Şimdi Ara

THERMALTAKE OYUNCU KILAVYE KULLANAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok beğendim bu oyuncu yeni termaltake'in kılavyesini vatan pcde şuan var stokta
    http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-tts-kb-chp001tk-tt-esports-challenger-pro-oyuncu-klavyesi-turkce/productdetails.aspx?I_ID=52276#divDigerResimler

PAKET İÇERİĞİ:http://www.youtube.com/watch?v=J7V8P-2Gq1I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveyoukib -- 14 Şubat 2011; 15:28:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loveyoukib

çok beğendim bu oyuncu yeni termaltake'in kılavyesini vatan pcde şuan var stokta

google translatedenmi yazıyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

quote:

çok beğendim bu oyuncu yeni termaltake'in kılavyesini vatan pcde şuan var stokta

enter tuşu küçük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

quote:

klavyeye o parayı verenin aklını .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-tts-kb-chp001tk-tt-esports-challenger-pro-oyuncu-klavyesi-turkce/productdetails.aspx?I_ID=52276#divDigerResimler

PAKET İÇERİĞİ:http://www.youtube.com/watch?v=J7V8P-2Gq1I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsis -- 14 Şubat 2011; 15:35:43 >

• 100TL olsa alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

100TL olsa alırdım.
    Işıklandırma çok iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakeTwo

Işıklandırma çok iyi olmuş

Alıntıları Göster
    kılavye ne læ
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeNİnVisOlrm

+1
  • quote:

Kullandığın monitöre o kadar para veren aklını. Ne alaka arkadaşım? Asıl en çok önemsenmesi gereken parçalar klavye ve mouse. Çünkü en çok elimizin altında olan parçalar. Ha kimisi 30 TL'lik klavye ile rahat eder, maks. performansı alır kimisi 200 liralık ile. Mesela şu anda bunun 5'te biri kadar bile param olmasa da imkanım olsa kesinlikle almayı düşünürüm. Lamba açmak yerine klavyenin ışıklandırması bile yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Kullandığın monitöre o kadar para veren aklını. Ne alaka arkadaşım? Asıl en çok önemsenmesi gereken parçalar klavye ve mouse. Çünkü en çok elimizin altında olan parçalar. Ha kimisi 30 TL'lik klavye ile rahat eder, maks. performansı alır kimisi 200 liralık ile. Mesela şu anda bunun 5'te biri kadar bile param olmasa da imkanım olsa kesinlikle almayı düşünürüm. Lamba açmak yerine klavyenin ışıklandırması bile yeter.

Alıntıları Göster
    KILAVYE Nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Aynen katılıyorum mesela bende kaçtane klavye,maus,camera,vb var yeni çıktığında beğenirsem alırım..Kimide ayakkabı,pantolon giysiye para harcar bu işler hobidir hastalıktır kısacası görecelidir.

• üstteki sey ne öle fanmı orda esc tusunun orda duran
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

üstteki sey ne öle fanmı orda esc tusunun orda duran
    Logitech g15 al bunun yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

• quote:

sanırım bluetooth için gerekli olan aparat

Klavye güzelde bence 3-4 saat bilgisayar başında kalan birisi olarak saçma geliyor.Ama eğer bilgisayarla ilgili bir mesleğin varsa sana uygun olacağını düşünürsün.

Eğer sende benim gibi bilgisayar başında 3-4 saat kalıyor ve sadece internette sörf yapmakla uğraşıyorsan hiç düşünme bile o parayla gider bilgisayar için gerekli donanımları yükseltirsin
  • quote:

Fan İşlevi : Oyun oynarken oyuncuyu rahatsız etmeden ellerinin terlemesini önler.
    2x fan girişi : W/A/S/D ve Yukarı/Aşağı/Sağ/Sol tuşlarından hangisi oyunda kullanılacaksa fan da o bölgedeki girişe takılabilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

Fan İşlevi : Oyun oynarken oyuncuyu rahatsız etmeden ellerinin terlemesini önler.
    2x fan girişi : W/A/S/D ve Yukarı/Aşağı/Sağ/Sol tuşlarından hangisi oyunda kullanılacaksa fan da o bölgedeki girişe takılabilmektedir.

Alıntıları Göster
    elim hiç terlemiyorda yüzümüze ayarlayabiliyozmu o fanı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Kruspe

elim hiç terlemiyorda yüzümüze ayarlayabiliyozmu o fanı :D

Alıntıları Göster
    AFEDERSİN NE BOKA YARIYOR?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.