Şimdi Ara

Thermalright silver arrow sb-e/sb-e extreme farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Silver Arrow sb-e ile sb-e extreme arasında sadece fan farkı mı var ,yani soğutucu blok aynı mı
    Eğer aynıysa düz sb-e alacağım orijinal fanlarla kullanmayacağım çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iki side aynı sadece fan farkları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

iki side aynı sadece fan farkları var

O zaman fanları değiştireceğim düşünülürse sb-e
    Almak daha mantıklı

• sb-e nin fanları gayet sessiz ve çok iyi soğutma sağlıyorlar
  • arkadaşlar 4790K, 32 GB Kingston Hyperx Beast RAM (Anakarttaki 4 slot da dolu), Asrock Z87 Extreme4 Anakart ile kullanmak istesem bu soğutucu ram slotlarını bloke eder mi? Benim için hayati derecede önemli bir konu.
  • Eğer ram yüksek se olmaz ,yer sıkıntısı varsa bunu almayın

• thermalright kullanmış birisi olaraktan büyük oldugunu söyleyebilirim ve kurulumu baya uğraştırıcı..onun yerine noctua nh-u14s alırdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soin -- 9 Temmuz 2014; 20:50:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soin

thermalright kullanmış birisi olaraktan büyük oldugunu söyleyebilirim ve kurulumu baya uğraştırıcı..onun yerine noctua nh-u14s alırdım :)

cevap için teşekkürler. Emin olmak için Noctua'ya da websitesi üzerinden mesaj attım. Noctua'nın nh-u12s ile nh-u14s ürünlerinden 14s'in fanının büyük olması daha sessiz olması ve daha iyi soğutması anlamına mı gelir?
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    selamalr 14s modelinde toplam 12 (6 sağ 6 sol) 12s modelinde ise toplam 10 ısı borusu var soğutucu plakanın boyutu sanırım aynı 14s in fanı 140mm ama 120mm lik montaja uygun tasarlanmış aradaki farklar bunlar sanırım daha fazla ısı borusu ve büyük fan daha iyi soğutma anlamına gelir
  • cevaplar için teşekkürler. Gönlüm Thermalright Silver Arrow'dan yana idi ancak görünen o ki Noctua ya da Corsair ile yola devam edeceğiz.
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    ben o markalara göre noctua derim :)) garanti ve desteek olarak çok iyi bir marka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.