Şimdi Ara

Thermalright silver arrow SB-E -----Akasa venom voodoo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa: AeroCool XPREDATOR Çift 23cm Fanlı Pencereli Kasa

Güç Kaynağı:Corsair HX 850

Anakart:MSI Z77A-GD55 Z77 LGA1155 DDR3-1600 Anakart

İşlemci: INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz Dört ÇEkirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge)

İşlemci Soğutucu:BELİRLEYEMEDİM

Ekran Kartı:ASUS GTX670 DIRECTCU II TOP GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11

Bellek: GSkill RipjawsX 8GB(2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit PC Belleği

HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003)

SSD: Corsair Force GT Serisi 120GB 2.5" Sata3 555-515MB/s SSD

Bu sistemimi En fazla 4.7 ghz ile filan kullanmak istiyorum Aklımda 2 tane işlemci soğutucu var sizlerinde engin düşüncelerinizi almak istiyorum

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-silver-arrow-sb-e-intel-ve-amd-islemci-sogutucusu-lga1155-2011-ve-fm1-soket-uyumlu.
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-voodoo-2x12cm-pwm-fanli-intel-lga2011-amd-fm1-uyumlu-islemci-sogutucu.html

Bu soğutuculardan hangisi iyidir kasama hangisi sığar nedir ne değildir yardım istiyorum

• tabiki de >>silver arrow sb-e<< ama seçenek olarak corsair h serilerine de bi göz atın isterseniz..
  • tipine bakarak bile anlayabilirsiniz..silver arrow çift kule tasarımlı venom tek kule doğal olarak silver arrowun yüzey alanı daha geniş...venom kullanıcısım ama silver arrow döver:D
  • Silver arrow SBE sığarmı peki ram ları kapatırmı bi bilgi verirmisiniz kulllanlar varsa onlardan yorum almak cok mantıklı olucakkk
  • Silver arrow SBE sığarmı peki ram ları kapatırmı bi bilgi verirmisiniz kulllanlar varsa onlardan yorum almak cok mantıklı olucakkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali3232

Silver arrow SBE sığarmı peki ram ları kapatırmı bi bilgi verirmisiniz kulllanlar varsa onlardan yorum almak cok mantıklı olucakkk

xpredator kasaya venom voodoo aldım 4 ram slotum var benimkini kapatıyor 3.ram slotumun üstüne geliyo venom voodoo alma ben pişman oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu sölediğin iyi oldu
  • ya arkadaşlar bu tarz soğutucuların ram yuvalarını kapattığını tüm incelemelerde görebilirsiniz..google' a silver arrow sb-e yazdığınızda yığınla inceleme ve montaj resimleri var..kaldı ki kapatsa ne olacak?..bence siz soğutucuyu aldığınıza değil, high profil ram aldığınıza pişman olun..gereksiz yere 5cm ram soğutucusu yapıyorlar siz de görünüşe aldanıp gidip alıyorsunuz..kaldı ki artık üreticiler de anladı ve low profil ram üretimi arttı..bir kere low profil ram alacaksınız sonra da rahatınıza bakacaksınız, yok bu soğutucu uyar mı uymaz mı derdine son vereceksiniz..
  • Hocam ram olarak şundan alsam cpu fanlarına değermi değmemesi için alıcam da nasıldır ram bi yorum yaparmısınız
    GSKILL 8GB (2X4GB) SNIPER DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali3232

Hocam ram olarak şundan alsam cpu fanlarına değermi değmemesi için alıcam da nasıldır ram bi yorum yaparmısınız
    GSKILL 8GB (2X4GB) SNIPER DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM

aynı ramlerin 1.25v olanını kullanıyorum eski silver arrowla, öndeki fan ramlere temas ederek diğerine göre çok az daha yukarda kalıyor fakat takılmasına ya da performansına bir engel değil..çok büyük ihtimalle sb-e' de de aynı durum olacaktır..ama madem yeni ram alacaksınız linkteki rami tavsiye ederim..hem soğutucusu daha kısa hem de çalışma voltajı 1.35v..

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cml8gx3m2a1600c9w-8gb(2x4gb)vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhz-cl9-beyaz--ram/productdetails.aspx?I_ID=59748

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.