Şimdi Ara

Thermalright Macho HR02 ve Akasa Venom Voodoo yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda kasadan çok ses gelmeye başladı öyle bir ses ki oyunun sesini bastırıyor ve işlemci çok ısınıyor bundan sebep stock fanın dolayı artık değiştirmenin vakti geldiğini düşünüyorum
    Ayrıca oveclock yapıcam şuan zaten 4 ghz e yükseltilmiş kullanıyorum stok fan ancak idare ediyor en azından 4.5 4.6 lara çıkarmak istiyorum

Donanımım:
    Kasahttp://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446

Anakarthttp://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3/M4A88TDM_EVOUSB3/

İşlemci Amd phenom ii x4 970 black edition

Forumu uzun uzun okudum farklı birkaç yere de baktım yorumlar okudum son olarak bu iki soğutucuyu iyice gözüme kestirdim

Thermalright Macho HR02
    http://www.teknobiyotik.com/thermalright-macho-hr02-intel-lga1155-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucusu.html

Akasa Venom Voodoo
    http://www.teknobiyotik.com/akasa-venom-voodoo-2x12cm-pwm-fanli-intel-lga2011-amd-fm1-uyumlu-islemci-sogutucu.html

Korkum şu çok bu kadar büyük soğutucuların kasaya sığmama ya da ram slotlarını kapatma ihtimali var. Yardımınlarınızı dört gözle bekliyorum
    (extradan kasanın üstünde 20 lik yanında 14 lük fan takılı)

• 2 soğutucu da kasana rahatça sığacaktır.Ram slotları konusunda, macho sıkıntı yaratmaz, boruları eğiktir, yüksek profilli ram bile kullansan etkilemez.Voodoo ise yüksek profilli ramlerde sıkıntı yaratır[low profile ram kullanıyorsan sorun olmaz].Performans olarak eşit sayılan soğutucular, venom 2 fan ile geliyor sessizlik ve performansı bir arada sunuyor.Low profile ram kullanıyorsan voodoo al derim.Sonuç olarak; 2 soğutucu da işini görecektir, gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim birkaç gün daha bekleyip son kararımı vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardHigh

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim birkaç gün daha bekleyip son kararımı vericem

Kesinlikle macho al pişman olmazsın 14cm fan ve 6 lı bakır soğutması var bende sipariş verdim.
  • Bende macho diyorum, daha yeni forumdan biri takmış, fan takmadan 72 derece diyo gerisini siz düşünün fan ile
  • Şu linkte grafikli bölümde karşılaştırması var iki ürününhttp://www.hardwaresecrets.com/article/Thermalright-Macho-CPU-Cooler-Review/1449/6
    ikiside oda sıcaklığı ile işlemci sıcak farkı 38 derecede tutuyor başabaş iki ürün
    low profil ram kullanıyorum voodoo nun ram hususunda şuanda bir problemi olmaz
    Montaj olayı canımı sıkıyor anakartı sökmek istemiyorum youtubeden izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla macho biraz zor gibi montajı
    ayrıca ilk kez cpu soğutucu takıcağım için bu hususta çekincelerim var

• quote:

Şu linkte grafikli bölümde karşılaştırması var iki ürününhttp://www.hardwaresecrets.com/article/Thermalright-Macho-CPU-Cooler-Review/1449/6
    ikiside oda sıcaklığı ile işlemci sıcak farkı 38 derecede tutuyor başabaş iki ürün
    Montaj olayı canımı sıkıyor anakartı sökmek istemiyorum youtubeden izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla macho biraz zor gibi montajı

Bende ilk kez taktım, azıcık pc donanimından anlıyorsanız çok kolay, puzzle gibi ama 5 parça puzzle gibi :)
    Tabiki karar sizin 2 side üzmez sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hem x4 965 hem de 3930 k ile kullanıyorum hr02 yi çok memnunum tavsiye ederim soğutucu biraz yüksek kasanızın yan kapağın çarpabilir eğer kasa içinin bir fotosunu çekerseniz ramlere değip değmeyeceğini söyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki soğutucu arasında macho daha mantıklı görünüyor.

• Merhaba arkadaşlar,

Bende stok fan mağdurlarındanım 2 haftadır sıvımı yoksa havamı diye arada gidip geliyorum, sonunda havada karar kıldım çünkü kasayı yeni topladım ekran kartı eksiğim var. Sıvı soğutma dendimi anladımki kafadan 200 300 gidecek. Yukarıda bahsi geçen Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM ve Thermalright Macho HR02 arasında kaldım bende, kullandıgım ram uzun olan modellerden bugun içerisinde almam lazım artık dayanacak gücüm kalmadı :D kod yazamaz hale geldim sesten.

Macho almayı dusunuyorum ama anakartıma uyarmı cekıncesı var uygulayan yada uyar rahat ol diyen var mı? :D

İşlemci : AMD FX-8350 4.0 16mb cache
    Anakart : Asus M5A97 R2.0
    Ram : Kingston 8 mb

kasa içi resimler aşağıda
     Thermalright Macho HR02 ve Akasa Venom Voodoo yardım Thermalright Macho HR02 ve Akasa Venom Voodoo yardım

• ThermalRight macho al keyfine bak dostum full rpm bile ses duyarsan gel bana pm at :)

ben memnunum bence harika
  • Eyw aldım bugün elime geçeçek akşama uygulayacağım.

Tşk ederim. PROOFF
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennixx

Eyw aldım bugün elime geçeçek akşama uygulayacağım.

Tşk ederim. PROOFF

Ne demek güzel günlerde serin serin kullan
  • Macho aldım. Sogutucudan pişman değilim özelliklede ses düzeyinden. Duymak mümkün değil..

Fakat ilk olarak sunu belirteyim Asus M5A97 R2.0 'ye Thermalright Macho HR02 uyumlu değil vida delikleri anakart üzerinde dikdörtgen oluşturacak sekilde, sogutucunun delikleri kare..

Ama ona el yordamıyla çözüm buldum. Alıpta montajında sıkıntı çeken arkadaşlar pm atabilirler yardımcı olurum seve seve.
  • quote:

Şu linkte grafikli bölümde karşılaştırması var iki ürününhttp://www.hardwaresecrets.com/article/Thermalright-Macho-CPU-Cooler-Review/1449/6

coolermaster hyper 212 evo ikisinide geçmiş bu işte bir terslik olmasın ?

• lukolde kullanıcısına yanıt
    Sadece Venom Voodoo için söylenebilir. TR Macho 23°C oda sıcaklığında test edilmiş fark ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Sadece Venom Voodoo için söylenebilir. TR Macho 23°C oda sıcaklığında test edilmiş fark ondan.

Bir daha inceledim.Evet haklısın hiç dikkat etmemiştim oda sıcaklığına
  • macho hr02 kulanıyorum anakartım asus p8z77 v pro ramı bırıncı sokete taktım sogutucu fanı ile ram bırbırne yapısık durumda mm bosluk var aralarında ram de azda olsa sogutuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.