Şimdi Ara

Thermalright'ın yeni işlemci soğutucusu Silver Arrow SB-E, Avrupa'da (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
12.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende en sonunda dün thermalright true sprit 14 aldım genelde bc2 oynuyorum.aralıksız 5-6 saat oynadım.core temple oyun sırasında sürekli ısı derecelerini kontrol ettim 61 dereceyi geçmedi işlemci.bu arada işlemcim 2600k.değerleri 1.320 volt 4.5 ghz da.düşünen arkadaşlar varsa bir fikir olur umarım tşkler
  • Fx 6100 4.5 GhZ 1.368V NH-D14 ile Cpu =17 derece min:16 Max:36 çok iyi bir soğutma değeri yakaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 18 Mayıs 2012; 21:31:01 >
  • @gacvokem

Oda sıcaklığı 0 derece heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

@gacvokem

Oda sıcaklığı 0 derece heralde.

tam tersi 4 kattayım aceyipte sıcak kasanın havalandırması iyi vede noctu da tamamladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 18 Mayıs 2012; 21:35:46 >

• Thermalright'ın yeni işlemci soğutucusu Silver Arrow SB-E, Avrupa'da

Thermalright'ın yeni işlemci soğutucusu Silver Arrow SB-E, Avrupa'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 30 Mayıs 2012; 12:20:12 >

• Speedfan kaç gösteriyor? Sıcaklık sensöründe veya kullandığınız programda sorun var. Normal şartlarda hava soğutma ile 4500mhz'de 16 derece mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

Fx 6100 4.5 GhZ 1.368V NH-D14 ile Cpu =17 derece min:16 Max:36 çok iyi bir soğutma değeri yakaladım

quote:

tam tersi 4. kattayım aceyipte sıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 18 Mayıs 2012; 22:36:25 >

• abicim bu değerler gerçek mi yawwww.adam max 36 almış nasıl oluyor bu.biri bunu açıklasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Speedfan kaç gösteriyor? Sıcaklık sensöründe veya kullandığınız programda sorun var. Normal şartlarda hava soğutma ile 4500mhz'de 16 derece mümkün değil.

değerler aldığım değerlerdir biosdanda baktım sensörlerde normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 19 Mayıs 2012; 0:22:17 >
  • birde bunla aldım değerleri

Thermalright'ın yeni işlemci soğutucusu Silver Arrow SB-E, Avrupa'da
  • buda sistemin tam yükteki sıcaklık değerleri
    http://f1205.hizliresim.com/x/m/64y8c.jpg

• Ömer abimin değerleri doğrudur.

Bende 4,8 Ghz 1,384 Voltajda 31 derecedeyim.

İşlemcim intel 2600 k

Sonuçta en iyi hava soğutucusunu kullanıyoruz bu değerler gayet normal.

Aşağıdaki linkte yapılmış testler mevcuttur.

http://www.legitreviews.com/article/1212/6/
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Ömer abimin değerleri doğrudur.

Bende 4,8 Ghz 1,384 Voltajda 31 derecedeyim.

İşlemcim intel 2600 k

Sonuçta en iyi hava soğutucusunu kullanıyoruz bu değerler gayet normal.

Aşağıdaki linkte yapılmış testler mevcuttur.

http://www.legitreviews.com/article/1212/6/

aynen öyle noctuyaı tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

buda sistemin tam yükteki sıcaklık değerleri
    http://f1205.hizliresim.com/x/m/64y8c.jpg

Abi değerlerin gayet güzel herhangi bir problem yok.

Voltajı sanırım daha düşüremiyorsun limit değerin bu sanırım.Bu değerleri biostan kaydet abi.

