Şimdi Ara

Thermalright SLK700+TMD Fan+Arctic Silver Ceramiqu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Volcano 11'in sesinden biktigim icin yeni arayislara girdim. Su an almayi dusundugum sey Digital Center'da uclu gurup halininda satiliyor.

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=KAM100

Bunun hakkinda ki gorus ve yorumlarinizla beni aydinlatirsaniz sevinirim.

Bir dehttp://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/ceramique buradaki incelemede
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>Bunlardan biri 2.7gr, diğeri ise 22gr.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

oldugu soyleniyor. Acaba burda satilan 2,7 gr'lik mi yoksa 22 gr'lik olan midir? Dijital Center sayfasinda bu konuyla ilgili bilgi vermemis.

Saygilar...

• bende SLK700+TmdFan+AS3 aldım bundle bunu almadan once sessiz ve çok iyi diye okudum bayaa kişilerden iyi olmasına birşey demiyorum gerçekten hava soğutmaya göre çok başarılı bence ama bence çok sesli normalde önemli değilde uyrken açık bırakamıyorum pc'yi..
  • hem oc yapıcan hemde ses den şikayet edicen :) o zaman daha büyük HS ler almalısın..... neyse sonuçta ocsiz bir sistemde o fana bir fan mate takıp ısıyı 50 55 dereceye yaklaştırıp mışıl mışıl uyunur tık demez makine önemli olan kullanmasını bilmek gece sen uyurken sistemin ekstra güce ihtiyacı yoktur bunu unutmayın.....
  • evet oc için bu 3 lü şart bende sk7 vd tmd var. tmd çok sesliydi özellikle gece çok rahatsız ediyordu dayanamadım tmd yi söküp celeron fanı taktım ısı biraz arttı ama çok sessiz. ancak şunuda söylmeliyim tmd de mutlaka bulundurulması gereken bir fan. yarın bir gün demezlermi senin tmd fanın nerde diye:))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by baykaya</i>
    <br />evet oc için bu 3 lü şart bende sk7 vd tmd var. tmd çok sesliydi özellikle gece çok rahatsız ediyordu dayanamadım tmd yi söküp celeron fanı taktım ısı biraz arttı ama çok sessiz. ancak şunuda söylmeliyim tmd de mutlaka bulundurulması gereken bir fan. yarın bir gün demezlermi senin tmd fanın nerde diye:))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>He he Baykaya senin tmp fanın nerde [krl]şaka bir yana bende o-c için bu üçlemeyi tavsiye edeeim ses olayına da gelince belirli bir zamandan sonra insan alışıyor
  • fanmate alın yanında gece uyurken en dusuk seviye olan 2500 e getirin ve mışıl mışıl uyuyun bu kadar yani :)
  • speed fan da aynı görevi yapıyo da üşeniyoruz işte.. ulen bulmuşuz kıllısını istiyoz bizde:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewt TMD fanı 3300 devirde kullanıyorum. 2000 devir atan H600 kasa fanı kadar sessiz oluyor. Ve sogutma performansı 3300 devirde bile harikaa.
  • Selamlar

Goruslerini belirten herkese tesekkur ediyorum. Keske TMD fan kullananlar Kullandiklari islemcileri OC degerlerini ve sicakliklarini da belirtseydiler cok faydali olacakti. Umarim bu konuda da yardimlarinizi esirgemzsiniz.

Saygilar...
  • Benim imzama bakabilirsin. Oda sicaklıgı 25c falan ve hic bir stabilite sorunu yasamadım su ana kadar. Full load da islemci 60c oluyor.
  • 2500+@3200+ default 41 derece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.