Şimdi Ara

Thermaltake Kasaya 23 Cm Fan Önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thermaltake kasanın üzerindeki 23 cm fanın yaprakları kırıldı onun yerine kaliteli sessiz ve güzel bir fan almayı düşünüyorum.
    Önerilerinizi bekliyorum, Linkte verirseniz güzel olur.

• Uyarmı acaba.
  • uyması gerekir çok kaliteli bir fandır ve sessizdir
    22 cm olmasına bakma sen ama istersen bir araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 12 Eylül 2009; 12:27:21 >
  • bende 23cm var cooler master. gayet sessiz. ilgilenirsen pm at. 700rpm 75cfm ve çok sessiz.
  • O resimdeki kasanın neresinde 23 cm. fan var? ...Bir sorunun cevabı böyle aranmaz ki! Kasa modelini yazsaydınız biraz daha yardımcı olurdunuz size yardım etmeyi düşünenlere! Ama bu halde yardımcı olmaya çalışanlarında kafasını karıştırıyorsunuz!
    Zaten 2 fan var piyasada 23-25 cm. boy fan seviyesinde için, bir 3. markayı hiç duymadım! Ve ikiside önerilmiş size! Coolermaster'in kalitesi Akasa'ya göre çok daha iyidir! Ama kötü haber şu ki bu her iki fan da Thermaltake kasadaki yerlerine tam olmayabilirler! Thermaltake kendi malzemesini kullanır ve başkalarının uymaması içinde birçok malzemesini ufak-tefek farklılıklarla üretir. Bu yüzden mutlaka deneyerek alın hangisini alacaksanız! Aksi taktirde sacta delik açma-plexi kesme gibi işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hatta aldığınızı hiç kullanamayabilirsiniz! Öyle " uyyması gerek, allahüekber" diyenleri de dinlemenizi hiç tavsiye etmem! Akasa fan 17cm. yuva istiyor! İyi şanslar umarım bulursunuz istediğiniz fanı!

• kasa thermaltake v9 vj4000;
    fan en üstte arkada;
    zaten o fandan şikayetçi olan bir çok kişi var ve onlarda fanı kırılmadan önce yeriyle oynayarak düzeltmişler yada yenisiyle değiştirmişler (aslında üretim hatası yapraklar üst ızgaraya temas ediyor 1-2 kişide de değil)
    bende bunu farkettiğimde artık çok geçti fan yaprağı aniden kırıldı !!!(ara sıra ses yapıyordu ama tahmin edemedim) tabi kırılıncada inanmıyorlar durduğu yerde kırıldığına neyse iş böyle yenisi için 45$+kdv dendi varsa önerileriniz bekliyorum...simdilik en uygunu akasa denemedim ama alıcak olsam önce onu denerim şeklen oldukça benzeşiyorlar..(birde ışıksız olanı yokmudur yada bu rahatsız edermi sonuçta fan tepede ve üstü açık!!)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 cm sessiz kasa fanı
    geçen yıl açıldı
    120 mm sessiz fan önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • güncel
  • bu fanı da bence değerlendir hem daha ucuz. 43 tl ye geliyor. http://www.moddshop.com/asp/product/2558/Power-Cooler-22-cm-Mavi-Led-li-Fan

Power Cooler 22 cm Mavi Led'li Fan

Etkin Havalandırma Özelliği
    Isınan sistem ve kasa bileşenlerinin hızlı biçimde soğutulması hem sistem verimliliğiniz hem de perfomansı için olmazsa olmaz koşullardan biridir. Genelde kasaların birçoğunda egzoz fan olarak kullanılan ya da standart güç kaynaklarında kullanılan fanlar hem yetersiz hem de oldukça sesli işlem görmektedirler. Power Cooler gibi bir fan ise bu sorunu tamamen çözmektedir. Size gerekli olan havalandırmayı sessiz bir biçimde sağlar. Fan ister sıcak havayı dışarı atmak için, ister kasa içine soğuk hava üflemek için kullanılabilir. Mavi led içeren power cooler 22 cm dev fan modifikasyon meraklıları için vazgeçilmez bir ürün.

Mavi Işıklı led on/off düğmesi ve fan yönünün ayarlanabileceği düğme içermektedir. Yine fan off konuma üzerindeki düğme sayesinde getirilebilmektedir.

Uyumlu olduğu kasalar: 22 cm fan kullanan tüm kasalar. Özellikle Enermax Chakra Kasa Big Tower

Boyutlar: 22cm
    Ortalama Fan Hızı: 800 RPM +/- %20
    Hava Akımı: 82 CFM
    Güç Tüketimi: 12 V, 0.25 Amp.
    Ses Seviyesi: 18 dba +/- %10
    Ağırlık: 120 g
    Bağlantı Tipi: 4 Pin Moleks
    Garanti Süresi:

2 Yıl

• teşekkürler incelemeye alınmıştır yeni önerileri olanları bekliyorum..
  • güncel
  • peki onerilen fan thermaltake v9 a uyarmı cunki yukarda bahsedildigi gibi firma baska marka fankullanılmasın diye ufak degisiklikler yapmıs olabilir deneyen varmı.bendede aynı problem oldu ust fan kırıldı kullanıcı hatası dediler ve cok yuksek fiyata satabileceklerini soylediler halbuki ızgara yuzunden kırıldı aldıgımdan beri ufak carpmalar vardı fakat pek aldırıs etmedim ve kırıldı neyse sonucta maduruz baska fan onerilerinizi bende bekliyorum
  • uyum sorununu önlemek için yapabileceğimiz tek bir sey var fanı çıkarıp almak istediğimiz yere gidip oradakiyle karşılaştırmak...
  • güncel
  • evet haklısınız ama ya bulundugunuz yerde yoksa.netten siparis vereceksek ozaman hicbir cozum kalmıyor iste
  • up
    v9 black edition 23cm fan lazım
  • ben cıkartıp attım sanada tavsiyem cıkart at orjinaline cok fiyat bictiler.
  • valla ben de bu yan paneli arıyorum bir türlü bulamadım.. bu kasalarla uyumlu: Thermaltake “Soprano Dx, Bach Vx, Armor Jr., Aguila, Tsunami and Soprano

http://forum.donanimhaber.com/m_40445074/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40445074

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 18 Haziran 2010; 22:04:30 >

• İlk başta bu denen kasanın fanı durduk yere kırıldı ise garanti kapsamında mı ithalatçısına baş vurdunmu. bunları sormak isterim. İthalatçısı Vektron elektronik 0-212- 295 05 44 gereksiz yere neden para ödeyeceksinki ithalatçısına başvur. eğer bu dediklerimde sorun yaşıyorsan. yine thermaltake 23 cm lik fanları gelmişwww.e-vektron.com ithalatçının sitesinde var.http://www.e-vektron.com/asp/show_stock.asp?product=AF0047 üründe ellerinde var. mavi ledli . ancak kasanın üzerinde bulunan fan incelemelerime göre 2 cm kalınlığı var. dediğim kasa fanı 2.5 cm sıkıntı yaşarmısın yaşamazmısın bilmiyorum. sanırım olması lazım ama yinede bir kontrol et. yada ithalatçıda yedek parçası vardır yenisi alabilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.