Şimdi Ara

THERMALTAKE ARMOR MOD DEWAM EDİYOR PSU İÇİ YARDIM LÜTFEEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: datox

Arkadaşlar 0.75 kalınlığında bakır kablo bulursanız uzatmalar için uygun olur.
    Elektrikçilerde var veya Koçtaşta falanda var.

Haklısın aynı stilde aynı renkte bir kablo bulabilrsem uzatacağım ama tabi göze çarpmamalı veya ek üzerinden kabloları flexi ile kaplıcam uv yeşil flexi ile daha güzel olur zannedersem
  • Bekliyoruz..
  • o feel i napıcan satacaksan kaca satacan haberimiz musteri buluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: akakivanc

o feel i napıcan satacaksan kaca satacan haberimiz musteri buluruz

çoktan sattım adamım benim kasaya hayran bir arkadaş vardı ona 60 ytlye sattım :D:D
  • emmoo bişe sorcam benim kasayı bilirsin belki atrix giri önceden mod yapmıştım.Ama pek beğenilmedi.
    Acemiydim ozaman.

Şimdi yeni mod yapıcam aynı kasaya kasa dışını siyah yapıcam.İçi gri kalacak.plexiyi değiştiricem.Bİde Fanların hepsini değiştirip tek renk yapıcam.Siyah kasaya bu fanlar gidermi

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACR-BF4661

bU fan Uv ledli uv fan şimdi bundan 3 yada 4 tane taksam. uv ışık almama gerek yok dimi.Uv ide kablosu ve uv sata kablosu var.Bunlarada faydası olurmu ledlerin?

ha bide Ati hd3850 kırmızı soğutuculu ekran kartı alcam.Oyüzden kırmızı uv ledli fanı tercih ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

emmoo bişe sorcam benim kasayı bilirsin belki atrix giri önceden mod yapmıştım.Ama pek beğenilmedi.
    Acemiydim ozaman.

Şimdi yeni mod yapıcam aynı kasaya kasa dışını siyah yapıcam.İçi gri kalacak.plexiyi değiştiricem.Bİde Fanların hepsini değiştirip tek renk yapıcam.Siyah kasaya bu fanlar gidermi

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACR-BF4661

bU fan Uv ledli uv fan şimdi bundan 3 yada 4 tane taksam. uv ışık almama gerek yok dimi.Uv ide kablosu ve uv sata kablosu var.Bunlarada faydası olurmu ledlerin?

ha bide Ati hd3850 kırmızı soğutuculu ekran kartı alcam.Oyüzden kırmızı uv ledli fanı tercih ediyorum.

Eweet hatırladım gri ile yeşil ok şimdi daha iyi hatırladım fan seçimi güzel ama bence kasanın içine uv mavi ile boya yap daha güzel duracağından eminim gri denemeni tavsiye etmem çok çirkin olacağından eminim ya sihay yada mavi boyamanı ısrarla öneriririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 4 Eylül 2008; 18:48:50 >

• BOYAYI BEN BECEREMEM YA :(
  • kASANIN İÇİNE RENKLİ FOLYO KAPLASAM OLURMU?
  • quote:

kASANIN İÇİNE RENKLİ FOLYO KAPLASAM OLURMU?

Güzel fikir,ancak güzel işcilik gerekdirecekdir
  • evet öle yapabilirim.Turuncu yapsam iyi olur.Dışı siyah yapıcam nasıl. Emmoo nun eski feeli güzeldi Onun gibi olur.

Ama fan lar sırıtırmı turuncu siyahta?
  • folyo ince işcilik ister,ve ısı sorunu yaratabilir,
    neden boya tercih eymiyorsun,çok daha az uraşırsın
  • boyayı becerebilsem yaparımda pek becerceğimi zannetmem.Kasayı eski halinde beter olur
  • Isı sorunu kafamı karıştırdı iyice.
  • folyo kasayı boğacakdır bence
    boya çok daha kolay olur,emin ol
  • quote:

kASANIN İÇİNE RENKLİ FOLYO KAPLASAM OLURMU?

kesinlikle çingen işi gibi olur :DD
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

folyo kasayı boğacakdır bence
    boya çok daha kolay olur,emin ol

Kesinlikle katılıyorum boyama çok kolay gerçekten önemli olan boyayı akıtmadan zemin üzerine uygulamak bunun içinde 30 cm den fazla yaklaştırma sprey boyayı uygulayacağın yere bende ilk olarak feelde yapmıştım boya işini bence yaparsın biraz kendine güven olmasa bile zımparala yeniden yap olana kadar dene bunu sana güveniyoruz

• takipteyim sonucu merakla bekliyorum
  • KAsa yı komple boşaltmam mı gerekiyor.şöyle yapsam.anakarta gazeteyle sarıp bantlıyım.Çıkan parçaları çıkartıp boyayayım.Çıkmayan ları ise kasa üzerinde boyasam. Nasıl olur sizce.
  • hadi kolay gelsin
  • quote:

KAsa yı komple boşaltmam mı gerekiyor.şöyle yapsam.anakarta gazeteyle sarıp bantlıyım.Çıkan parçaları çıkartıp boyayayım.Çıkmayan ları ise kasa üzerinde boyasam. Nasıl olur sizce.

Bence berbat olur tamamen çıkarman lazım sadece iskeleti kalması lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.