Bir de çarpan değeri ile oynarak dene bi ara macera aramak istiyorsan fakat bu değerler sana yeter

• bu değer çarpanla aldığım değerler zaten voltaj 1.4 altında mavi ekran alıyorum bu stabil bu degerde zan edersem 5ghz çalıştırı
  • birader senin sonuçlar gerçekten çok iyi maaşallah diyeyim nazarım değmesin.ama nasıl oluyor anlamış değilim.abicim tam yükte max 46 mı görüyor şimdi yani.hemde o.cli voltaj vermişsin birde işlemciye.ha gerçi ben bu işlemciyi bilmiyorum belki bu işlemci böyledir.ama noctua yi biliyorum.kesin olarak söyliyeyim bu dereceleri noctua sayesinde görmüyorsun.ha noctua kötü değil yanlış anlama.benim demek istediğim bu kadar serin olmasında en önemli etken noctua değil.çünkü noctua d 14 den daha iyi soğutan modeller var.o yüzden senin işlemcinin bu kadar serin çalışmasında başka bir iş var.ya ben bu işlemciyi bilmiyorum bu işlemci serin çalışıyor yada senin ısı ölçerler problemli.aslında konuyu daha iyi bilen birileri açıklayıcı bir yazı yazsada öğrensek.neyse hayırlı olsun sistemin birader.ha bu arada sana bir link vereyim birader bir incelersenhttp://www.xbitlabs.com/picture/?src=/images/coolers/thermalright-silver-arrow-sb-e/zchart_table_big.png şimdi buradaki linkde noctua dh14 thermalright true sprit le tam yükte aynı performansı almış ikiside 76 derece olmuş.ama işlemci i7 3960x es 4.375 ghz 1.375 volt değerler böyle.şimdi tabiki işlemci farklı seninkiyle ama.sonuçta noctua bir thermalrihgttan performanslı soğutucu deil ikiside aynı ayarda performanslı.hatta thermalrightın silwer arrou daha serin daha performanslı noctuadan.işte bu yüzden senin sonuçlar bana çok şaşırtıcı geldi.böyle bir sonuç almanda ya işlemcin çok serin yada başka birşey neyse.açıklyan birileri çıkar şu sebepten diye inşaallah

• quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

birader senin sonuçlar gerçekten çok iyi maaşallah diyeyim nazarım değmesin.ama nasıl oluyor anlamış değilim.abicim tam yükte max 46 mı görüyor şimdi yani.hemde o.cli voltaj vermişsin birde işlemciye.ha gerçi ben bu işlemciyi bilmiyorum belki bu işlemci böyledir.ama noctua yi biliyorum.kesin olarak söyliyeyim bu dereceleri noctua sayesinde görmüyorsun.ha noctua kötü değil yanlış anlama.benim demek istediğim bu kadar serin olmasında en önemli etken noctua değil.çünkü noctua d 14 den daha iyi soğutan modeller var.o yüzden senin işlemcinin bu kadar serin çalışmasında başka bir iş var.ya ben bu işlemciyi bilmiyorum bu işlemci serin çalışıyor yada senin ısı ölçerler problemli.aslında konuyu daha iyi bilen birileri açıklayıcı bir yazı yazsada öğrensek.neyse hayırlı olsun sistemin birader.ha bu arada sana bir link vereyim birader bir incelersenhttp://www.xbitlabs.com/picture/?src=/images/coolers/thermalright-silver-arrow-sb-e/zchart_table_big.png şimdi buradaki linkde noctua dh14 thermalright true sprit le tam yükte aynı performansı almış ikiside 76 derece olmuş.ama işlemci i7 3960x es 4.375 ghz 1.375 volt değerler böyle.şimdi tabiki işlemci farklı seninkiyle ama.sonuçta noctua bir thermalrihgttan performanslı soğutucu deil ikiside aynı ayarda performanslı.hatta thermalrightın silwer arrou daha serin daha performanslı noctuadan.işte bu yüzden senin sonuçlar bana çok şaşırtıcı geldi.böyle bir sonuç almanda ya işlemcin çok serin yada başka birşey neyse.açıklyan birileri çıkar şu sebepten diye inşaallah

Aynı ve şaşırtıcı şekilde phenomX6 lar da pek serin çalışıyorlar değerler düşük olur doğrudur

