Şimdi Ara

Thermalright Sılver Arrow Sb-E ''EXTREME'' Nereden Alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thermalright sılver arrow sb-e bildiğimiz üzere en iyi hava soğutma. Fakat bu soğutmanın yeni extreme versiyonu çıkacak. Boyutlar aynı, sadece fanlar daha kuvvetli.
    Şimdiki sb-e hava üfleme gücü: 158 cfm
    Yeni sb-e extreme hava üfleme gücü: 262 cfm
    Evet doğru 162 değil. 262 cfm
    Fark o. Tabi ki daha sesli. Arada bayağı fark var 7-8 derece kadar. Ne zaman çıkar. Çıktı mı? Çıktıysa nereden alabilirim.
    Nedir, ne değildir öğrenmek istiyorum. Bilgisi olan mesaj yazabilirse sevinirim (genellikle yabancı sitelerde bilgisi vardır)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• http://www.thermalright.com/products/index.php?act=data&cat_id=35&id=199
    üstteki resmi sitesinde açıklanmış görseller vs bilgiler.Fanlar Uv duyarlı ise direk alırım.
    Tabii türkiye pazarında uçuk fiyatlara çıkmazsa.extreme olmayanı bile bütçe sarsarken bunun fiyatı ne olur kimbilir.bekleyip görmek lazım.

• çok enteresan tam da thermalright'ı olan var mı c master v10 karşısında ne kadar üstündür diye soracaktım meğer ana konu açılmış.

bu soğutucu ne kadardır? extreme olmayan 200 lira. ben cm v10'u ne kadara elden çıkarırım bi fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

http://www.thermalright.com/products/index.php?act=data&cat_id=35&id=199
    üstteki resmi sitesinde açıklanmış görseller vs bilgiler.Fanlar Uv duyarlı ise direk alırım.
    Tabii türkiye pazarında uçuk fiyatlara çıkmazsa.extreme olmayanı bile bütçe sarsarken bunun fiyatı ne olur kimbilir.bekleyip görmek lazım.

ama inanılmaz bir soğutucu. resmi ve resmi olmayan bilgileri bulmak kolay. sorun fiyatı ve satılıp satılmadığında? eğer arada 30-40 tl falan oynarsa alırım. ama eğer çıkması 5-6 ay falan sürerse beklemeye değmez. sen bir bilgiye ulaştın mı? ne zaman çıkacağı konusunda. ayrıca youtube'a gir ve ''silver arrow sb-e extreme'' yaz. ilk videoya bak
    sıvı soğutma normal sb-e ve sb-e extreme ses ve soğutmalarını test ediyor. daha çıkmamış bir soğutucuyu nasıl test etmiş anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

http://www.thermalright.com/products/index.php?act=data&cat_id=35&id=199

ama inanılmaz bir soğutucu. resmi ve resmi olmayan bilgileri bulmak kolay. sorun fiyatı ve satılıp satılmadığında? eğer arada 30-40 tl falan oynarsa alırım. ama eğer çıkması 5-6 ay falan sürerse beklemeye değmez. sen bir bilgiye ulaştın mı? ne zaman çıkacağı konusunda. ayrıca youtube'a gir ve ''silver arrow sb-e extreme'' yaz. ilk videoya bak
    sıvı soğutma normal sb-e ve sb-e extreme ses ve soğutmalarını test ediyor. daha çıkmamış bir soğutucuyu nasıl test etmiş anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

çok enteresan tam da thermalright'ı olan var mı c master v10 karşısında ne kadar üstündür diye soracaktım meğer ana konu açılmış.

bu soğutucu ne kadardır? extreme olmayan 200 lira. ben cm v10'u ne kadara elden çıkarırım bi fikri olan var mı?

hiç bir fikrim yok ama ne kadara aldığını söyleyebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

çok enteresan tam da thermalright'ı olan var mı c master v10 karşısında ne kadar üstündür diye soracaktım meğer ana konu açılmış.

hiç bir fikrim yok ama ne kadara aldığını söyleyebilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.nikktech.com/main/articles/pc-hardware/232-thermalright-silver-arrow-extreme-cpu-cooler?showall=1&limitstart=

İsteyen arkadaşlar incelemesine buradan bakabilirler.

Ben kısaca özet geçeyim.
    Eski Silver Arrow SB-E de 2 farklı fan (TY-141 ve TY-150) yerine 2 tane TY-143 denilen daha güçlü fan konmuş.
    Sonuç en güçlü soğutucu ünvanına ek olarak yükte en gürültülü soğutucu (72,6 db) ünvanına hak kazanmış.

İyi haber ise eski fanlar pek çok oyuncu arkadaşın ekran kartına neredeyse değerdi.
    Yeni fanların boyu ve yüksekliği azaltılarak vga ve üst egzoz fanla olan mesafe arttırılmış ve daha iyi olmuş.

Fanlarda Noctua ya nispet yaparcasına en canlı renkler seçilmiş.
    Bakalım distribütör Akortek ne zaman getirecek ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.