Şimdi Ara

Thermaltake Aquabay M5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1160&ID=1776

Vegaya Gittim Mehmet328 Getiremeyiz Diyolar.. Dedim Siz Ne Siniz Ben Anlamadım, Hiç Birşey Yok..!! Mal Vermiolar Dedi, Eee Dedim Ne Diye Actınız Burayı..!!

Thermaltake Aquabay M5

• vega haric birde vektron tt getiriyor biz kasalari oradan aldik zaten haliyle bildigim kadariyla 780e yide vektron getirecek diye biliyorum o yuzden 780 gelecegine gore 850 de mutlaka gelir birazcik gecte olsa;

http://www.vektron.com.tr/tr/index.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

vega haric birde vektron tt getiriyor biz kasalari oradan aldik zaten haliyle bildigim kadariyla 780e yide vektron getirecek diye biliyorum o yuzden 780 gelecegine gore 850 de mutlaka gelir birazcik gecte olsa;

http://www.vektron.com.tr/tr/index.asp
    Aslında Elimde Bigwater 735 Var.. Ama Pompası Yandı, Kimsedede Bulamadım İkinci El..!! Hayırlısıyla Gelsinlerde Bekleyişimiz Son Bulsun..!!
  • Bendede 735 var yaklasik 18 aydir kullaniyorum ama artik eskidi ve gucsuz kaliyor , bende o yuzden 780e yi bekliyorum.verdiginiz sitede 850 modeli 150$ dan satiliyor su durumda TR yede gelirse 170+KDV gibi bir fiyattan giris yapar kanimca.vektrona mail atip sorsa biri iyi olur aslinda bu modeller ne zaman ve ortalama hangi fiyatlardan giris yapacaklar kesin bir bilgi verebiliyorlarsa iyi olur.
  • Ben Attım Cevap Bekliyorum..
  • Saol cevabi burayada yazarsan seviniriz.
  • Arkadaşlar, Vektron Bilgisayar İle Direk Görüştüm..!! Bigwater 760i Yakın Zamanda Gelicek Dediler..!! Gelicek Ürünler Arasında PW 850i Olmadıgını Söylediler..!! Bende Pw 850i İstedgimi Belirttim, Getiririz Ama 1 2 Tane Getirme Şansımız Zor Dediler..!! Bende Toptancılık Yapmıycam Alıp Bilgisayarıma 10 Tane Takıcak Halim`de Yok Dedim.. Gelin Konusalım Dediler..!! Olay Bundan İbaret..!!
  • 760i zaten TR de satiliyor , 780e olmasin o sakin.Cunku temmuzda gelecek olan 780 modeliydi peki tarih ve fiyat konusunda net bisi soylediler mi?
  • Nedense bu 780 benimde ilgimi çekiyor kompak yapısı hoşuma gidiyor (TT kasada kullanınıyorum Arnor+ dedikleri gibi üstü açılınca bayagı hoş & fonksiyonel olur) bu sisteme ikinci bir radyatör taksak pompası sorun yaratırmı?
  • Hayir ama ikinci radyatore gerek yok sadece cpu icin bunu kullanirsiniz birde PW 850 I modelinden alip onuda kasanin altina monte edip diger parcalarida bununla sogutursunuz tabi birazcik masrafli olur.Ama 780 nin pompasi 500 luk oldugu icin fazladan bir tane 12 radyator ve gpu yuda sogutabilir bence.
  • Cevap için teşekkürler killnOd sadece cpu yu soğutmayı düşünüyorum.Gerçi okuduğum testlerde beni biraz korkutuyor(TT Big water ile ilgili) zira şu an görece sessiz ve iyi bir soğutmam var Q6600 (3 ghz nin biraz üstünde stok voltaj ile) Thermalright ultra 120 extreme vb (Sessiz Noctualar) işlemci web vs normal kullanımda 36-37c civarında.Yüktede en sıcak günde dahil 44-45 i geçmedi.Not :Bunlar core sıcaklıkları cpu bildiğiniz gibi bios altında daha soğuk görünüyor.
    Yani su sğutma yapayım derken 780 ile 'geriye' gitmiyeyim korkusu oluştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Nedense bu 780 benimde ilgimi çekiyor kompak yapısı hoşuma gidiyor (TT kasada kullanınıyorum Arnor+ dedikleri gibi üstü açılınca bayagı hoş & fonksiyonel olur) bu sisteme ikinci bir radyatör taksak pompası sorun yaratırmı?

ilginçtir P500 ü (780e deki pompa) modlayarak Laing D5 basınc performansı alabiliyorlar ayrıntılı bilgiye XS forumlarında bulabilirsiniz..
  • Urun vektronun sitesinde yaklasik 10 gundur gozukuyor ama hala satan yer yok kesin olarak bu urun geldimi geldiyse satisina ne zaman baslanacak bilgisi olan kimse varmi acaba?

http://www.vektron.com.tr/tr/detay.asp?id=301
  • Arkadaşlar 780E satılıyor türkiyede pm atabilirsiniz isterseniz
  • pm e gerek yok ben googleden ve teknofiyattan bulamadim nerede ve kaca satiliyor?
  • arkadaşlar sanal marketim de satılan big water 780i var.. 780e ile 780i arasında fark nedir?
  • Arkadaşlar soğutma işine yeini giriyorum. Su soğutma olarak yeni başlayanlara ne önerirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3gpabko

arkadaşlar sanal marketim de satılan big water 780i var.. 780e ile 780i arasında fark nedir?

e li olan esa sertifikalı olan model galiba
  • sevgili arkadaşlar farklı bi arama yaparken bu konuya rastladım ve yardımcı olmak istedim. ben ankarada 760 i aldım ve kullanıyorum. ama sakın performans sormayın. ne ile olursa olsun bu 760 dan tat almadım. phenom 9600be de denedim ısıyı 48 derecenin altına düşüremedim. işlemci %25 oc durumundaydı.
    şu anda rampage formula uzerinde q9550 kullanmaktayım. 2 sorunla karsı karsıyayım.
    1. hava sogutmayla bile insanlar 45 derecelerde % 20 oc li kullanırken ben 3.84ghz de 69 derecenin altına düşüremedim.
    2. thermaltake ve asus saolsun oturup bu sistemi nasıl mahfederiz diye urasmıslar. anakartın üzerindeki sb ve nb soğutucuları işlemci bloğunun tam oturmasına müsade etmiyor ve bu yüzden tam bi soğutma elde edemiyorsunuz. amd için yaptıkları en uctaki kulakcıklar soğutuculara takılıp kalıyor..

isteyen olursa bana özel mesajdan ulaşsınlar. yardımcı omaya calısırım.

bu arada sahibinden de de ürünüm şu anda satılık bende daha profesyonel bi soğutma aramaktayım. bu pro850 hakkında ne bilgi var. bana acıklarmısınız. yoksa arkadasımın kullandığı ve cok memnun olduğu bw735 alacağım.

• big water almanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.