Şimdi Ara

Thermaltake Big Typhoon arıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat onemli degil ama şunu farkettim ki benim işlemciye uymuyor si120, o yüzden alım işlemi iptal oldu. thermaltake alacağım anlaşılan, yada paraya kıyıp yeni baştan sistem kuracağım.
  • Sanırım 1-2 haftaya kadar gelmesi lazım Türkiye'ye.
    Ya benim gibi yurtdışından sipariş verebilirsin..
    Ben bekliyorum kısmetse..
  • O/C yapmayacak yada ciddi şekilde O/C yapmayacak arkadaşların o kadar paralar harcayıp big typoon / ninja / 9500 / SI120 gibi soğutuculara o kadar para dökmelerine gerek yok ki. Bunların performansları iyi fakat belli bir yüklenmeden sonra farkları ortaya çıkıyor. Birde ağırlar. Hepsi ortalama 800 gr civarlarında. Yani öyle kap bilgisayarı götür istediğin yere tarzı soğutucular değil. Bilgisayarın yerini değiştirirken bile dikkatli olunmalı. Bu pahalıların yerine KDV dahil 55 YTL civarı bir ürün tavsiye ederim sizlere Arctic cooler Freezer 64 PRO. Pasif+Fan soğutma birleştirilmiş ve inanılmaz derecede sessiz ve performanslı. Günlük kullanımda ben bu soğutucuyu kullanıyorum işlemcim yanıyor diyen dünyada bir tane bilşe adam yok. (bunu ciddi söylüyorum birara araştırmıştım.
    Bu arada ninja ile ilgilenenlere duyrulur ayın 20 sine sonra ürün yine geliyor. Fakat gene kısıtlı sayıda geleceği için ön sipariş verenlerden diğerlerine kalır mı bilemmem.

• benimde ihtiyacım var ona ya ama yokki 1 aydır arıyom yok

bide Thermaltake Beetle almayı düşünüyorum sizce onasıl
  • Benim Big Typhoon geldi dün..
    Harbi güzel soğutucu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

Benim Big Typhoon geldi dün..
    Harbi güzel soğutucu...

dünmü ? bu ürünün ay sonundan önce gelmiyeceğini sanıyordum...
    nerden ve kaça aldınız
  • quote:

Benim Big Typhoon geldi dün..
    Harbi güzel soğutucu...

nerden spariş vermiştin arkadaş
  • quote:

Sanırım 1-2 haftaya kadar gelmesi lazım Türkiye'ye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smartcard

quote:

Sanırım 1-2 haftaya kadar gelmesi lazım Türkiye'ye.

sanırım yurtdışından hangi siteden aldığını soruyor.
  • Ben yurtdışından aldım. EBAY
    Almanya'dan geldi ürün. 10günde falan geldi...Toplam 90ytl falan tuttu her şey dahil. Burdaki fiyatı da 80ytl sanırım..
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6857356274&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&rd=1 (Bu adamdan aldım ben, preiscompany diye)
    Adamın elinde 47 tane daha var...DHL ile gönderiyor kargoyu 27$ kargo.İşte 10 günde geldi kapıya direk. 5-6 $ aha ucuz kargo seçeneği daha var adamın ama bayağı uzun sürüyor.. Adamla önce bi kouşmak lazım..Güvenilir bi yer alabilirsiniz bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 9 Nisan 2006; 8:32:05 >

• bende ordan bakıyodum almayıda düşünüyodum sen 90na almışsın gelicekse buraya ben biraz daha beklicem
  • Almanyadan siparişimi verdim, hevesle bekliyorum aleti. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
    Sevgiler&Saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahitkoksal

Almanyadan siparişimi verdim, hevesle bekliyorum aleti. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
    Sevgiler&Saygılar....

Hadi hayırlı olsun..Benim aldığım yerden mi aldınız siz de??
    Sanırım evet çünkü 46tane kalmış artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbasol1981 -- 11 Nisan 2006; 2:24:38 >
  • evet aynı satıcıya sipariş verdim :)) dediğiniz gibi güvenilir bir yer yere benziyor zaten siz de sorunsuz şekilde teslim almışsınız. bundan sonraki gelişmeleri de buraya yazacağım. görüşmek üzere...
  • ben bugün kadiköy yazıcı oglu işhanına sordum 1 hafta sonra elimiz de olur dedi ama alacaklara bildirilir
  • 2 aydır 1 hafta sonra elimizde olacak diyorlar, yeterince dinledim. asıl 1 hafta sonra benim elimde olacak, varsın alman kazansın. (yazık)
  • valla ben server makınemde kullanıyorum cok menunum almak isteyen ler mujde ay sonu vatan bilgisayara geliyormuş beyler
  • quote:

2 aydır 1 hafta sonra elimizde olacak diyorlar, yeterince dinledim. asıl 1 hafta sonra benim elimde olacak, varsın alman kazansın. (yazık)

aynen aptal firma dolu bu kadar aranan ürünü getirmiyorlar böğle bi zeka özürlüğü görmemiştim hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

quote:

2 aydır 1 hafta sonra elimizde olacak diyorlar, yeterince dinledim. asıl 1 hafta sonra benim elimde olacak, varsın alman kazansın. (yazık)

aynen aptal firma dolu bu kadar aranan ürünü getirmiyorlar böğle bi zeka özürlüğü görmemiştim hayırlı olsun

bu kadar aranan urunu neden getırmek ıstemesınler arkadaslar herkes para kazanmak ıster .Buyuk ıhtımalde gumrukte sorun lar oluyordur burası Turkıye soylenecek soz yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hephasto

xp 120 de birçok kişinin kullandığı ve memnun kaldığı bir ürün. yalnız fiyatının daha pahalı olduğunu hesaba katmak gerek. ürün fansız haliyle bile big typhoon dan pahalı.

geçen gün aldım ve aslında 3 ürün arasında kalmıştım...Zalman 7700, Zalman 9500 ve XP120..şu an kullanıyorum gerçekten süper bir soğutucu ...

Fansız olması bana göre artısı üzerindeki fana bağımlı kalmıyorsunuz...Ben üzerinden TT 12 Cm fan kullanıyorum ve hem athlon 3000+ venice hemde opteron 146 default değerlerde 25-26 derecede...Yüklü halde maksimum 30-31 derece bence mükemmel...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.