Şimdi Ara

[TheUI]Unique Immortals Takım Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar takımımıza ADC ve Support lazım ilgilenen gelmek isteyen varsa oyunda beni ekleyebilir artık oyun içi video çekip youtubeye de koyuyoruz o videolarda bulunmak isteyen arkadaşlarda beni eklesinler oynayıp çekelim video :)
    Facebook Sayfamız:TheUI Offical
    Youtube Kanalımız:TheUI Gaming Tr

Nick:HaT3se7eN
    Server:Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hat3se7en -- 11 Ocak 2013; 11:06:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hat3se7en

Evet arkadaşlar takımımıza ADC ve Support lazım ilgilenen gelmek isteyen varsa oyunda beni ekleyebilir artık oyun içi video çekip youtubeye de koyuyoruz o videolarda bulunmak isteyen arkadaşlarda beni eklesinler oynayıp çekelim video :)
    Facebook Sayfamız:TheUI Offical
    Youtube Kanalımız:TheUI Gaming Tr

Nick:HaT3se7eN
    Server:Türkiye

Akşam 8 gibi ekleyip 1-2 oyun atabiliriz adc olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adc oynuyorum isteyen eklesin
  • Isminizde yakiyor hani. Liseli darkboy lar sizi

• adamlar işlerini ciddiye almış.
  • heheh yutup kanalında baktım 2 1-2 sup vi turnuvalarda başarılar
  • Videoda Renekton(Kr0waZ) haricindeki oyuncular bizim takımımızda değil zaten :D
  • Sizin takimdakiler nickten belli oluyor zaten soylemene gerek yoktu. Sh4dOwMasTeRss55 gibi bir nickim olsa kesin gelirdim de, ne yazik ki... :(

• Kr0waz için bir şey söyleyemem kişinin kendi tercihi ama hat3se7en benim senelerdir kullandığım nicktir ve özel bir anlamı var
  • Takımınızı beğenirsem geliyim nick JG Nietzsche tag'ınız varsa isimde değiştirebilirim

• yanımda her daim support dolaştırırım eğer anlaşırsak anlaştıgım supportuda yanımda getiririm support aramanıza gerek kalmaz.

nick papy0n yarın akşam görüşelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.