Şimdi Ara

Thermaltake Hardcano 13 Alırken Bir Kez Daha Düşünün!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bundan baya bi zaman önce Hardcano 12 almıştım dijital centerdan.Zaten bi onlar getirtiodu aldığım zaman sanırım herneyse baya bi zaman kullandıktan sonra cihaz kendi kendine sapıtmaya başladı ekran donuyo tuşlar işlevini yerine getirmiyo fanları kontrol edemio.Durumu dijital centera bildirdim getirin bakalım dediler götürdüm baktılar yapılacak bir şey yok tamiri mümkün olmadığı için yenisini vericez dediler peki dedim ama artık hardcano 12 nin üretilmediğini onun yerine az bi fiyat farkı ile hardcano 13 verebileceklerini belirttiler benimde işime gelmişti zaten hardcano 13 çok daha gelişmiş iyi özellikelre sahip bi alettir diye hemen aradaki farkı verip aldım.Bilenler bilir aleti ayrıca üzerinde card reader özelliğide bulunuyo ekran ışıkları değişiyo alarm dereceleri ayarlanabilio vs. gibi özellikeri var.Aradan yine zaman geçti aynı durum bu sefer hardcano 13 tede başıma geldi tuşlar işlevini yerine getirmiyo ekranı kafasına göre renk değiştiriyo veya açıldığında fanları çalıştırmıyo yine durumu bildirdim götürdüm incelediler saolsunlar yine yenisi ile değişim yaptılar.İşin komik tarafı bu olay 3 defa daha tekrar etti bozulma ve değişim olayı.Her seferinde sıfır kutu alıyorum montajlıyorum yine aynı sorunlar.Sistem özelliklerim imzamda yazıyo ve bu sistemde sadece kasamdaki 2 tane 12 cmlik fanı kontrol ediyorum.Ses yapan bi onlar var diye.4 fan bağlamıyorum bile 2 fan 2 ısı sensörü hepsi bu.En sonunda teknik servisteki yetkili kişi kasanızıda bi alıp buraya getirirseniz inceleyelim dediler eyvallah dedim atladım gittim centera baktı adam şöyle bi kasa düzenimi kablo toplamamdaki özeni görünce şaşırdı zaten ilk başta :) herneyse konumuza dönelim söylediğine göre thermaltakeden yapılan yazılı açıklamada eğer power çıkışında düzensiz voltaj olursa hardcano larda bu tip arızaların olabileceğini belirtmişler.Sistemi çalıştırıp dijital avometre ile power çıkışlarına baktı 12 volt hattı tam 12.0 veriyodu 5 volt hattıda 5.1 yani normal sınırlar içerisindeydi voltajlar.Fanlar zaten thermaltake tsunami dream serisi kasaların içinde gelen kendi 12cmlik fanları başka bi fanda değil.ilk defa sizde böyle birşey başımıza geliyo dedi adam bundan öncede bir kaç değişim yaptım ama sizdeki gibi aynı arızadan çok nadir geldi diye belirtti ya hiç çalışmamış ya tuşları kontrol etmiyormuş bendeki arıza gibi 3 defa üst üste tekrar edilen görülmemiş.Sistemimdede bir hata veya arızaya yol açabilecek birşey bulunamayınca bende de artık hardcanoya güven kalmayınca ben tamda artık başka marka bir fan controller istiyorum demeye kalmadan kendisi size başka marka bi fan controller verelim dedi ve yerine aynı paraya denk gelen (tabi geçmişte ilk verdiğim para yoksa şu anda indirimde bu hardcanolar) cooler master cool drive 6 verdi hem hdd soutma hem fan controller bi arada çokta şık bi ürün sıfır kutu alarak yine ayrıldım ordan 4 gün oldu herhangi bi sorun çıkmadı ve aletin gerçekten çok daha güzel özellikleri var bence en önemlisi bi kere fanları sıfırlayana kadar kapatabilmesi geniş alarm ayarlama imkanı hdd transfer hızı bilgiler ve daha sayamayacağım bir sürü güzel özellik belki buraya daha yazmam erken ama şu an için çok memnunum sadece bunu belirtmek isterim.Gelelim sadede sizde eğer fan controller alacaksanız ve bu thermaltake ise bir kere daha düşünmenizi tavisye ederim benim başımdan böyle bi olay geçti belki bi istisnayım yada bi seri mal sorunlu geldi ellerine dc nin bilemiyorum herkesin bilgisine sağlıcakla kalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 3 Ekim 2005, 0:18:28 >

• Güç kaynağınız DC deki prize takılı olarak normal akım değerlerini veriyor olabilir, ancak evinizde kullandığınız prizdeki dalgalanmalar cihaza olduğu gibi yansıyorsa, diğer bir deyişle prizle donanım bileşenleri arasında fitre görevi yapacak bir eleman yoksa bu durum başınıza gelebilir.
  • Evet gerçekten üzücü bir durum. Defalarca gidip gelmek insanın gerçekten sinirlerini yıpratıyor. Bide bu zamansızlıkta

quote:

