Bu soğutuculardan hangisi iyidir kasama hangisi sığar nedir ne değildir yardım istiyorum
tabiki de >>silver arrow sb-e<< ama seçenek olarak corsair h serilerine de bi göz atın isterseniz..
tipine bakarak bile anlayabilirsiniz..silver arrow çift kule tasarımlı venom tek kule doğal olarak silver arrowun yüzey alanı daha geniş...venom kullanıcısım ama silver arrow döver:D
Silver arrow SBE sığarmı peki ram ları kapatırmı bi bilgi verirmisiniz kulllanlar varsa onlardan yorum almak cok mantıklı olucakkk
Silver arrow SBE sığarmı peki ram ları kapatırmı bi bilgi verirmisiniz kulllanlar varsa onlardan yorum almak cok mantıklı olucakkk
quote:
Orijinalden alıntı: ali3232
xpredator kasaya venom voodoo aldım 4 ram slotum var benimkini kapatıyor 3.ram slotumun üstüne geliyo venom voodoo alma ben pişman oldum
ya arkadaşlar bu tarz soğutucuların ram yuvalarını kapattığını tüm incelemelerde görebilirsiniz..google' a silver arrow sb-e yazdığınızda yığınla inceleme ve montaj resimleri var..kaldı ki kapatsa ne olacak?..bence siz soğutucuyu aldığınıza değil, high profil ram aldığınıza pişman olun..gereksiz yere 5cm ram soğutucusu yapıyorlar siz de görünüşe aldanıp gidip alıyorsunuz..kaldı ki artık üreticiler de anladı ve low profil ram üretimi arttı..bir kere low profil ram alacaksınız sonra da rahatınıza bakacaksınız, yok bu soğutucu uyar mı uymaz mı derdine son vereceksiniz..
Hocam ram olarak şundan alsam cpu fanlarına değermi değmemesi için alıcam da nasıldır ram bi yorum yaparmısınız GSKILL 8GB (2X4GB) SNIPER DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM
quote:
Orijinalden alıntı: ali3232
Hocam ram olarak şundan alsam cpu fanlarına değermi değmemesi için alıcam da nasıldır ram bi yorum yaparmısınız GSKILL 8GB (2X4GB) SNIPER DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM
aynı ramlerin 1.25v olanını kullanıyorum eski silver arrowla, öndeki fan ramlere temas ederek diğerine göre çok az daha yukarda kalıyor fakat takılmasına ya da performansına bir engel değil..çok büyük ihtimalle sb-e' de de aynı durum olacaktır..ama madem yeni ram alacaksınız linkteki rami tavsiye ederim..hem soğutucusu daha kısa hem de çalışma voltajı 1.35v..