Şimdi Ara

Thermalright Intel 12th 13th Lga 1700 LGA17XX-BCF Contact Frame 500 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
8
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ürün mevcut mu? Çok acil ihtiyacım var. Ayrıca bunu istanbul dışında olan bir kargocu şubesine kargolama imkanınız var mı? Kargo ücreti alıcıda yani bende.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar hala satılık mı?

• Hocam mesaj atamıyorum sana almak istiyorum yazar mısın bana

• Elimde üründen mevcut

• önemli uyarı: Bu aparatı takarken çok fazla sıkmamanız gerekiyor. Yoksa ekrana görüntü gelmez ve anakartın bozulma ihtimali yüksek. Yabancı forumlarda bu durum başına gelenler var benimde başıma geldi. Takma talimatlarını uygularsanız çok faydalı bir ürün.

• Merhaba

üründen almak istiyorum - 14. nesil ile uyumlu mudur?

• uygarsonmez U kullanıcısına yanıt
    hocam 14. nesilde kullanan birisine hiç satmadım ama soket tipi aynı olduğu için uyum sağlaması gerekiyor yer neresi

• bu ürünü bu arkadaşdan 13. nesil işlemciler cıktıgında ilk alanlardanım arkadaşlar. üründen son derece memnunum. 7 8 derecelik bir fark yaratıyor. sadece parcayı takarken biraz dikkatli olmanız gerekiyor. takacagınız vidaları once sıkılama yönünün tam tersine cevirceksiniz sonra once sol üst , sonra sağ alt, sonra sağ üst , sonra sol alt şeklinde her birisini bir daire cizecek şekilde sırasıyla tekrarlıyarak takmanız gerekiyor.

• Arkadaşa destek olalım bu da kendi yaptığım inceleme ve montaj videosudur iyi seyirler

Web Klasöryoutube
    ÜRÜN LİNKİ : http://www.thermalright.com/product/lga1700-bcf-black/
    https://www.youtube.com/watch?v=B14HOmlwars&t=205s
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
  • komoL kullanıcısına yanıt
    Bu ilanı ben dün satın aldım arkadaşla kadiköyde bulusup tabi elinde fazlası varsa bilemem

• Merhaba elinizde hala mevcut mu bana da bir adet lazım?

• pm

• Hocam pm alabilir miyim istiyorum 1 adet

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.