Şimdi Ara

ThermoShield ISI YALITIMI BOYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
37.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam biz yazlığımıza kullandık juliane paint ısı mantolama boyası alırken yüzde 40a kadar ısı tasarrufu ve ömür boyu garantisi verdiler ve gerçektende yaz kış aşırı şekilde farkediyor bir araştırın derim faydasını görürsünüz
  • Bı hort da benden, Bende merak sardım, konuda geçen marka yok bulamadım ama hi-tech ve isonem birde filli boya capatect gördüm kullanan verim alan var mı ?

Benim Binada işi yalıtımı var ama kuzey cephe olan 2 küçük.oda da bariz isinamama / ısı kaybı var bunun onune geçebilmek için iç cephe ısı yalıtımlı bir boya kullansam diyorum eğer fayda gören varsa. Hb de isonem ile ilgili 30 olumlu yorum var ancak reklam kokan hareket mi gerçek kullanıcı mi emin olamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumlu cevap verenler 1-2 mesajı olanlar.. Donanimhaber e sadece bu konuya cevap vermek için mi geliyorlar:)
  • Boya dışında yalıtım sıvası var. Gerçeklik payı varmıdır. Xps köpük daire içine kullanmak istemiyorum. Yalıtım sıvası işe yararsa yazın alıp uygulamayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu bende çok merak ediyorum

Bir kaç üste yazan arkadaşa katılıyorum. Yeni üyeler girip boyayı övüp kaçmış. Eski üyelerden kimse kullanmamış.

Bu işte bir üçkağıt var mı acaba ? Yakında alıp kullanmak istiiyorum fakat parayı da boşu boşuna vermek hoş olmaz.

Aklıma neden büyük firmaların ( dyo, polisan , filli boya gibi ) bu işe girmedikleri takılıyor !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 27 Mart 2020; 13:47:22 >
  • Arkadaşlar boyayla olmaz bu il ya köpük ya sıvayla olur. Yalıyım sıvası bulmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de niyetlendim araştırdım ve sonunda bu boyaların nefes almadığı sonucuna vardım. Şikayet sitelerine bakablirsiniz.

• bor paint ile bilginiz var mı? iyi bir ürün olarak gözüküyor. Yetkililer ile görüştüğümde bor içeren tek boya ve sıva diyorlar. kullanan kişinin tecrübesi çok önemli. lütfen ticari kaygılar ile bilgi vermeyiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.