Şimdi Ara

Thermaltake Kasaya 23 Cm Fan Önerisi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bİraz hort olacak ama aynı kasada aynı sorunu yaşıyorum.KAsa fanı kendine sürterek kırıldı.23 e 23 bir fan önerisi istiyorum acilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

@sniper83us

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32422_THERMALTAKE__AF0047___230_mm_Mavi_Ledli_Kasa_Fani.html

Ürünü bugun siparis gectim bende aynı sorundan muzdaribim, kendi orj fanı önce ses yaptı sonra tek tırnagını kopardı.
    Baska ürünler bakıyordum ara ara ama(1 senedir böyleydi içime doğdu herhalde bir daha bakim dedim) sayenizde sizin linklediğiniz ürünü tesadufen gordum ve aldım iyide oldu teşekkürler..
    Ürün elime geçince 2 satır yorum eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

@sniper83us

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32422_THERMALTAKE__AF0047___230_mm_Mavi_Ledli_Kasa_Fani.html

Ürünü bugun siparis gectim bende aynı sorundan muzdaribim, kendi orj fanı önce ses yaptı sonra tek tırnagını kopardı.
    Baska ürünler bakıyordum ara ara ama(1 senedir böyleydi içime doğdu herhalde bir daha bakim dedim) sayenizde sizin linklediğiniz ürünü tesadufen gordum ve aldım iyide oldu teşekkürler..
    Ürün elime geçince 2 satır yorum eklerim

hocam benim fan yine tırtladı, dönüp dolaşırken aynı konuya geldim. aldığın bu fan kasaya uydumu acaba problemsiz kullanabildinmi?

• Ben bunu geri iade etmiştim hocam unutmusum geri donmeyi.Fana dikkat etmeden sipariş etmişim 23 değil 21cm mis.Yani fan hiç elime geçmedi
  • anladım, teşekkürler.
  • 3 sene olmuş nerdeyse hala fansız kullanıyorum
    bu arada fan kırıldıktan sonra garanti ilgilenmiyor
    tt forumlarında da kırılmadan başvuranlara yeni fan vermişler
    neyse artık yeni kasa falan alırım ama tt bir daha almam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.