mecidiye köyde ki VEGA ya söyle sipariş versinler getirsinler şu anda tt nin hiç bi sıvı soutması piyasada yok ben dün 1 big water ve tt tribe kurdum sadece onlarda son kalandı lcd ısı göstergesi ayrı olarak satılıyo tt nin benim water boxtada kullanıyorum detaylı bilgi için msn yada pm den ulaşabilirsin
beyler 2.el tt big water arıyorum 130 ytl civarı yardım edin
cumartesi günü anselmo82 kardeşime big vater seti 60 ytl ye sattım gitti
şu diğer radyatörü de alsam iyice düşecek ve olay tamamlanacak
dayan iyi günler ilerde oksijen kaynağıyla kesip kaynatmam lazım işyerinin orda
Temmuz ayinda TT BW 780 modeli gelecekti onu bekliyoruz hala aceleniz yoksa 780 i bekleyebilirsiniz tabi fiyat ne olur bilemem.
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
Temmuz ayinda TT BW 780 modeli gelecekti onu bekliyoruz hala aceleniz yoksa 780 i bekleyebilirsiniz tabi fiyat ne olur bilemem.
TT Big Water 760i nin 199$ lık (yanılmıyorsam) fiyatına karşılık en az 250$ olur ki çok fazla bence fiyatını haketmiyor ikisi de..
quote:
Orjinalden alıntı: YasiKa
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
TT Big Water 760i nin 199$ lık (yanılmıyorsam) fiyatına karşılık en az 250$ olur ki çok fazla bence fiyatını haketmiyor ikisi de..
760 i bilemem kullanmadim kullananlar var ama yinede 780 daha TR de yok haliyle alip kullananda yok o yuzden fiyatida belli olmadigi icin iyi veya kotu bir yorumda bulunamayacam hele bir gelsinde belki 199+KDV seklinde piyasaya surulur 760 inda fiyatinida dusururler.
tt adam akıllı güzel 1 model çıkarsa keşke tr ye de bi geliyo 3 ay sonra kara borsa oluyo ürünler
Yurt disinda tt bw 780 modeli 230$ dan satiliyor ortalama , TR de kdv dahil 300$ bulur sanirim cok pahali ne yazikki;
Bu Yazılanların Bu Konuyla Ne Alakası Var?? Fuzuli Yere Kirletiyorsunuz..!!
quote:
Orjinalden alıntı: eSqUaLl
forum burası. sen fuzuli yere kirletiyo diye düşünürken konuyla alakası olan birisi girip istediği bilgiyi elde edebilir. romalılardan günümüze gelen forum anlayışı hernekadar türkiyede "emeğe saygı" "repleri unutmayalım şeklini" almışsada.
sıvı soutma hakkında konuşmuyomuyduk başka bi şeymi konuşulması lazımdı hata nerde anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: Peperoglu
quote:
Orjinalden alıntı: eSqUaLl
forum burası. sen fuzuli yere kirletiyo diye düşünürken konuyla alakası olan birisi girip istediği bilgiyi elde edebilir. romalılardan günümüze gelen forum anlayışı hernekadar türkiyede "emeğe saygı" "repleri unutmayalım şeklini" almışsada.
Ben Başka Birşey Demedim.. Thermaltake Aquabay M5 Hakkında Yorum Yapılması Lazım Değilmi.. Kim Kime Ne Satmıs Ne Vermıs Bunların Bu Başlık Altında Konulmasına Gerek Yok..!!
[Deleted by Admins]
big water 780 in performansı big water 745 in yerini tutamaz tek artısı portatif 1 sisten olması
Hayir 500luk pompa kullanilmis daha kaliteli cpu block ayni zamanda daha kaliteli radyator ve su sicaklik seviyeside gosteriliyor kisacasi her acidan ustun sadece 740 da fazladan 240 lik radyator vardi o kadar diger yonlerden 780 her acidan ustun.