yani soğutması stok fanlardan iyi olsun.öyle süper soğutmasına gerek yok.ama sessiz olsun gece oyun oynarken mümkünse duyulmasın.çokmu bişey istedim acaba su soğutma istemiyorum.öncelik süper sessiz sonra tabiki o.c de yapıcağımız için soğutması etkili olucak.para önemli değil.

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58836
    -----
    http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/thermaltake-cl-p0575-frio-ock-intel-lga775115511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=53755
    -----
    http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-balder-sd1283-balder-intel-lga77511561366-&-amd-754939940am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45698
    -----

Bunlara bakabilirsiniz.

• http://www.sanalmarketim.com/urun/9e8eef5e9b0aaaf1a2ead8a7a1adfda9/NOCTUA-NH-D14-Cift-Fanli-Sessiz-Cpu-Sogutucu-Intel-Lga1366-Lga1156-Lga1155-Lga775-;-AMD-AM2-AM2+-AM3-FM1

http://www.sanalmarketim.com/urun/093d56d31562da6fb39d2b5f7a08c30d/NOCTUA-NH-C14-Cpu-Sogutucu-Intel-Lga1366-Lga1156-Lga1155-Lga775-;-AMD-AM2-AM2+-AM3-FM1

http://www.sanalmarketim.com/urun/8b92a71ea70111301ec2b6b50fe01e66/ZALMAN-CNPS9900-Max-Kirmizi-Led-Fanli-Intel-Amd-CPU-Sogutucu

bu 3 ürün arasında kaldım ben.öncelik hangisinin daha sessiz olduğu.teknik veriler herzaman doğru çıkmadığı için karar veremedim.hangisi daha sessizse onu tercih etmek istiyorum kullanan arkadaşlar varsa ses konusunda yorumlarını yazarlarsa ona göre en sessisizini sipariş geçicem tşk ederim.

noctuna d14de böyle yazıyor
    Akustik Gürültü : 19,6 / 19,8 dB(A)
    U.L.N.A. ile Akustik Gürültü : 13,2 / 12,6 dB(A)

noctuna c14de böyle yazıyor
    Akustik Gürültü : 19,6 dB(A)
    L.N.A. ile Akustik Gürültü: 13,2 dB(A)
    U.L.N.A. ile Akustik Gürültü : 10,1 dB(A)

zalman cnps9900 max da böyle yazıyor
    Gürültü Seviyesi 18 ~ 30 dBA ± 10%

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.