Ürünü bugun siparis gectim bende aynı sorundan muzdaribim, kendi orj fanı önce ses yaptı sonra tek tırnagını kopardı. Baska ürünler bakıyordum ara ara ama(1 senedir böyleydi içime doğdu herhalde bir daha bakim dedim) sayenizde sizin linklediğiniz ürünü tesadufen gordum ve aldım iyide oldu teşekkürler.. Ürün elime geçince 2 satır yorum eklerim
Ürünü bugun siparis gectim bende aynı sorundan muzdaribim, kendi orj fanı önce ses yaptı sonra tek tırnagını kopardı. Baska ürünler bakıyordum ara ara ama(1 senedir böyleydi içime doğdu herhalde bir daha bakim dedim) sayenizde sizin linklediğiniz ürünü tesadufen gordum ve aldım iyide oldu teşekkürler.. Ürün elime geçince 2 satır yorum eklerim
hocam benim fan yine tırtladı, dönüp dolaşırken aynı konuya geldim. aldığın bu fan kasaya uydumu acaba problemsiz kullanabildinmi?
Ben bunu geri iade etmiştim hocam unutmusum geri donmeyi.Fana dikkat etmeden sipariş etmişim 23 değil 21cm mis.Yani fan hiç elime geçmedi
anladım, teşekkürler.
3 sene olmuş nerdeyse hala fansız kullanıyorum bu arada fan kırıldıktan sonra garanti ilgilenmiyor tt forumlarında da kırılmadan başvuranlara yeni fan vermişler neyse artık yeni kasa falan alırım ama tt bir daha almam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme