Şimdi Ara

THERMALTAKE ARMOR MOD DEWAM EDİYOR PSU İÇİ YARDIM LÜTFEEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ata326

hadi kolay gelsin

Tşk ederim arkadaşlar ama daha başlayamadım tam olarak zaman sıkıntım var biraz ondan olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

hadi kolay gelsin

Tşk ederim arkadaşlar ama daha başlayamadım tam olarak zaman sıkıntım var biraz ondan olsa gerek

bi başladınmı gerisi gelir zaten dostum güzel olcak gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: adnn

quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

hadi kolay gelsin

bi başladınmı gerisi gelir zaten dostum güzel olcak gibi

İnşallah bi başlayabilseydim içini felan boyattıracam onun için komple kasayı sökmem gerekiyor sonra astar boya sonra siyah mat boya ile boyucam onun için biraz yani 1 hafta gibi bir süreye ihtiyacım var kat kat atıcam boyayı çünki daha sonra boyada dökülmeler yaşanıyor ve ayrıca 2 tane 12 cm uv mavi fan eksiğim var acryan arıyorum firebal de var ama stokta yok 1 ay sonra stokta olacağını sölediler onlarıda alırsam 1 ay sonra tam olarak bitmiş olacak kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 4 Eylül 2008; 22:30:09 >

• arkadaşım ben hemen hemen 1 aydır armor+ kullanıyorum gerçekten verilen parayı hakediyor, çok memnunum ama sadece bir konuda sıkıntım var böyle devasa bir kasaya ufakta olsa 4 tane tekerlek koyabilirlerdi kasayı yerinden oynatmak gerçekten zor oluyor bide psu high power olunca dahada ağırlaşıyo :D

güle güle kullanmanı dilerim.
  • anakart nede büyükmüş öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

anakart nede büyükmüş öyle

yoo,büyük durmuyor bence
  • Emmoo adamım hayırlı olsun armor almışsın ne zaman mod'lamaya başlıyosun istersen biraz bekle bende cosmos s i mod layım beraber verelim siteye
  • çalışmalarının devamını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Charge_Speed

Emmoo adamım hayırlı olsun armor almışsın ne zaman mod'lamaya başlıyosun istersen biraz bekle bende cosmos s i mod layım beraber verelim siteye

Adamım sen çok geç kaldın
  • Sese duyarlilari kasanin altina koy bence..

Ayrica 3tekerlekliden inip ata binmek nasil bi duygu?
    Ben feel den armora gecince cok iyi hissetmistim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

Sese duyarlilari kasanin altina koy bence..

Ayrica 3tekerlekliden inip ata binmek nasil bi duygu?
    Ben feel den armora gecince cok iyi hissetmistim

Ewet arada dağlar kadar fark var hem büyük hemde çook kaliteli bir kasa bende öyle düşündüm altına koyacağım
  • iyi günlerde kulan bende ilk başta modlamaya kıyamazdım ama bi kere bulaştık artık ne olursa olsun oluyo bundan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

KAsa yı komple boşaltmam mı gerekiyor.şöyle yapsam.anakarta gazeteyle sarıp bantlıyım.Çıkan parçaları çıkartıp boyayayım.Çıkmayan ları ise kasa üzerinde boyasam. Nasıl olur sizce.

istrsen sökme,ama anakarta yazık olur,(kasayada)

dostm çocukken hiç lego oynamadın mı,onun büykce uyarlanmışı,sadece lego parçaları biraz pahalı

dert etme bu kadar,hiç sorun olmıyacak,dene görürsün
    sadece sökdüğün parçalara dikkat et,anakartın altındaki ayakları da sökmene gerek yok,
    power kablıları zorlamışdı biraz,o da ya anakartın üzerinde yazıyordur,yada kitapcığında
    (arkadaşın konusu kirlendi sankisen en güzeli ayrı konu aç=))

• bence bu güzel kasayı orjinal kullan yazık etme
  • Evet konu kirlendi bir şey sorcaktım o yüzden konu açmadım ama soru büyüdü'de büyüdü.

Yinede özür dilerim.

Bu arada emmoo modunuda bekliyoruz.
  • hadi bakalım hayırlısı bu pc modding işi gerçekten süpermiş bende bi mod yapıcam bu gidişle kasa hazır
  • quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

Evet konu kirlendi bir şey sorcaktım o yüzden konu açmadım ama soru büyüdü'de büyüdü.

Yinede özür dilerim.

Bu arada emmoo modunuda bekliyoruz.

Yok arkadşlar burada her şeyi tartışabiliriz siyaset meydanı gibi oldu hazırlıklar yapıyorum 2 tane 12 cm uv fan eksiğim vardı onlarda tamamladım geliyor yolda her şey tmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: nvidia23

bence bu güzel kasayı orjinal kullan yazık etme

Yazık etmesem hiç almazdım ama fazla hırpalamayacağım kıyamıyorum çünki
  • bencede kıyma zaten,yazık olur
  • hadi aslanım emmoo aldın sonunda kasayı şimdiden görebiliyorum kasanın modlu halini
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.