Şimdi Ara

Thermaltake Water 3.0 Performer Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LiLDifferent

Hocam ben ürünü almadan önce internettekine dikkat etmedim kule tipi soğutucu alcaktım fakat orda karar verdim ve kutunun üstünde 1fan vardı. Eve gelince bu konuda bir sıkıntı cekmedim. Sadece y kablo olmaması beni üzdü

Y kablo ne? Ne işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust88 kullanıcısına yanıt
    adından da anlaşılacağı gibi y şeklinde üst tarafa iki adet fan takılıp alt tarafta soğutucuya veya anakartta bağlanıyor
  • Arkadaşlar ORSAIR HYDRO SERİSİ™ H75 modeli ile bunun arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim..
  • H75 alacak paran varsa bunlara hiç bakma kardeş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiLDifferent -- 18 Ocak 2015; 4:11:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiLDifferent

H75 alacak paran varsa bunlara hiç bakma kardeş :)

Anladım Hocam teşekkürler..
  • Arkadaşlar merhaba bugün bende thermaltake water 3.0 performer c aldım yanlız vatanda montajda sıkıntı olmuş sanırım :) fanı radyatöre hava verecegine tam tersi veriyor yani kırmızı etiketli tarafı görünüyor
     Thermaltake Water 3.0 Performer Kullanıcı İncelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

Push/Pull ve fanlar son devirde olmasına rağmen stock fana nazaran hiç ses yok.Güzel ürün.Fotoğraflarla süsliyelim :)

birşey soracağım, ben bu fanın diğer yüzeyini içeri bakacak şekilde taktım yani ürün amlemi ve özellikleri vs.. olan yerini değiştirmem mi gerekiyor yoksa benim taktığım şekilde mi?

• Ben her 2side ayni sekilde taktim ilk fanin bombeli kismi kasaya 2.fanin bombeli kismi kasaya dogru.

• LiLDifferent kullanıcısına yanıt
    Selam beyler;
    Bu ürünün RGB ışıklı versiyonu olan thermaltake water 3.0 riing 360mm sıvı soğutmalı modelini almayi planlıyorum. Aranızda bu ürünü bilen deneyen varsa bilgi paylaşabilir mi?

Bugün yarın amazon dan sipariş verebilirim

• THERMALTAKE WATER 3.0 tek fanlı kafimi yoksa çift fanlımı seçilmeli hortlattık ama konuyu devam ettirmek sogutucuyu almak isteyen herkezin işine yarayacaktır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha31

quote:

Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

Push/Pull ve fanlar son devirde olmasına rağmen stock fana nazaran hiç ses yok.Güzel ürün.Fotoğraflarla süsliyelim :)

birşey soracağım, ben bu fanın diğer yüzeyini içeri bakacak şekilde taktım yani ürün amlemi ve özellikleri vs.. olan yerini değiştirmem mi gerekiyor yoksa benim taktığım şekilde mi?

@taha31

bende bu hortlamaya katılayım. push pull da orjinal fanı kullandınızmı? fan ya da fanlar neydi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.