Orjinalden alıntı: TorN@do

Evet arkadaşlar bundan baya bi zaman önce Hardcano 12 almıştım dijital centerdan.Zaten bi onlar getirtiodu aldığım zaman sanırım herneyse baya bi zaman kullandıktan sonra cihaz kendi kendine sapıtmaya başladı ekran donuyo tuşlar işlevini yerine getirmiyo fanları kontrol edemio.Durumu dijital centera bildirdim getirin bakalım dediler götürdüm baktılar yapılacak bir şey yok tamiri mümkün olmadığı için yenisini vericez dediler peki dedim ama artık hardcano 12 nin üretilmediğini onun yerine az bi fiyat farkı ile hardcano 13 verebileceklerini belirttiler benimde işime gelmişti zaten hardcano 13 çok daha gelişmiş iyi özellikelre sahip bi alettir diye hemen aradaki farkı verip aldım.Bilenler bilir aleti ayrıca üzerinde card reader özelliğide bulunuyo ekran ışıkları değişiyo alarm dereceleri ayarlanabilio vs. gibi özellikeri var.Aradan yine zaman geçti aynı durum bu sefer hardcano 13 tede başıma geldi tuşlar işlevini yerine getirmiyo ekranı kafasına göre renk değiştiriyo veya açıldığında fanları çalıştırmıyo yine durumu bildirdim götürdüm incelediler saolsunlar yine yenisi ile değişim yaptılar.İşin komik tarafı bu olay 3 defa daha tekrar etti bozulma ve değişim olayı.Her seferinde sıfır kutu alıyorum montajlıyorum yine aynı sorunlar.Sistem özelliklerim imzamda yazıyo ve bu sistemde sadece kasamdaki 2 tane 12 cmlik fanı kontrol ediyorum.Ses yapan bi onlar var diye.4 fan bağlamıyorum bile 2 fan 2 ısı sensörü hepsi bu.En sonunda teknik servisteki yetkili kişi kasanızıda bi alıp buraya getirirseniz inceleyelim dediler eyvallah dedim atladım gittim centera baktı adam şöyle bi kasa düzenimi kablo toplamamdaki özeni görünce şaşırdı zaten ilk başta :) herneyse konumuza dönelim söylediğine göre thermaltakeden yapılan yazılı açıklamada eğer power çıkışında düzensiz voltaj olursa hardcano larda bu tip arızaların olabileceğini belirtmişler.Sistemi çalıştırıp dijital avometre ile power çıkışlarına baktı 12 volt hattı tam 12.0 veriyodu 5 volt hattıda 5.1 yani normal sınırlar içerisindeydi voltajlar.Fanlar zaten thermaltake tsunami dream serisi kasaların içinde gelen kendi 12cmlik fanları başka bi fanda değil.ilk defa sizde böyle birşey başımıza geliyo dedi adam bundan öncede bir kaç değişim yaptım ama sizdeki gibi aynı arızadan çok nadir geldi diye belirtti ya hiç çalışmamış ya tuşları kontrol etmiyormuş bendeki arıza gibi 3 defa üst üste tekrar edilen görülmemiş.Sistemimdede bir hata veya arızaya yol açabilecek birşey bulunamayınca bende de artık hardcanoya güven kalmayınca ben tamda artık başka marka bir fan controller istiyorum demeye kalmadan kendisi size başka marka bi fan controller verelim dedi ve yerine aynı paraya denk gelen (tabi geçmişte ilk verdiğim para yoksa şu anda indirimde bu hardcanolar) cooler master cool drive 6 verdi hem hdd soutma hem fan controller bi arada çokta şık bi ürün sıfır kutu alarak yine ayrıldım ordan 4 gün oldu herhangi bi sorun çıkmadı ve aletin gerçekten çok daha güzel özellikleri var bence en önemlisi bi kere fanları sıfırlayana kadar kapatabilmesi geniş alarm ayarlama imkanı hdd transfer hızı bilgiler ve daha sayamayacağım bir sürü güzel özellik belki buraya daha yazmam erken ama şu an için çok memnunum sadece bunu belirtmek isterim.Gelelim sadede sizde eğer fan controller alacaksanız ve bu thermaltake ise bir kere daha düşünmenizi tavisye ederim benim başımdan böyle bi olay geçti belki bi istisnayım yada bi seri mal sorunlu geldi ellerine dc nin bilemiyorum herkesin bilgisine sağlıcakla kalın...

• Her şey bir yana Dijitalcenter ekibini tebrik etmek lazım... ard arda olan bir sorunda kullanıcı hatası diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışmamışlar
  • Evimdede regüleli ups kullanıyorum böyle birşey olması zor gibime geliyor bu yüzden.Taganda okadar kötü bi psu değil diye düşünüyorum içinde filtremeleri vardır muhtemelen.Ama hardcano bozulacak kadar dalgalanma olsa diğer bileşenleriminde etkilenmesi gerekir diye düşünüyorum birde çünkü anakartın veya hdd ekran kartı gibi bileşenler bu konuda daha hassas olurlar bi fan kontrol ünitesine göre....
  • Valla 1 ay sonra performans testini verebilirim. Kasada 12 tane fan olacak.. Bunlardan 8 tanesini cooldrivelar geri kalanlarıda hardcano idare edecek. Bi problem yaşarsam bildiririm. Bendeki güç kaynağı ve psu da fena değil bi bakalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.