stok mevcut mu? |
Thermalright Intel 12th 13th Lga 1700 LGA17XX-BCF Contact Frame 500 TL (2. sayfa)
-
-
Ürün mevcut mu? Çok acil ihtiyacım var. Ayrıca bunu istanbul dışında olan bir kargocu şubesine kargolama imkanınız var mı? Kargo ücreti alıcıda yani bende.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar hala satılık mı?
-
Hocam mesaj atamıyorum sana almak istiyorum yazar mısın bana
-
Elimde üründen mevcut
- [SATILDI] SAPPHIRE NITRO+ RX 6700 XT 12GB GDDR6 RX6700XT KUTULU TR GARANTİLİ SON FİYAT 8500 TL
- [SATILDI] APPLE iPhone 13 256 GB Beyaz Pil %93 SIFIR GİBİ TR GARANTİLİ 32 800 TL
-
önemli uyarı: Bu aparatı takarken çok fazla sıkmamanız gerekiyor. Yoksa ekrana görüntü gelmez ve anakartın bozulma ihtimali yüksek. Yabancı forumlarda bu durum başına gelenler var benimde başıma geldi. Takma talimatlarını uygularsanız çok faydalı bir ürün.
-
Merhaba
üründen almak istiyorum - 14. nesil ile uyumlu mudur?
-
hocam 14. nesilde kullanan birisine hiç satmadım ama soket tipi aynı olduğu için uyum sağlaması gerekiyor yer neresi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
- MSI RTX 4070 TI Gaming X Slim 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB 4070 Tİ 27 500 TL
- Thermalright Intel 12th 13th Lga 1700 LGA17XX-BCF Contact Frame 500 TL
- [SATILDI] SAPPHIRE NITRO+ RX 6700 XT 12GB GDDR6 RX6700XT KUTULU TR GARANTİLİ SON FİYAT 8500 TL
- [SATILDI] APPLE iPhone 13 256 GB Beyaz Pil %93 SIFIR GİBİ TR GARANTİLİ 32 800 TL
-
bu ürünü bu arkadaşdan 13. nesil işlemciler cıktıgında ilk alanlardanım arkadaşlar. üründen son derece memnunum. 7 8 derecelik bir fark yaratıyor. sadece parcayı takarken biraz dikkatli olmanız gerekiyor. takacagınız vidaları once sıkılama yönünün tam tersine cevirceksiniz sonra once sol üst , sonra sağ alt, sonra sağ üst , sonra sol alt şeklinde her birisini bir daire cizecek şekilde sırasıyla tekrarlıyarak takmanız gerekiyor.
-
Arkadaşa destek olalım bu da kendi yaptığım inceleme ve montaj videosudur iyi seyirler
Web KlasöryoutubeÜRÜN LİNKİ : http://www.thermalright.com/product/lga1700-bcf-black/https://www.youtube.com/watch?v=B14HOmlwars&t=205s -
Thermalright Intel 12th 13th Lga 1700 LGA17XX-BCF Contact Frame - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1145368139 ilan yeni bi bakın
arkadaşın elinde hala mevcut herhalde sarı sitede de ilanı var yeni.
-
Bu ilanı ben dün satın aldım arkadaşla kadiköyde bulusup tabi elinde fazlası varsa bilemem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba elinizde hala mevcut mu bana da bir adet lazım?
-
pm
-
Hocam pm alabilir miyim istiyorum 1 adet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X