Şimdi Ara

Thermaltake ToughPower 750W vs. Silverstone Olimpia 750W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thermaltake ToughPower 750W - Silverstone Olimpia 750W

Crossfire sistem düşünüyorum. Bu ikisi arasında bir kıyaslama yaparsak:

Hangisi daha sessizdir?
    Hangisinin verimi daha iyidir?
    Hangisi voltaj değişimlerinden daha az etkilenir?
    Hangisi birkaç elektrik kesintisinden sonra hurdaya çıkmaz?
    Hangisi temiz bir gerilim ve akım sağlar?

• Thermaltake ToughPower daha bilindik ve daha çok satan bir model silverstone hakkında bir bilgim yok ama
  • bi de FSP 700 watt a bakar mısın arkadasım benim kullandıgım power supply.memnun kalacagına inanıyorum fiyat ve performans olarak ayrıca gayet de sessiz.
  • Hangisi bir kaç elektrik kesintisinde hurdaya çıkmaz sorusuna cevap olarak söyleyeyim. 750 W güç kaynağı kullanıyorsanız , kesintisiz güç kaynağı (UPS) kullanmanızı öneririm. En azından high-end bir kullanıcısınız yani. 1500 VA ve cosinus Fi=0,6 olan UPS işinizi görür. Elektrik kesintilerinde bazen Hdd niz boot etmiyor ve yeniden format atmak zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca bu UPS ler voltaj regülasyonu da yapıp hattın tam sinüs olarak gelmediği durumlarda düzgün bir çıkış sağlar. İşin kısası üst seviye bir kullacı iseniz UPS mutlaka gerekli. Benim powerım çakma 380 W (300 W veremez hayatta) bende 600 VA UPS var. Kesintilere dayanamadım ve aldım. Diğer sorulara cevap veremeyeceğim. Daha önce hiç 750 W lık Power kullanmadım.
  • sessizlik dışındaki tüm seçenekler için silverstone tek geçerim.
    fanı biraz sesli diyen birkaç yorum okudum gibi hatırlıyorum . ama taş gibi güç kaynağı.
    yalnız bulmak biraz zor , tek tük birkaç yerde bulunabiliyor.
  • İki ürünü kıyaslamak bile hata..

Silverstone Olimpia 750W
  • Yine ne kapıştırıyorsunuz
    Tt i tavsiye edebilirim ancak SS ile kıyaslama yapamıcam
  • bende senin gibi 2 PSU arasında kaldım açtığım konuya gelen cevaplar belki seni tatmin eder beni SS almam yönünde tatmin etti ki zira ben 4870 ile CF yapacağım i,çin 4 tane 6 pinlik PCI-Ex güç çıkışına ihtiyacım vardır SS de bunu sağlıyor TT de sadece 2 tane çıkış var benim konumhttp://forum.donanimhaber.com/m_24195061/tm.htm
  • Sessizlik konusunu tam bilemeyeceğim yalnız diğer tüm sorular için tartışmasız Silverstone Olympia 750W.
  • thermaltake bile şaşırırdı bunu görseydi beni neyle kıyaslıyorlar diye kesinlikle silverstone olimpia
  • SilverStone Decathlon 750W modüler kablolu tek +v12 den 60A
  • tt ile ss psu konusunda karşılaştırılmaz bile, kesinlikle ss
  • hazır konusu açılmışken birde bu ss in 22 dba oreanındaki gürültü seviyesi tam yük altındaki maksimum fan dönüş hızındaki gürültü seviyesimi yoksa normal yükte ki ses aranımı tam yükse sorun yok zira tam yükte oyun oynuyoruz demektir gürültüğü duymayız ama normal yükte ise tam yüktekini düşünemiyorum bile birde şunuda hemen sorayım bu PSU fanları aynı CPU fanları gibi isindikça devir sayıları artiyormu yoksa sabitmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacano

bende senin gibi 2 PSU arasında kaldım açtığım konuya gelen cevaplar belki seni tatmin eder beni SS almam yönünde tatmin etti ki zira ben 4870 ile CF yapacağım i,çin 4 tane 6 pinlik PCI-Ex güç çıkışına ihtiyacım vardır SS de bunu sağlıyor TT de sadece 2 tane çıkış var benim konumhttp://forum.donanimhaber.com/m_24195061/tm.htm

Tt de 6 pinlik ekran kartı cıkısı 3 tane var

• quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

quote:

Orjinalden alıntı: Lacano

bende senin gibi 2 PSU arasında kaldım açtığım konuya gelen cevaplar belki seni tatmin eder beni SS almam yönünde tatmin etti ki zira ben 4870 ile CF yapacağım i,çin 4 tane 6 pinlik PCI-Ex güç çıkışına ihtiyacım vardır SS de bunu sağlıyor TT de sadece 2 tane çıkış var benim konumhttp://forum.donanimhaber.com/m_24195061/tm.htm

Tt de 6 pinlik ekran kartı cıkısı 3 tane var

benim demek istediğim 6 pin olarak 2 tane var sen 6 pine dönüştürülebilen 8 pinlik yuvadan bahsediyorsun galiba evet onuda katarsak 3 tane oluyor

• Bir tane 12V güç kablosu ile 2 tane de modüler olmak üzere 3 tane PCIE 6 pin var
    Ayrıca 8 pin güç cıkısı yok ki..

http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0116/w0116.asp
    burada kontrol ettim 1 adet 8 den 6 ya dönüştürücü eklenmiş. Ancak benimkinde yok sanırım yeni partilerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiKa -- 25 Haziran 2008; 0:14:40 >
  • Enermax infiniti en iyisi rahat yeter 650W o fiyatı senın dediklerinden daha iyi ve cok iyi performans werir cok sessizdir iyi düşün!
  • tt ile ss üereten firma aynı ss daha sessiz olacağı kesin ss fanları sesiz ve iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.