arkadaslar o/c yapmak için guc kaynagımı degiştirmem gerekiyo... yanlız marka konusunda karar veremedim thermaltake butterfly 480w mi yoksa tagan 480w black edition mı?yoksa daha guzel bir supply varmı???
tagan 480w ya da fsp 550w termaltake yanlarına bile yanaşamaz. Aşırı fark var(amper değerleri çok düşük)
quote:
Orijinalden alıntı: ozyoldas
tagan 480w ya da fsp 550w termaltake yanlarına bile yanaşamaz. Aşırı fark var(amper değerleri çok düşük)
antec 550watt
TT almada ne alırsan al diim sana ben....tagan 480 alabilrisn....eger cok etli butlu bir sistem deilse 420watt taganda işini görür...
quote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
antec 550watt
TT almada ne alırsan al diim sana ben....tagan 480 alabilrisn....eger cok etli butlu bir sistem deilse 420watt taganda işini görür...
Alıntıları Göster
TT 410 watlık bir güç kaynağı yanmış insan olarak sana Tagan 420 veya 480 watt tavsiye ediyorum.TT den uzak dur bence
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E36A959EC
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Böyle bi sorumu olur tabiki Tagan..
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi-Knight
Böyle bi sorumu olur tabiki Tagan..
Alıntıları Göster
tt
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
FSP 550 WATT alabilirsin mükemmel bir psu
quote:
Orijinalden alıntı: HYDRA
FSP 550 WATT alabilirsin mükemmel bir psu
Alıntıları Göster
Forumda artık TT nin güç kaynağı üretemediğini bilmeyen yoktur sanırım... Son çıkan 680Watt lık modeli hariç. Sınıfına göre ortalamnın üsttünde bir güç kaynağı ..
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
yahu tt yi komple silin demiyoruzki.sadece güç kaynaklarının iyi olmadığını söylüyoruz.bu arada yoğurttan ağzı yanan bir kullanıcı olarak şu saatten sonra dünyanın en iyi güç kaynağını yapmış ta deseler ben gidip bir tt almam.haa başka ürünler söz konusu ise tartışılr tabi o ayrı.
quote:
Orijinalden alıntı: RedStar
yahu tt yi komple silin demiyoruzki.sadece güç kaynaklarının iyi olmadığını söylüyoruz.bu arada yoğurttan ağzı yanan bir kullanıcı olarak şu saatten sonra dünyanın en iyi güç kaynağını yapmış ta deseler ben gidip bir tt almam.haa başka ürünler söz konusu ise tartışılr tabi o ayrı.
Alıntıları Göster
Tagan 480w
quote:
Orijinalden alıntı: jaydee
Tagan 480w
Alıntıları Göster
Ne taganı yahu hâlâ tagan mı diyonuz? Taganın stress testlerinde arka arkaya 5 adet patladığını sağır sultan duydu be! Tagan çok eski bir teknoloji kullanır..Yeni sistemleri hele hele Dual Sli-Pci hayatta başarılar anında bomba gibi gider..Bana inanmayan tagan fanatikleri baksın tomshardware bu konuda ne diyor..güle güle tagan..
quote:
Orijinalden alıntı: Kudret Bilgisayar
Ne taganı yahu hâlâ tagan mı diyonuz? Taganın stress testlerinde arka arkaya 5 adet patladığını sağır sultan duydu be! Tagan çok eski bir teknoloji kullanır..Yeni sistemleri hele hele Dual Sli-Pci hayatta başarılar anında bomba gibi gider..Bana inanmayan tagan fanatikleri baksın tomshardware bu konuda ne diyor..güle güle tagan..
Alıntıları Göster
tomshardware in taraflı bir site oldugunu cümle alem biliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sadlover
tomshardware in taraflı bir site oldugunu cümle alem biliyor.
Alıntıları Göster
yok artık daha neler abi tek otoritedir toms hardware tagana garezi mi olacak..Zaten ne beklenir ki eski teknoloji hocam dualleri kaldırmaması çok normal ayrıca üzerindeki peak load değerleride gerçek değil anlık peak load da patlıyor arada taraflı dedinde taganlar canlı yayında patladı hatırlatırım sana
quote:
yok artık daha neler abi tek otoritedir toms hardware tagana garezi mi olacak..Zaten ne beklenir ki eski teknoloji hocam dualleri kaldırmaması çok normal ayrıca üzerindeki peak load değerleride gerçek değil anlık peak load da patlıyor arada taraflı dedinde taganlar canlı yayında patladı hatırlatırım sana
Alıntıları Göster
biz boşuna fsp almadık
quote:
kudret bilgisayara Tagan psu satış yetkili bayiliği vermiyorlar anlaşılan moraller bozuk satamadıkları için b.k atıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
quote:
kudret bilgisayara Tagan psu satış yetkili bayiliği vermiyorlar anlaşılan moraller bozuk satamadıkları için b.k atıyorlar
Alıntıları Göster
yok yaw sen tagan yetkili satıcısı mısın? sana ne istediğim yorumu yaparım??? Testi tomshardware yaptı sana ne oluyor?? Aaa tabii unuttum bu forum sevgili dijital center adamları ile dolu yemezler artık koçum yemezler
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
quote:
Alıntıları Göster
walla bende okudum tagan patlak veriyormuş.canlı yayın testlerinde.tagan sorumlulularıda cevapverememiş.
quote:
yok yaw sen tagan yetkili satıcısı mısın? sana ne istediğim yorumu yaparım??? Testi tomshardware yaptı sana ne oluyor?? Aaa tabii unuttum bu forum sevgili dijital center adamları ile dolu yemezler artık koçum yemezler
Alıntıları Göster
Ehhh be baydı bu tagan tartışmasıda artık ya.. Anlamıyorum kardeşi adam iyi der kötü der ya bu ne herkes biranda can hıraş taganı korumaya geçiyor bende Toms hardware testini inceledim taganların eski teknolojide kaldığını eşşek gibi yazmış burada ticaret mi yapılacak kullanıcı mı bilinçlenecek??? Bende Fsp öneriyorum tagan ile bi farkı yok hatta daha iyi gibi ve hesaplı..