Şimdi Ara

Thermalright'ın yeni işlemci soğutucusu Silver Arrow SB-E, Avrupa'da (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
12.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dukes kardes önerini jet uçağı aldığım zaman değerlendiririm.bu herhalde anca onu soğutur

• Bir anlık indirimle denk getirdim 165 TL kdv kargo dahil fiyata aldım vallahi. Kargoya vermişler, gelsin de bir deneyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellguard

Bir anlık indirimle denk getirdim 165 TL kdv kargo dahil fiyata aldım vallahi. Kargoya vermişler, gelsin de bir deneyelim bakalım.

Deneyimlerinizi paylaşırsanız da çok güzel olur
  • Bugün kargodan alabilirsem bir iki fotoğraf koymaya çalışırım.

Ürünü hızlı bir şekilde gönderen Teknobiyotik'e de teşekkürler bu arada
  • Söz verdiğim gibi;

http://imgur.com/a/EuKzq
  • 1. ram slotu hakkında kesinleşen bişey yok hala. kullanılıyor mu kullanılmıyor mu hala muallakta
  • quote:

Söz verdiğim gibi;

Resimler için teşekkürler ancak performansı hakkında birşeyler bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: aga61

1. ram slotu hakkında kesinleşen bişey yok hala. kullanılıyor mu kullanılmıyor mu hala muallakta

O slot soğutucusuz veya alçak seviye soğutuculu corsair XMS3 veya Gskill Sniper vb RAM lerle sorunsuz kullanılır muhtemelen Silver Arrow gibi. Corsair Vengeance, Geil EVO CORSA gibi yüksek soğutuculu modellerde sıkıntı olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 13 Mayıs 2012; 1:00:45 >

• Bir inceleme yaparsanız çok güzel olur.

Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

quote:

Söz verdiğim gibi;

Resimler için teşekkürler ancak performansı hakkında birşeyler bekliyoruz.

quote:

1. ram slotu hakkında kesinleşen bişey yok hala. kullanılıyor mu kullanılmıyor mu hala muallakta

O slot soğutucusuz veya alçak seviye soğutuculu corsair XMS3 veya Gskill Sniper vb RAM lerle sorunsuz kullanılır muhtemelen Silver Arrow gibi. Corsair Vengeance, Geil EVO CORSA gibi yüksek soğutuculu modellerde sıkıntı olur sanırım.

Msi anakartlar ile sorun olabiliyor, imzamdaki sistem ile ram üzerindeki fani kasanın arka tarafına bakan kısmına taktım.

Asus anakartlarda CPU-RAM uzaklığı biraz daha iyi oldugundan denk gelir diye tahmin ediyorum.

• Teşekkürler arkadaşlar, darısı başınıza.

İlk başta RAM ve ses kartımı sığdıramayacağım sandım fakat her şey kasaya çok güzel yerleşti.

http://imgur.com/a/D6Rax

Yalnız IPA getirmeyi unutmuşum işten, yine de eski macunu temizlemeden yapmadan kurmaya karar verdim. Hafta içi adam gibi CPUnun üstünü silip temizleyip yeni macun ile yeniden kurarım.

Şu an burada hava 27 derece. CPU boşta 32-33 derece arası değişiyor. Tam yükte ise 48 dereceyi gördü en fazla.

Haftaya adam gibi deneme yaparım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellguard -- 13 Mayıs 2012; 17:01:54 >

• bide yandan ramlerin durumunu görebileceğimiz şekilde resim istesem ? gskill ripjaws ile ne durumda olacak çok merak ediyorum ? olmazsa noctua nh d14 alıcam ama bu varken o da alınmaz
  • quote:

bide yandan ramlerin durumunu görebileceğimiz şekilde resim istesem ? gskill ripjaws ile ne durumda olacak çok merak ediyorum ? olmazsa noctua nh d14 alıcam ama bu varken o da alınmaz

Şu foto:http://cdn.overclock.net/1/1b/1bcf08d9_e32745fd397b8ab2abe76e13a7171f39.jpeg

Edit: Gerçi SB-E değilmiş:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellguard -- 14 Mayıs 2012; 17:53:21 >

• quote:

bide yandan ramlerin durumunu görebileceğimiz şekilde resim istesem ? gskill ripjaws ile ne durumda olacak çok merak ediyorum ? olmazsa noctua nh d14 alıcam ama bu varken o da alınmaz

ben bu ürünleri bire bir görünce 6 yıl garantili noctuayı nh d14 seçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

ben bu ürünleri bire bir görünce 6 yıl garantili noctuayı nh d14 seçtim

Ayrica destek farkini unutmayalim, adamlar yeni islemci kitini ucretsiz gonderiyorlar.

üstad noctua harbiden kaliteymiş,

• noctua dan daha iyi soğutuyor neyini gördünüz de noctua yı tercih ettiniz arkadaşlar ?
    fan mı blok mu gözünüze kötü geldi ?
  • dün akşam 16:30 da invatusa spariş verdim , bugün işe giderken kargo şirketi beni yolda aradı ürününüzü teslim edeceğiz diye teşekkürler invatus bu ne hız böyle
  • quote:

noctua dan daha iyi soğutuyor neyini gördünüz de noctua yı tercih ettiniz arkadaşlar ?

bir yanda 2 tıl garanti noctuada 6 yıl garanti ve malzeme kalitesi noctuanın daha kaliteli geldi bana her 2 ürünüde yakından inceledim ve noctuada karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 15 Mayıs 2012; 11:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

noctua dan daha iyi soğutuyor neyini gördünüz de noctua yı tercih ettiniz arkadaşlar ?

bir yanda 2 tıl garanti noctuada 6 yıl garanti ve malzeme kalitesi noctuanın daha kaliteli geldi bana her 2 ürünüde yakından inceledim ve noctuada karar verdim.

thermalright ın blokları çok temiz işçiliğe sahiptir ama sizin beğenmemeniz yada hangi noktasını tam olarak beğenmediğinizi anlayamadım. misal bloğun işlemci ile temas eden yüzeyi ayna gibidir.
    tekrar düşünücem bu konuyu.soğutucuları karşılaştırabileceğimiz bir mağaza var mı ? siz nerde incelediniz ürünleri ?

• bir arkadaşa almıştık yurt dışından hatta ben kendimede alacaktım, hatta formda bayada tavsiye aldım sogutucular konusunda her 2 ürünüde görünce thermalrightan vaz geçtim dönünce yurdum esnafı kazansın diye invatustan sipariş verdim noctuanın kule blokları ve işciliği vede desdek ve garanti süresi uzun olduğu için tercihimide o yönde kulandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 15 Mayıs 2012; 15:29:40 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.