Şimdi Ara

THERMALTAKE GÖNÜLLÜ İNCELEME YAPACAK ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BU KASANIN İNCELEMESİNİ BEYAZBÜYÜ YAPMALI,BENDEN SÖYLEMESİ BEYAZBÜYÜ RC690 NIN İNCELEMESİNİ YAPTI;KASA TÜRKİYEDE KALMADIBEYAZBÜYÜ HOCAM YAP ŞU KASANIN İNCELEMESİNİ DE KASA GÖRELİM VALLA RC 690 I ATMAYA HAZIRIM

• @myd

hocam kızmada senin biraz post kasman lazım inceleme yapmak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

BU KASANIN İNCELEMESİNİ BEYAZBÜYÜ YAPMALI,BENDEN SÖYLEMESİ BEYAZBÜYÜ RC690 NIN İNCELEMESİNİ YAPTI;KASA TÜRKİYEDE KALMADIBEYAZBÜYÜ HOCAM YAP ŞU KASANIN İNCELEMESİNİ DE KASA GÖRELİM VALLA RC 690 I ATMAYA HAZIRIM

Üstadım bundan yaklaşık 6 ay öncesi Thermaltake Armor Black kasam vardı yaklaşık 1,5-2 sene yalan olmasın kullandım o kadar memnundum ki anlatamam, herkesin CM Stacker önerdiği dönemde satın almıştım ve daha sonra satıp CM RC-690 aldım biliyorsunuz.

Bu kasanın incelemesini forumumuz editörleri yapacaklardır, ama böyle güzel bir kasayı incelemek isterdim doğrusu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• vallaha inceleme yapmak oyle kolay birsey degil

tatmin edici seyler alamayacaksam girmem bu ise

bir ekran karti incelemesi yaptim 2 gunumu net 24 saatimi aldi

hemde karsiliksiz yaptiydim

konum burada isteyenler bakabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_18515791/tm.htm
  • Firma yetkililerinin doğrudan başlık açıp reklam yapmalarını hiç doğru bulmuyorum. Bence konunun yeri burası değil, reklam başlığı açılırsa o başka tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 29 Aralık 2007; 0:29:39 >
  • TT kullanıcısıyım ama ucundan
    TT mambo sahibiyim,pek incelenecek yeri yok.Kasa fanı inanılmaz sesli.Artık bir Arcting Cooler 12025 alıp susturacam
  • kasa görünüşü 10 numara
  • başvurular için teşekkürler bize ulaşıp markaya inanan arkadaşlarla teker teker irtibat kurup
    gerekenleri yapacağız.Sanırım 1-2 hafta içinde beraber çalışacağımız arkadaşı belirleriz.

ilginize teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.