• quote:

birader senin sonuçlar gerçekten çok iyi maaşallah diyeyim nazarım değmesin.ama nasıl oluyor anlamış değilim.abicim tam yükte max 46 mı görüyor şimdi yani.hemde o.cli voltaj vermişsin birde işlemciye.ha gerçi ben bu işlemciyi bilmiyorum belki bu işlemci böyledir.ama noctua yi biliyorum.kesin olarak söyliyeyim bu dereceleri noctua sayesinde görmüyorsun.ha noctua kötü değil yanlış anlama.benim demek istediğim bu kadar serin olmasında en önemli etken noctua değil.çünkü noctua d 14 den daha iyi soğutan modeller var.o yüzden senin işlemcinin bu kadar serin çalışmasında başka bir iş var.ya ben bu işlemciyi bilmiyorum bu işlemci serin çalışıyor yada senin ısı ölçerler problemli.aslında konuyu daha iyi bilen birileri açıklayıcı bir yazı yazsada öğrensek.neyse hayırlı olsun sistemin birader.ha bu arada sana bir link vereyim birader bir incelersenhttp://www.xbitlabs.com/picture/?src=/images/coolers/thermalright-silver-arrow-sb-e/zchart_table_big.png şimdi buradaki linkde noctua dh14 thermalright true sprit le tam yükte aynı performansı almış ikiside 76 derece olmuş.ama işlemci i7 3960x es 4.375 ghz 1.375 volt değerler böyle.şimdi tabiki işlemci farklı seninkiyle ama.sonuçta noctua bir thermalrihgttan performanslı soğutucu deil ikiside aynı ayarda performanslı.hatta thermalrightın silwer arrou daha serin daha performanslı noctuadan.işte bu yüzden senin sonuçlar bana çok şaşırtıcı geldi.böyle bir sonuç almanda ya işlemcin çok serin yada başka birşey neyse.açıklyan birileri çıkar şu sebepten diye inşaallah

Aşağıdaki de farklı bileşenlerle başka bir review ve testler var.Yukarıdaki site kadar bariz farklar yok Noctua ile arasında hatta Noctua daha önde.Hangisine inanalım ?

Bence sağlıklı karşılaştırma yapmak için diğer sağlam sitelerinde incelemelerini de beklemekte yarar var diye düşünüyorum bu konuda.

Sisteme gelirsek bende Asus Maximus gene -z gen 3 modeli var.İşlemcim intel 2600k

1,368 V 4,8 Ghz'ta 3 farklı sıcaklık programı + bios + ayrıca kasanın belirli yerlerinde ısı sensörleri taktım. Bunlarla ile karşılaştırdığımda en yüksek dereceyi veren şu anda sıcaklık 31.1 Derece olarak gözüküyor.Diğerleri 1-2 derece daha aşağıda oynuyor.

http://www.pc-experience.de/wbb2/thread.php?threadid=32951

• quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

quote:

Aşağıdaki de farklı bileşenlerle başka bir review ve testler var.Yukarıdaki site kadar bariz farklar yok Noctua ile arasında hatta Noctua daha önde.Hangisine inanalım ?

Bence sağlıklı karşılaştırma yapmak için diğer sağlam sitelerinde incelemelerini de beklemekte yarar var diye düşünüyorum bu konuda.

Sisteme gelirsek bende Asus Maximus gene -z gen 3 modeli var.İşlemcim intel 2600k

1,368 V 4,8 Ghz'ta 3 farklı sıcaklık programı + bios + ayrıca kasanın belirli yerlerinde ısı sensörleri taktım. Bunlarla ile karşılaştırdığımda en yüksek dereceyi veren şu anda sıcaklık 31.1 Derece olarak gözüküyor.Diğerleri 1-2 derece daha aşağıda oynuyor.

http://www.pc-experience.de/wbb2/thread.php?threadid=32951

soğutucu nedir ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.