Geçtiğimiz ay bir bilgisayar topladım standart olarak çok stabil çalışan bir cihaz oldu.
AMD x6 1055T ASUS M4A89GT PRO G.SKILL Ripjaws 2x2GB 1333MHZ Thermalte ISGC-300 ve Dark Falcon OCZ600W 4 Fanlı Kasa
gibi parçalardan oluşuyor standart olarak cihaz 35derece civarında çalışıyor fakat Prime95 ile cihazı test etmeye kalktığımda işlemci sıcaklığı 65-70 derece arasında geziyor. Az biraz overclock deniyim dedim bu değerleri standarta alınca hevesim kaçtı açıkcası sizce sebep ne olabilir acaba ? Fan (1150Rpm civarında çalışıyor)
arkadaşlar yardımcı olacak birileri yok mu acaba ?
soğutucu iyi yerleşmemiştir macunu az sürdüysen ve çok bastırdıysan kenarlardan çıkmış olabilir çok sürdüysende ısı alışverişi az olur bi bak derim
maalesef ısgc fanı şık sessiz ama o kadar etkili değil @Bilgi meraklısının dediklerini yaptıktan sonra başka bir fanla nedemeni öneririm ama şöyle sağlam bir fan olsun fark görürsün mutlaka
benim bildiğim 1055t nin max sıcaklık değeri 45 di ama hatta titan amanda ile biz 16 derecede calıştırdık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme